Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trebor_1972

Która z was chciałaby mnie na chłopaka?

Polecane posty

Pytanie czysto teoretyczne. Tak z ciekawosci czy miałbym szanse na zwiazek. Wiek 33lata. Kawaler Wysoki nie jestem 175cm.Gruby też nie 69kg.Umięśniony też nie:). Mam pracę, mieszkanie. Jestem raczej domatorem, ale bardzo lubię wyjsć do kina, na koncert, na spacer. Mam swoje hobby zwiazane z muzyką, któremu poswiecam trochę czasu. Trochę koncertuję (niewiele). Co do sfery uczuciowej to jestem romantykiem dosyć pewnie stąpajacym po ziemi.Lubię morze, zachody słońca, trzymać \\\"się\\\" za ręce, przytulac, rozmawiać, romantyczne kolacje. Nie lubię hałasu, agresji, walki szczurów, chamstwa. Nie interesuje mnie szukanie atrakcji na zewnątrz zwiazku.Nie zdradzam. Angazuję się w zwiazki.Nie szukam kłopotów. Może dla niektórych wydam się nudnym człowiekiem, ale tak nie jest. Są dziewczyny, którym by odpowiadał taki typ?:) Same chyba musiałyby być podobne. pozdrowienia ze słonecznego miasta ciekawy

Gość taki ideał
i do tej pory nie udało Ci się zbudować trwałego związku?

Trebor, troszkę więcej wiary w siebie :-) Wiem, że przedstawicielki płci pięknej są teraz zmanierwoane, ale pewnie trafisz na fajną kobietkę :-) Pozdrowionka Aga

Z Ciebie to już stary chłop a nie chłopak. Prawie mój rocznik, może i byłbyś ok, tylko to koncertowanie mnie zastanawia. Ale ja się nie łapię, mam już swojego \"chłopaka\". Powodzenia życzę (acha, może spróbuj zalogować się na jakimś serwisie randkowym)

Źle mnie zrozumiałyście:) Jestem w trwałym związku i nie szukam dziewczyny. Jak pisałem to pytanie teoretyczne. Czy w moim wieku i moimi cechami miałbym szansę na związek. Teraz wiekszość preferuje inną postawę życiowa. Właściwie to nie wiem po co założyłem ten topic:) pozdrawiam werdecznie r.

skoro nie wiesz po co, to u mnie nie miałbyś szans nie lubię ludzi, którzy zachowują się bez sensu

Ewa 33 :) :) :) trafne spostrzeżenie Trewor.... nawiązując do tematu, osoba stanu wolnego z opisu jak wyżej ma jak najbardziej szansę na normalny zdrowy związek Aga

Gość Juliaaa
Oczywiascie, ze masz szanse... Jestes stateczny, pewny, niewatpliwie moglbys dac kobiecie poczucie bezpieczenstwa, ale masz racje piszac, ze "ona" musialaby byc podobna choc troche... Ja osobiscie umarlabym z nudow, mialam juz chlopaka spokojnego, domatora i meczylam sie strasznie... chociaz z drugiej strony to jest bardzo cenne w dojrzalym zwiazku, kiedy priorytetem sa inne sprawy... ja jestem taka po srodku:umie sie wyciszyc i zyc spokojnie, domek,herbatka, kocyk,dobra ksiazka, ale... potrafie tez przetanczyc cala noc, przegadac do 5 rano na latwce, czy podjac decyzje o jakims wypadzie w ciagu 5 minut... Jaka powinna byc Twoja wymarzona? Czego oczekujesz?

Gość Juliaaa
Wlasnie doczytalam... :-) Czyzbys mial ochote na zmiane??? :P

Ewa 33 skoro nie wiesz po co, to u mnie nie miałbyś szans nie lubię ludzi, którzy zachowują się bez sensu Ostro mnie oceniłaś:) pozdrawiam r.

