Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Ja też witam i też piję kawkę (oczywiście w pracy). Najpierw obowiązki od rana tzn. kawa i poczekalnia a potem dopiero zabieram sie do pracy. Na gofra też się skuszę, choć jem je tylko tak jak Bosanowa -jak jestem nad morzem . Miłego dnia 🌻

Halo, Ewa :):):) Myślę, że na gofry zawsze jest dobry czas......:):):) Zafundujmy sobie namiastę wakacji...... Jeżeli chodzi o obowiązki to tak trzymaj: najpierw poczekalnia i pyszna kawa, potem cała reszta. Pozdrawiam 🌻

......Riina musisz tylko podać adres na który można przesłać Ci fotki....:)

🌼 Nie wiem co się stało??Wszystko mo zjadło:):) Witam Was słonecznie..bardzo sonecznie:) Ja też piję kawkę z Wami..👄

Probuje wyslac fotki i wciaz wyskakuje mi blad... a bledu nie znajduje...moze pozniej sie uda. Moj adres: wild_ho_ney@poczta.fm

Ufff....wyslalam pojedynczo do tych ktorych adresy znalazlam. Mam nadziej, ze dojda.

Jestem i ja,witajcie.Ksymci jeszcze nie ma na kawe sie nie doczekam :D muszę zaparzyć ja sama.Truskawek jeszcze nie kupowałam ale upiekę na weekend biszkopt z truskawkami ,bitą smietaną i galaretką. Mniam mniam ,smacznie sie dzień zaczyna.Buziaki

no, to reszta tez poszla bez :D ha ha ... to pozniej sprobuje. Takiego numeru jez dawno nie zrobilam:D

Oj pojadłoby sie tych gofrów chociaż też zwykle nad morzem jadam. Ale to jeszcze ponad miesiąc zanim pojadę to można by małą przymiarkę zrobić;) Riina no niestety mail od Ciebie był pusty, ale liczą się chęci a czasem złosliwość przedmiotów martwych staje nam na drodze. Ja Ci swoje już wysłałam. Miłego dnia ❤️

Cześć🖐️ wypiję i ja z Wami tą kawkę a o reszcie nie wspomnę.....(goffffryyyyy) Zaraz się biorę do pracy ,ale najpierw muszę tu naklikać. Fotki zaraz wyślę a pewnie i już są od Riiny,jeszcze nie zajrzałam do poczty. Ewuniu miałaś mi zrobić powtórkę z fotki...jeszcze nie dostałam. U mnie piękne słoneczko , aż się miło robi na sercu po tych zimnych dniach. Całuski i do pózniej,jeszcze tu zajrzę 👄 👄 👄

Forever nie drażnij z samego rana pysznym ciastem.....ja tu jeszcze muszę spędzić trochę czasu a ślinka mi cieknie na samą myśl.....:D:D:D Mogę zaparzyć Ci kawę, bo właściwie chciałam sobie zrobić drugą....:)

......mam wrażenie, że ostatnio tworzymy tu bardzo słodziutkie towarzystwo, mniam......te karpatki, biszkopty, gofry........sama radość......super jak dla mnie.......❤️👄

Sprobowalam jeszcze raz. Jezeli i tym razem pusto to juz nieodwoalna kapitulacja i czekam na syna, albo na lepszy moment, co chyba cos z serwerem - nie przyjmuje maila z wiecej niz jednym adresem. A teraz juz naprawde idziem ny spacer, bo poki co jest slonce! Milego dnia:)

🌼 Riina..ja wogóle nic nie dostałam:) Forewer..no to ja na ten biszkopt z truskawkami to chyba przyjadę:):):):)..bo rzeczeywiście mniam..mniam..moje ulubione letnie ciasto:):):) Ja też jeszcze nie piekłam nic z truskawkami..ale juz wkrótce(jak będą trochę tańsze) pewnie zacznę!!! 👄

Riina - doszło wszystko...bardzo się cieszę..:) Jesteście super rodzinka.....:):):)

Mnie też doszło wielkie dzięki, popieram poprzedniczkę. *** Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:- Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóz na wewnętrznej stronie ud pojawily mi się ostatnio tajemnicze zielone koła.Lekarz kazal jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał:- Ma pani kochanka Cygana?- Tak, skad pan wie? - zapytala zawstydzona nieco kobieta.- Proszę mu powiedziec, ze te kolczyki nie sa złote.

