Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórka helpinka

Zmiana skórna - co to ???? kojarzycie co to?

Polecane posty

Gość skórka helpinka

Bardzo proszę o wsparcie !!!! Mój chłopak ma na szyi i jednej powiece takie okrągłe (jak moneta) zaczerwienienie z ciemniejszą nieco obwódką. Jesy bardziej lub mniej czerwona, bardzo go swędzi, ale nie prez cały czas. Jak zaczyna sie drapać to mam wrażenie, że zaraz dostanie wariata... I moje pytanie, wiecie może co to może być? Nie mogę go skłonić, żeby poszedł do dermatologa, ale może jak ktoś miał coś podobneg i powiem mu co to jest łatwiej go zmobilizuję... Boję się też, że to może byc zaraźliwe...HELP!!!!!!!!!!!!!! Ktoś widział coś takiego?????

hej tez to mialam na szyi.Bardzo mnie swedzialo i myslalam ze mnie szlak trafi.I jak zaczynalo schodzic to pojawialo sie w innym miejscu.Az wreszcie poszlam do dermatologa i przepisal mi masc po ktorej zniknelo i juz nie wrocilo.Masc nazywa sie ELOCOM.Ale nie wiem czy dostaniesz ja bez recepty.

Gość skórka helpinka
Pewnie nie...a nie mowił ci lekarz co to takiego??

postarasz go rakiem to może ruszy dupę do lekarza...bosz faceci to takie betony czasem

Gość raptus
a może to grzybica? To jest zaraźliwe!!!

Gość skórka helpinka
no właśnie im bardziej straszę tym on bardziej nie chce bo się boi, że to coś poważnegooo...tragedia... więc liczę na to, że jeśli to nic takiego, będę wiedziała co to, to go wreeszcie przekonam...

zmiana łuszczycowa.Ale niech lepiej pojdzie do lekarza.Bo samo mu to nie zejdzie a jesli zejdzie to i tak wroci.Zapytaj o te masc w aptece moze akurat jest bez recepty a jesli Ci nie sprzeda to popros o masc o podobnym skladzie.

Gość skórka helpinka
dzieki Agula, bardzo mi pomogłaś...zapytam...poszykałam w necie o tym leku i bol tylko taki, że ne powinno się tego uzywac wokół oczu...a on na oku tez to ma.... Ale teraz przynajmniej wiem co to może być...dzieki, dzięki!!!!

Gość elleelle
to może byc dużo rzeczy. akurat łuszczyca to raczej nie- bo nie powinna swędzieć, ale grzybica, alergia, wyprysk pieniążkowaty, łupież póżowy giberta itd to i owszem. do lekarza

Gość jamajka***
ELOCOM napewno jest na recepte, mnie też pomagała na różne plamy ,tyle że miałam je na twarzy .Jak kiedyś poszłam do endokrynologa ( w zupełnie innej sprawie) i poprosiłam ją o recepte na elocom ,powiedziała mi że w życiu od niej nie dostane recepty na tą maść :-0 bo to silne mazidło sterydowe,ginekolog też odradził sie smarować tym.Ale masc faktycznie pomaga

Gość i miał rację tym elocomem

Gość powiedz mu że nie chcesz
żeby Cię zaraził i wygoń do lekarza

Gość to moze byc
polpasiec oczny! jezeli to sie rozwija to koniecznie do lekarza! można stracić wzrok, ja to milam, bylo bardzo ciężko!!! starsi ludzie na to umierają!!!!