Gość oj trewor
taki stateczny to ty chyba tylko pozornie jesteś bo sądząc po tym zer sam załozyłes taki topik to nuda cię ogarneła i szukasz nowych wyznań , powiedz swojej dziewczynie o tym ciekawe czy ona tez powie że nie szukasz poza związkiem heheheh

Trebor, pytałeś ludzi o zdanie na swój temat, to je wyraziłam, chyba, że czekasz na same pochlebne opinie, to trzeba było zaznaczyć na wstępie. A skoro już piszę, to jeszcze jedna rzeczy by mnie mocno zastanowiła w Twoim przypadku - powód, dla którego w wieku 33 lat jesteś kawalerem.

do oj trewor Słuchajcie. Człowiek znajduję się w różnych sytuacjach w życiu. Jest coś, co mnie skłoniło do napisania. A to, że ja nie mam ochoty na zmianę nie znaczy, że ta druga strona takiej ochoty nie ma. pozdrawiam r.

Ewa33 ...powód, dla którego w wieku 33 lat jesteś kawalerem. Ależ Ewo nie mam Ci za złe togo jak mnie oceniłaś:) A dlaczego kawaler? Hmmm... Trzy długie związki i zawsze jeden finał. pozdrawiam r.

Trewor.... ale z drugiej strony, może Ty poprostu masz kiepską samoocenę.... jeżeli ta druga osoba nie chcee być z Tobą, lub przypuszczasz, że tak będzie..... to poporstu zakończ, to, bo to nie ma sensu.... szkoda czasu :-) Aga

Gość jestes w stalym
zwiazku ? to po chuj zakladasz takie topiki ????

No i właśnie to też jest zastanawiające, dlaczego zawsze taki sam finał, tym bardziej, że związki długie... panie Robercie.

Aga29 Trewor.... ale z drugiej strony, może Ty poprostu masz kiepską samoocenę.... jeżeli ta druga osoba nie chcee być z Tobą, lub przypuszczasz, że tak będzie..... to poporstu zakończ, to, bo to nie ma sensu.... szkoda czasu Aga Aga mówisz, że szkoda czasu. Ja nie żałuję niczego.Kocham ją. :) pozdrawiam r. Ewa 33 No i właśnie to też jest zastanawiające, dlaczego zawsze taki sam finał, tym bardziej, że związki długie... panie Robercie. No właśnie pani Ewo.No właśnie.... Stąd to pytanie.Co jest we mnie nie tak? pozdrawiam r.

Aga29 Trewor.... ale z drugiej strony, może Ty poprostu masz kiepską samoocenę.... jeżeli ta druga osoba nie chcee być z Tobą, lub przypuszczasz, że tak będzie..... to poporstu zakończ, to, bo to nie ma sensu.... szkoda czasu Aga Aga mówisz, że szkoda czasu. Ja nie żałuję niczego.Kocham ją. :) pozdrawiam r. Ewa 33 No i właśnie to też jest zastanawiające, dlaczego zawsze taki sam finał, tym bardziej, że związki długie... panie Robercie. No właśnie pani Ewo.No właśnie.... Stąd to pytanie.Co jest we mnie nie tak? pozdrawiam r.

Odpowiedz nie znajdziesz na forum wśród ludzi, którzy Cię nie znają. Zapytaj tych, które były Twoimi dziewczynami, a juz nie są - dlaczego tak się stało - i będziesz miał odpowiedź, a przynajmniej jakąś wskazówkę, co jest nie tak. E.

no to się poddaję, bo nie lubię wypowiiadać się na zasadzie, co by było gdyby..... Aga ale przyglądać się będę :-)

Ewa 33 Odpowiedz nie znajdziesz na forum wśród ludzi, którzy Cię nie znają. To prawda. Zapytaj tych, które były Twoimi dziewczynami, a juz nie są - dlaczego tak się stało - i będziesz miał odpowiedź, a przynajmniej jakąś wskazówkę, co jest nie tak. E Niestety to niemożliwe:) Zresztą.Trochę zboczył ten topic:) Ale nic to;) Miłego dzionka życzę r.

Aga29 no to się poddaję, bo nie lubię wypowiiadać się na zasadzie, co by było gdyby..... Aga Bo też nie o tym miało byc;) ale przyglądać się będę Niegrzeczna;) pozdrawiam r.

Gość a właściwie
dlaczego jesteś kAWALEREM? A MOŻE JESTEŚ KSIĘDZEM? (to nie wyklucza związku z kobietą):p

Gość orga
one bardziej chciałyby Cie za przyjaciela, a nie za chłopaka(no w ostatecznosci, jak mialyby problemy z facetami to kto wie)