Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fzs

Moja twarz - help

Polecane posty

Gość fzs

Mam 25 lat i niestety mam problemy z twarzą. Otóż, nadal wyskakują mi tzw diody. Już nie wiem co mam robić. Dodam, że moja skóra często się błyszczy (chyba jest "przetłuszczająca się" ale nie wiem dokładnie). Twarz myję żelem z pellingiem Clean&Clear (nie używam mydła). Lecz to nie za bardzo pomaga. Poradzcie mi jakieś środki (kosmetyki, zioła, lub jeszcze coś innego co mogłoby pomóc). Z góry dzięki i pozdrawiam fzs PS. Wiem, że mogłem coś pominąć. Dlatego proszę o ewentualne pytania.

Gość a moze warto odwiedzic
kosmetyczkę? pewnie masz zanieczyszczoną twarz

Możesz spróbować pić herbatę z bratka (1 torebkę zalać 2/3 szklanki wrzącej wody, naparzać pod przykryciem 5-7 min. Pić 2-3 razy dziennie po posiłkach) - do kupienia w aptekach i sklepach zielarskich. Koszt ok. 4 zł. Najsmaczniejsza jest ta z Herbapolu (w fioletowym opakowaniu)-przynajmniej moim zdaniem :). Wczoraj natomiast \'zaszalałam\' z maseczką z zielonej glinki. Kupiłam ją w sklepie kosmetycznym (5 zł). 2 łyżeczki rozrobiłam z taką samą ilością przygotowanej wody - przepis i sposób użycia będziesz miał zresztą na opakowaniu :). Są też gotowe takie maseczki ( 1-3 zł ) i nie trzeba się \'babrać\' z glinką na własną rękę - co pewnie Cię ucieszy, jako mężczyznę :), ale prawdę mówiąc sproszkowana glinka jest o niebo lepsza. Ja pierwsze efekty zauważyłam już po 1 użyciu. Udanej zabawy ... ... z glinką ;-)

Gość fzs
* zastanawiam się nad kosmetyczką * zzuzza - nie:) pomyłka * maleńka kobietka 79 - dzisiaj kupię bratka i będę pił, zobaczymy co się będzie dziać dalej, natomiast jeśli chodzi o maseczkę to zobaczymy na razie dzięki za pomoc odezwę się po jakimś czasie i powiem co i jak pozdr:)

Gość zyczliwa
Uzywaj kosmetykow Avon-naprawde sa dobre.Mozesz dobrac do swojej cery.

Gość odżywianie
wszystko zależy od Twojej diety!!!powinnaś dobrze i zdrowo się odżywiać.A efekty napewno zauważysz!!!

Gość na tradzik najlepszy jest
dermatolog. wiem z doswiadczenia. pilam bratki, robilam maseczki, wklepywalam w siebie rozne kremy i inne g.., a stan mojej cery tylko sie pogarszal. po roku meczarni poszlam wreszcie do dermatologa i podzialalo. wszystkie ww metody sa dobre, ale tylko jako wspomaganie terapii!

Gość Patrizia
Przepraszam ma pytanko jaka to cera sniada bo ja zawsze myslalam ze jest to cera jasna a kolezank wmawia mi ze to ciemna karnacja ?????

Gość _Siusia
Sniada to w odcieniu lekkiej opalenizny - nie ma takiego słowa w slowniku?

Gość kici
brevoxyl z apteki ok 29zl...zadnych reklamowanych z TV cudactw!!!