Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudszy

Czy jest cos zlego w mowieniu ze sie kocha, jesli sie nie kocha?

Polecane posty

Gość Chudszy

Przelecialem juz 5 panienek, z kazda bylem wiecej niz 2 tyg i kazdej mowilem ze kocham. Nie kochalem wcale, ani jednej. Uwazalem to za tani chwyt reklamowy i nawet bardzo skuteczny:) Mimo to wydaje mi sie ze one byly za latwe i ze za szybko popuscily. Co z tego ze mowie suczke ze ja kocham? Kobiety jednak sa najwne i proste. Zalozylem sie z kolega ze pukne jeszcze do konca roku 3 pany i jestem przekonany ze uda mi sie wygrac zaklad. Kobiety sa beznadziejne i mozna im wmowic wszystko. Natura pomyslala jednak o wszystkim i dzieki teu nadala istnieje gatunek mezczyzn.

Gość wszystko OK
więc się wyluzuj. Jesli chcesz pokopulować, to parę tzw. ciepłych słów nie zaszkodzi - to przecież nic nie kosztuje.

Gość psuuuuuja
badania potwierdzają coraz częsciej ze kobiety stają sie coraz bardziej samodzielne i nie potrzebuja do szczęscia facetów, stałych związków :P niedługo nie bedziesz miał w czym moczyć stary.. a męski gatunek wyginie tak jak juz to przepowiedziano :)

Gość Do autora
Mam rozumiec ze twój topik to jakas tania prowokacja

Gość umoczyłeś jak każdy
ok, ale zeby od razu z tym na forum wyskakiwać? myślisz, że kogoś to obchodzi?

Gość Ksiezycowka
Wiesz albo trafiasz na kobiety naiwne albo na wyrachowane, ktpre wiedza ze pierd...sz, ze je kochasz, ale im to odpowiada bo chca po prostu tylko seksu :). Oby wiecej bylo tych wyrachowanych bo ciagle wierze, ze my kobiety jestesmy jednak inteligentne :)

Gość Chudszy
Ale z was szowinistki:) Nie ma sie co unosic. 90% kobiet to wartosciowe ikubatory dla meskiego gatunku. Predzej wygina kobiety niz faceci:) Bez nasienienia nie ma zycia:)

Gość spawaczka
Spoko - nic nie ma złego , one najprawdopodobniej wiedzą , że nie mówisz prawdy

Gość jnfid
Normalnie zadna kobieta nie uwierzy ze po paru dniach znajomosci mozna mowic o milosci. Pewnie tez zalozyly sie ze swoimi kolezankami i teraz smieja z Ciebie, ze cie przelecialy i moze nawet naciagnely na jakies cacko.

Gość Donnnnna
A czemu zakładasz ze tak łatwo kobiety zbajerować, teraz jest wiele niezaleznych kobiet, i nie każda wierzy w wielką miłość i w to ze jej mówisz ze ją kochasz też maja z tego przyjemność i moze udają ze wierzą by było milej!czemu zakładasz naiwność i to ze są łatwe TO TY JESTE ŁATWY I PROSTY bo czy to jest dla Ciebie aż tak ważne ze musisz sie tym chwalić i oznajmiac to na Forum......Moim zdaniem całkiem inne rzeczy przynoszą dume człowiekowi a nie to ile kopulował w roku i ile to ludzi oszukał! Mimo to pozdrawiam:+)

Gość Chudszy
A tak wogole to zamierzam sie jeszcze dlugo bawic, a dzieci to nigdy nie chce. Fajnie jest zaliczyc urozmaicony towarek. A po co sie angazowac jesli towaru jest full:)

Gość LOL jak ja pierdziule
mimo wszystko chudszy jestem gotowa i zwarta na przyjęscie twego bogobojnego nasienia :D :D

