Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała34

Dzień psiej adopcji!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakbym miała większe
mieszkanie dlaczego nie :D

Ja już dwa adoptowałam.Mam tylko dwie ręce do głaskania ,a muszę jednocześnie. Ach gdybym tylko miała warunki ku temu/czytaj nie pracowała/to od razu gromadka pojawiłaby się. Kocham wszystkie stworzenia,a psy w szczególności.

ja nie mam odwagi :( ..piesek to duża odpowiedzialność, trzeba się liczyć z niespodziewanymi wydatkami jak piesek zachoruje, na które mnie teraz absolutnie nie stać...:(

Ja swojego pieska tez adoptowalam ze schroniska :) Niestety zaraz po zabraniu z niego zachorowal na parwoworioze :( No ale na szczescie udalo mi sie go uratowac i mam teraz z psiula wielka pocieche. Nie zamienilabym go na zadnego innego. Poza tym mam tez kocurka :)

Ja też mam już pieska i obecnie kotka (od kilku dni-znalazłam i przygarnęłam), ale niestety wczoraj odebrałam testy na alergię mojej córy i kotek musi nas opuścić. Ale na szczęście ma już zapewniony nowy miły dom z wielkim ogrodem i pieskiem lessi(kotek uwielbia okazało się...towarzystwo piesków, więc chyba będzie zadowolony z nowego towarzysza). No i jest mi bardzo przykro że Banderas nie może z nami zostać-trudno, zdrowie dziecka najważniejsze.