Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu kobieta

niska z nieodpowidnia waga-ma tez ktos tak?

Polecane posty

Gość poprostu kobieta

mam 161 cm i 55 kg wagi i z jednej strony zle sie z tym czuje ale z drugiej nie az tak bardzo by katowac sie... czy ktos podobnie sie czuje?

Gość poprostu kobieta
nie ma zadnej dziewczyny kobiety ktora podobnie sie czuje???

Gość poprostu kobieta
no...up up

mam to samo chcialabym schudnac, ale nie jestem gruba wiec nie chce mi sie cwiczyc ;) gdyby przybylo mi 5kg od razu mialabym motywacje :P

nie wiem jak dokładnie wyglądasz ale 161cm i 55kg to chyba jest całkiem spoko... ja mam 158cm i ok 60kg i niby na pierwszy rzut oka wyglądam oki ale generalnie to powinnam schudnąc tylko że nie wiem z czego bo mam takie masywne mięśnie ud :-/

Gość he he he
nie pisz ze wygladasz ok bo masz nadwage dziewczyno!!!! przy wzroscie 158 powinas wazysz 48 -50 kg!!!a jezli 161 to ook 51-53

no i dlatego piszę że powinnam schudnąc, a odnośnie tego że wyglądam ok to chodziło mi o to że jak znajomi na mnie patrza a potem im powiem że waże ok.60kg to aż im sie wierzyc nie chce. Może ja mam poprostu ciężkie kości i mięśnie :-| Oczywiscie tłuszczyku pewnie też jest troszke.. no ale wkońcu jestem kobietą a nie wieszakiem ;)

ps. chciałam jeszcze dodać że nie jestem nastką tylko mam juz 22 lata więc wazyć 48kg w wieku 22 lata to by było chyba ze mną coś nie tak (anoreksja) albo bym musiała być modelką :P

Gość fria
moim zdaniem masz nadwage 161 i 55 kg to zajebiscie duzo ja tyle wazylam ale zaczelam sie odchudzac i mam 168wz i waze 49-50

a co sądzicie na temat obliczania BMI ? Bo z BMI wychodzi że 161cm/55kg oraz 158cm/60kg to jest norma.... a z kolei 168cm/50kg to jest niedobór masy... hm.... chociaż teraz niby w modzie jest bycie szczuplutką :)

Gość he he he
tak patrzac na ludzki rozum to powinno sie odejmowwac 10 lub 12 od wzrostu....masz 158 poinas wazyc 48 i ta waga jest akurat w porzadku mzoe byc to 51 wiecej nie....

Gość fria
ten wsk. BMI jest do niczego moim zdaniem ,wyszlo mi ze na moj wzrost to chyba nawet 57kg to norma a jak wazylam 55 to juz mialam boczki itp jak dla nich to norma to ok ale ja tego nie uwazam za norme bo dla mnie norma to prawie idealna figura a nie faldy i boki wystajace zza spodni

Gość a ja mam
164cm, i 44 kg. i cholercia nie moge za nic przytyc :( a chcialabym wazyc ok 50 :P

Gość kusdhairwf
sawa-jestem w twoim wieku, ale troche wyższabo mam 167cm i waże 47kg,powiedz jaka jest zależność wagi od wieku? wiem że dzieci rosną więc ważą mniej bo jak to się mówi idą w góre, ale czy jak się przekroczy granice 20 lat to trzeba ważyć coraz więcej?

Gość Agniewicz
Nie przesadzajcie, że wraz z wiekiem należy ważyć więcej i więcej. Ja mam 27 lat i przy wzroście 168 cm ważę 51-52 kilo niezmiennie od czasu kiedy zaczęłam naukę w liceum. Nie można ślepo sugerować się jakimiś przelicznikami. Co innego, gdy np. ktoś rzeczywiście przybierze na wadze pomimo tego, że je cały czas umiarkowanie - widać taka jego uroda, ale tycia z ewidentnego obżarstwa nie można tłumaczyć wiekiem.

Gość A wy co
jestescie wszystkie pierdolniete. Gdie jest napisane,ze trzeba wygladac jak szkielet???? Nie mam nic przeciwko laskom wazacym 45-48 kg jesli taka juz jest ich uroda. Ale zeby sie katowac i glodzic,zeby tyle wazyc, to musialabym byc ciezko walnieta. 55kg przy 161 cm to NIE JEST NADWAGA!!!!!! IDZCIE SIE LECZYC!!!!!!!

Gość A wy co
Jeszcze dodam,ze madia robia wam sieczke z mozgu, a wy jak takie bezwolne barany sie na to godzicie. Zenada. Nawet nie zdajecie sobie sprawy,jak bardzo jestescie zmanipulowane.

Gość boze jak tak mozna
przeciez to jest nienormalne. 161 i 55 to "zajebiscie duzo" HAHAHA kto was takich glupot nauczyl ! Moja dziewczyna ma 161 cm, wazy 53 kg i wyglada wspaniale. Facetom sa potrzebne kobiety a nie wieszaki

Gość szczuplutka...
A ty co taki idealny??? Mowisz tak bo twoja dupeczka ma lekka nadwage heh :) popatrzcie na siebie faceci czy jestescie tacy wspaniali ok?? bo potraficie tylko krytykowac!!!

Gość dla mnie dupeczka
161 cm, i 55kg. to troszke za duzo... gdyby miala z 168,170 to tak, tak szczerze moglaby troszke zrzucic :P

Gość podtrzymuje swoje zdanie
jestescie wszyscy POJEBANI!!!!!!!!