Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasollis

jeśłi idzie o biust i pupy to Ukrainki biją nasze na głowę

Polecane posty

Gość aniulka30
nie na niego, ale na nich, i nie tylko ja tylko wiele moich znajomych. A zastanów sie czemu zazwyczaj zostają te które wyjeżdzaja do pracy za granice? Te które same są w stanie sobie poradzić i nie oczekuja ze facet zapewni im utrzymanie zostają bo tutaj im lepiej.

Witajcie, kochani !!! No, widze ze temacik sie rozkrecil... Nie mam HIV ;) Ogolnie tez jestem niczego sobie, no i wlasnie mam 175 cm wzrostu... Co moge tutaj jeszcze napisac? Oczywiscie, ze sa piekne, madre, pracowite, wyksztalcone Ukrainki, ktore wszedzie ciesza sie powodzeniem u facetow. Ale sa tez inne dziewczyny na Ukrainie, takie sobie, jak pisze Lord Eomer \"leszczyce w tanich bucikach i ubrankach z bazarku\", ktore poluja na bogatych obcokrajowcow, nie mowiac po angielsku, nie majac zadnego dyplomu, etc. Wstyd. Ja pracuje jako tlumaczka, i tyle wszystkiego moge na ten temat powiedziec, bo czasami pracowalam z parami, gdzie facet byl z USA lub Australii, a dziewczyna z Ukrainy. Szok i wstyd. Kiedy bylam w Stanach, nawet Meksykanek i Murzynek takich nie widzialam... Ukrainki, o ktorych pisze, jesli chodzi o komunikacje interpersonalna z obcokrajowcami, maja bardzo niski poziom kultury osobistej, i marzy sie im szybki wyjazd... Trzeba uwazac, towarzysze, bo nigdy nie wiesz, kogo do serca przygarniesz, a potem bedzie juz pozno cokolwiek zmienic... A w USA tez z zycia nie beda miody... To, co pokazuja w telewizji, to tylko na 5 minut, a dalej? Brud, kurz, spaliny, suche palmowe liscie w powietrzu, tlumy kolorowych ludzi, bezdomni, jacys ludzie po narkotykach, grzybkach lub innych uzywkach, zycie na frytkach i kotletach wolowych, szeroki narkotyczno-syntetyczny usmiech, obrzezani faceci, oblesne tatuaze, stare ciuchy, babsztyle w rozmiarach 68-70, Jessica Simpson podzkakuje w telewizorze, ludzie zyja i wychowuja sie na reklamie, zabijaja sie bo maja lupiez, miesiaczke, zolte zeby, nie maja Lexusa, no i mamy to, co mamy... Pozdrowionka, Wiktoria

Gość he he he
ja tak ci sie podoba ukraina i ukrainskie dziewczyny to wypierdalac na forum ukrainskie!!!!! a nie na polskim smrod i zamet robicie!!!!!!!!!!

Gość he he he he
a jak Ci sie nie podoba ten temat topiku to wypierdalacna inne topiki a nie smrod i zament robisz