Zero cukru 474 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ten łosoś to pewnie pasta na chleb za 2zl z jego oczu itd Skład łosoś 2%, ale jest haw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 3 godziny temu No ostatnia fajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: No ostatnia fajka Akurat sobie zwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Skład łosoś 2%, ale jest haw Zauważ jak mi zwraca uwagę i przypomina że przecież lubię pettite look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Zauważ jak mi zwraca uwagę i przypomina że przecież lubię pettite look Obserwuję ją już od dłuższego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Obserwuję ją już od dłuższego czasu. Po dwóch latach samodzielnie kieruj się tym na co masz faze W sumie to kumate po co robić coś co się nie chce robić Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Po dwóch latach samodzielnie kieruj się tym na co masz faze W sumie to kumate po co robić coś co się nie chce robić Idę spać dobranoc Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Pewne wybory niosą za sobą bolesne konsekwencje, ale trzeba się z tym liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 29 minut temu Wypala od środka. Zamieniam wszystko w ogień. Lepiej się nie zbliżać do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach