Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loa

jak wywołac okres

Polecane posty

Gość loa

we wrzesniu nie miałam w ogole okresu,w ciazy bankowo nie jestem..pewnie to wina diety.co mam zrobic?

Gość zmień dietę...
Ile schudłaś i jakie jest Twoje BMI ? Ja przez odchudzanie straciłam okres juz 2 lata temu...nadal go nie mam...leczę się u endokrynologa ale jak na razie bez efektów :( Pewnie nigdy nie będę miała dziecka..smutne ale to tylko na moje życzenie . Mam nadzieję że u Ciebie wystarczy zmiana diety aby odzyskac to co gwarantuje nam kobietom zdrowie..

Gość a ja mam na imie karolina
loa-> to sie idzie do gina zbadac i on najwyzej przepisze tabletki na wywolanie okresu !!! tym bardziej jak piszesz ze w ciazy nie jestes... juz jest z toba cos nie tak bo widocznie jestes chora

Gość loa
schudlam okolo 6 kg,nie jestem wychudzona,bo jeszcze cialka tu itam ;) bylam na dieie tysiac kcal...co mam robic?

odchudzajcie wiec sie nadal dziewczyny ;) glodujcie sie i tak dalej a na pewno bedzie z wami wszystko ok :) zalosne :O:O:O:O

Gość loa
bylam u ginekologa,kazała czekac... :?

loa-> isc do ginekologa jak najszybciej sie zbadac ja sie nie odchudzam i zyje normalnie w ciazy nie jestem a okres spoznia mi sie 2 tygodnie jutro ide do gina bo boje sie ze moze byc cos ze mna nie tak jesli nie chcesz miec dzieci w przyszlosci--twoja sprawa, zaniedbaj sie jeszcze bardziej ja chce byc szczesliwa matka w przyszlosci :)

a przepisala Ci cos???? powinna moze zmien gina :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O "kazała czekac" --> radze isc do faceta

Gość loa
no wlasnie nic mi nie zalecila,totalnie nic.moze jeszcze poczekamm z tydzien.jakich moze brakowac witamin i skaldnikow?a jak nie to ide znowu,bo wlasnie wcale nie mam zamiaru tego zaniedbac,wiec prosze cie nie mow w ten sposob do mnie.

Gość to proste
musisz wstać i zawołać : " okres do mnie!" poskutkuje na 100%buahahaaha. Z takimi rzeczami chodzi sie do ginekologa, a nie zadaje głupie pytania na forum

Gość zmień dietę...
wiesz co ta co się karolina nazywa ,wogóle nie zna sięna rzeczy.Mi sytuacje ''hormonalną'' pogorszyli własnie ginekolodzy , którzy z marszu dali hormony na wywołanie miesiączki...gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym nie wzięła zadnych hormonów nigdy ,a szczególnie bez badania ich poziomu.RadzęCi jeść więcej tłuszczu ..tak tłuszczu bo to własnie on'' syntezuje ''nam hormony , nie musisz jeść smalcu, broń Boże ale radzę jeść duzo jajek..bo cholesterol jest potrzebny do wytwarzania tych hormonów. Dodatkowo bierz gorącą kąpiel i popijaj nawet 5 razy dziennie herbatkę z KWIATU CZARNEJ MALWY . Najważniejsze nie martw się o nic i unikaj stresów...wiesz na pewno jak wpływa na to stres. Trzymaj się ciepło

Gość 17-nastka
Loa mam ten sam roblem =/ ... powiedz jesli cos sie u Ciebie zmienito napidsz albo po czym w koncu Ci sie pojawi okre totez.. buzial pzdr 3maj sie=*