Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalcie swieczke

misia zmarla

Polecane posty

Gość a kto to jest
nie Ona pierwsza i nie ostatnia...niestety :(

Gość tragiczne
takie dzieci odchodza :(

Gość nie rozumiem....
po co ten temat...robicie widowisko z czyjejs smierci...pewnie zalozycielowi tematu zalezy na kolekcjonowaniu postow...smotne...:O

Gość a moze
moze poprostu nadawaca chce by ludzie sie pomodlili

Gość nie rozumiem....
i co to da niby??? setki dzieci umiera codziennie wiec dlaczego akurat tej duszyczce powinnismy poswiecic wieksza uwage niz innym...

Gość codziennie umiera
kilkaset ludzi w Polsce, i co z tego?

Gość tragiczne
ale tekst "i co to da niby??? setki dzieci umiera codziennie wiec dlaczego akurat tej duszyczce powinnismy poswiecic wieksza uwage niz innym.." co to da? jak to co? zapewne w jakis sposob uwrazliwi czlowieka na pewne sprawy moze dzieki takim tematom ktos sie zastanowi dwa razy zanim napisze.."mam dola, nic mi sie nie chce " ..... po zapoznaniu sie z tym tematem stwierdzilam jakze proste i maloznaczace sa tematy podejmowane na forum(nie wszystkie oczywiscie) .

Gość nie rozumiem....
uwiez mi..jestem bardzo wrazliwa osoba...ale obnoszenie sie z takimi tragediami uwazam za niesmaczne i pozbawione smaku...

Gość nie rozumiem....
maslo maslane mi wyszlo

Gość nie rozumiem....
mamy ale sie z nim nie afiszujemy...cierpi sie wlasnie w sercu a nie na forum kafetrii :O

Gość tragiczne
ale ja nie odbralam tego jako obnoszenie sie..Ty chyba nie wiesz co mowisz kobieto1 jak mozna sie obnosic taka tragedia? no jak?

Gość nie macie serca
ktos prosi o modlitwe widocznie ta mala jest dla tej osoby wazna dla was to tak wiele? napiszcie lepiej jeszcze 30 razy o kaczynskim to bardzo ciekwe tak wiele was kosztuje zapalic swieczke i pomyslec o tym dziecku

Gość nie rozumiem....
nie jestem kobieta

Gość tragiczne
hmmm...nie bylyscie w takiej sytuacji to i nie zrozumiecie przede wszystkim to rodzice sie nie obnosza, bo to ktos obcy na 99,9% napisal tutaj na kafe

zgadzam się z niektórymi osobami tu...topik może się nie podobać, może byc odbierany jako niesmaczny, ale rozpoczęta dyskusja czyni z niego już ostanie dno, szyt niesmaku i obrazę osoby zmarłej. apel jest taki: jak się komuś nie podoba to niech nic nie pisze...jak się komuś podoba to niech się pomodli i też nic nie pisze...lepiej żeby topik umarł niż żeby się toczyły na nim debilne dyskusje amen

Gość zapalcie swieczke
nie jestem rodzicem ale znam ich bardzo dobrze i chcialam tylko poprosic o modlitwe ale widze zly pomysl przepraszam

Gość nie rozumiem....
dyskusji nie byloby gdyby ktos nie zalozyl tematu

Gość brak slow
kuzwa, ktos prosi o swieczke !!!!! tak ciezko ja zapalic????? ale nieeee, o niee na kafe zawsze sie znjadzie jakas meda , ktora skrytykuje , oceni i zbluzga! typowe dla tego forum, az sie rzygac chce jak sie czyta wasze komentarze!

Gość zapalcie swieczke
przepraszam nie chcialam dyskusji chcialam tylko by ktos sie pomodlil i zapalil ten plomyczek temat zakonczony

Gość nie rozumiem....
chcialam tylko powiedziec ze robienie medialnego widowiska z czyjejs smierci bardzo mi dziala na nerwy...co nie zmienia faktu ze jest mi przykro z powodu smierci tego dziecka...

Gość brak slow
jest ci przykro? pozwol,ze przytocze "setki dzieci umiera codziennie wiec dlaczego akurat tej duszyczce powinnismy poswiecic wieksza uwage niz innym..." czy dlatego,ze setki dzieci umiera nie powinnismy modlic sie chocby za dusze jednego? brak slow, no zwyczajnie mi mowe odebira jak takie cos slysze

Gość brak slow
poza tym dlaczego mowisz,ze nie jestes kobieta skoro z Twoich slow wynika ,ze tak... ehhh przykre,ze tak sie ten temat potoczyl mielismy tylko zapalic swieczke :(

Gość nie rozumiem....
widze ze zupelnie sie nie rozumiemy...

Gość hhhhhhhhhhh
nie rozumiem daczego zaraz aniolek? przykro mi ze zmarla ale moze zauwazcie dobrych ludzi jak zyja i kiedy zyja a nie po smierci

Gość brak slow
Ludzie! ktos Was prosi o modlitwe!!!! tak ciezko to zrozumiec? dlaczego jestescie tak negatywnie nastawieni do czlowieka , ze posadzacie go o afiszowanie sie? ile zla w Was....

Gość brak slow
jest, i przez to zlo wychodzace od czlowieka sami sie zgladzimy