Gość Chudszy
Niezaleznosc kobiet.... heheheh, usmialem sie. Tylko zupelnie brzydkie i bezwartosciowe kobiety sa nie sa zalezne od mezczyzn. Kazda chce sie podobac i wszystko robi zeby lepiej wyglac i bynajmniej nie robi tego dla siebie:) Kobieta niezalezna to taka ktora znajdzie sobie menzczynze frajera ktorego okreci wokol palca i zabierze mu cala pensje:( Kobiety to jednak pasozyty i tylko slaby mezczyzna da sie zatakowac. To jak z grypa. Silny facet nie da sie zniszczyc:)

Gość popyt na pustaki spada
Typ prosty jak kij od miotły. Tylko że to czarownice (kobiety) latają na tych miotłach. A jak sprzęt domowy się zużyje to kupuj się nowszy, lepszy model. Prawa ekonomi.

chudszy ---> zabawny jesteś :D Jak mi facet mówił, że mnie kocha po dwóch tygodniach znajmości, to go tylko wyśmiewałam :D dla mnie taki koleś jest od razu skreślony na starcie !!! :) i uwierz człowieku, nie wszystkie kobiety są takie naiwne i wyrachowane :P widocznie trafiasz na takie, na jakie cie stać i na jakie zasługujesz :D Życzę szczęścia w \"zdobywaniu\" :D

Gość ale rób sobie co chcesz
tylko co nas to obchodzi?

Gość skandaliczna
Chudszy Ty to dzieciak jakis jestes:P zaden dorosły normalny facet nie pisał by takich bzdetów na forum zastanów sie nad sobą,swoim głupim podejsciem i gadaniem a dopiero potem oceniej kogos innego,Ty terapeuty potrzebujesz dorosnij wreszcie,a jesli nie jest Ci dane dorosnąć to chociaż poudawaj że dorosłeś ponoć udawanie swietnie Ci wychodzi,żałosny jesteś normalnie zal mi takich ludzi jak Ty

Gość ja tak uwazam
nie wszystkie kobiety sa takie naiwne!!!! jak bys mi pol roku mowil z emnie kochasz to mzoe wtedy bym ci sie oddala predzej napewno nie!!!! swojemu oddalam sie po roku i tez mi mowil codzinnie kocham cie.....ja tez mu mowil kocham cie mimo ze go nie kochalam.....

Co za pytanie? To zależy od Twojego sumienia, więc nie pytaj na forum tylko się zastanów. Zapytj się czy to dobrze że kłamiesz, bo na to samo wychodzi.

Gość ja najwna
łojeju kochasz mnie? łojeju jusz jezdem tfoja biesz mnej, mów mi suczke jetesm tfoja pana :D ale najpierw poucz się trochę języka polskiego, chyba że ty jakiś ruski jesteś? bo jednak żadna panna cię nie zechce, mimo, że będziesz jej wmawiał co 5 minut że ją kochasz, no i niestety choćbyś marzył, kijka nie umoczysz :D

Gość hej chudszy
rzeczywiście, ty jesteś coraz chudszy w uszach, a i ptaszka masz chudziutkiego..., martwię się o ciebie :(

Gość Chudszy
obgryzam paznokcie z dużych palców u nóg niemytym pigmejom z plemienia kimbalala , a na deser wylizuję brudne naczynia w klatkach nosorożców oczekujących na kopulację w ZOO we Wrocławiu. :D

Gość ha ha ha ha
Dobre to u góry:-D

Gość nie naiwna
gdybys był moim facetem i po 2 tygodniach powiedziałbys mi ze mnie kochasz to bym cie wysmiała i odrazu zakonczyła znajomosc a z tego co wypisujesz to podejrzewam ze te twoje laski to puszczalskie 15-letnie lafiryndy jakich teraz duzo :P ;D

Gość Kobie_Ta
Chydszy, Ty nie mówisz o kobietach...

Gość Leonora Drapciak
nie ma niczego zlego w tym ja wciaz wszystkim mowie ze ivch kocham choc nigdy nikogo nie kocham i nie bede kochac. ale mowienie ze wszystkich kocham jest moja pasja.