Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpuś

Katar u małych dzieci

Polecane posty

Gość pimpuś

Witam cieplutko czy któraś słyszała o czymś takim jak aspirator do nosa? Podobno świetnie pomaga przy katarze? Znajoma kupiła coś takiego na allegro i bardzo sobie chwali, czy któraś z was stosowała to urządzonko, podaje linka do tej strony bo nie wiem czy macie pojęcie o czym pisze (ja zetknęłam się z tym po raz pierwszy) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68808090 Prosze o opinie i rady czy kupić coś takiego bo mój mały synuś strasznie męczy się przy katarku. Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Gość ceberek
Pimpuś pierwszy raz coś takiego widzę. Spytam się o to pediatrę przy najblizszej wyzycie. Mam obawy czy takie zasysanie nie podrazni sluzówki w nosku...? Pozdrawiam.:) A swoją droga czemu Ty nie spisz o tej porze !!!!;)

Gość pimpuś
dzieki za odpowiedz. nie śpie bo mój mały obudził się na karmionko, teraz go usypiam na kolankach ale widze że już zamknął oczka wiec uciekam szybko pod cieplutką kołderkę, pozdrawiam

Takiego urządzenia nie widziałam, ale wiem, że w aptece za dosłownie grosze można kupić cos o podobnej zasadzie działania, tyle, że w tym Ty musisz włożyc końcówke do buzi i zaciągnąć powietrze delikatnie. Ale musze przyznać, że osobiście nie zdecydowałabym się na używanie takich urządzeń. Maść majerankowa i sól fizjologiczna powinny pomóc.

Gość elka16.08
do pimpusia --------> ja mam ten aspirator, kupiłam go własnie przez allegro ale juz 2 miesiace temu, mojemu małemu to bardzo pomaga bo czesto ma zapchany nose i tak chrumka sobie przez sen wiec uzywam tego i wszystko odssysa. Polecam

Aspirator jest potrzeby, ale o wiele bardziej użyteczny jest inhalator. Nakład się specjalną maseczkę albo daje się smoczek i inhalujemy drogi oddechowe dziecka oraz nawilżamy śluzówkę. Mogą go stosować także dorośli. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.