Witam 🖐️ z rana na moment :) Riina , ja dostałam fotki z drugą turą, a tych pierwszych niestety nie dostałam. Jesteś super \" dziewczynka i masz wspaniałą Rodzinkę . W rewanżu wysłalam już swoje. Na gofry także się piszę, a co tam - morze , nie morze, zawsze można zjeść. Teraz znowu wychodzę , bo jestem umówiona z klientką, ale za oknem piękne słońce , więć aż chce się żyć. U mnie już trzeci dzień świeci :D Pozdrawiam wszystkie i ślę cmokasy 👄👄👄. Miłego dzionka ! :D

I po spacerze.... wiatr taki zimny, ze nieprzyjemnie chodzic. Takis - chyba przeoczylam Twoj adres. Pod nickiem nie masz:( A i ja tez dziekuje za fotki - wszystkie sympatyczne:) Musze trzasnac obiad. Na razie

doszly do mnie zdjecia od: dajen🌻, dosi🌻 i Viktorii🌻... tak pisze gwoli scislosci i porzadku , bo cos namieszalam dzis z poczta;)

🌼 Riina..juz podaję..batol.rybka@vp.pl:):)Ja tez zaraz ci wyslę:)

🌼 Riina..wysłałam zdjęcia..daj mi znac czy doszły..ok :):):):) Narazie dziewczynki..będę później..całuję.usta]👄👄

Witajcie, moj kamp chyba glupieje nie doscy ze pare dni nic nie pisalam to teraz mi wszystko zniko:( Riina - jestes juz pare dni a ja dobiero dzisiaj cie wita ale za to bardzo serdecznie:D skad jestes z niemiec.ja pochodze tez ze slaska a teraz mieszkam w berlinie.Fotki twoje tez poprosze. Ewcia - mysle ze gofrow i dla mnie jeszcze starczylo co tam dieta zjem dwa a moze i trzy jak zostanie:D Dajen.Dosia ,Forever - zdjecia Wasze doszly dzieki:D:D:D Milego dnia dla Wszystkich zycze pa,pa 👄🖐️👄

takis - na razie nic, ale dzis chyba net ma \"pod gorke\":D. Moich tez jeszcze nie masz, co? boja - poszly, a kiedy dojda, to sie zobaczy. W duuuzym skrocie Hesja, troche dokladniej - okolice Bad Herseld. Mala miescina... jakies 5 tys ludzi. O ile Ty mieszkasz w sercu Niemiec, to ja mieszkam.... nizej:D by nie powiedziec dosadniej. Ale jest sympatycznie. Okolica ladna. Spokojna. A w Niemczech jestem niedlugo. ok 2 lat.... i tesknie, choc niewielu mi wierzy. Pozdrawiam:)

🌼 A nie ..ja juz mam Twoje zdjęcia..Martynka w czekoladzie jest przecudowna:):):):) Rzeczywiście fajna z Was rodzinka:):):) Ja do Ciebie wysłałam o 13,02..powinny juz dojść:) A gdzie jest Ewcia?? Boja ale długo Cie było..buźka👄

🌼❤️🌼 A gdzie Wy wszystkie jesteście..kolezanki...a co to ,my tez strajkujemy?? Bosa..cały czas trzymam kciuki..aż nie mogę doczekac sie piątku:):):) Ewcia..no wiesz co..i Ciebie nie ma!! No nic..to ja tez sobie idę..co tak sama będę siedzieć:):):) Buziaczki👄👄👄

Melduję, że jestem. Widzę, że mam siedem stron do poczytania więc na razie przycupnę cichutko i poczytam co się działo jak mnie nie było :-) Pozdrawiam.

takis.... ciagle nic:( . Spinaker🌻, ofka🌻 - zdjecia sa:) i kolejne dziekuje z mojej strony. Nie wiem jak Wam, ale mnie pogoda - jaka jest teraz - daje w kosc. Takie skoki temperatury... a teraz wieczor prawie upalny. Wymeczylam mloda i oby zasnela jak najwczesniej. I tak budzi sie o godzinach \"robotniczych\" 5 - 6 rano, wiec niech przynajmniej wieczor jest dluuugi. Bosanova - Jutro od rana trzymac te kciuki, za udany festyn? bedzie wszystko OK.... sprobowalo by nie;) Zauwazylam, ze wieczory bywaja tu gwarne i bardzo zaluje, ze tylko wrtualnie moge zaprosic na wino lub koniaczek. Jednak \"nie wirtualne\" byloby milej.... eh.... A teraz znikam okielznac huragan Martyna (juz tam meteorolodzy wiedza co robia, dajac tajfunom i innym tego typu zjawiskom kobiece imiona :) ) z nadzieja, ze padnie snem sprawiedliwego. Milego wieczoru,🌻 kobietki🌻