Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

I znów nastała cisza. A juz iałam nadzieje, ze Poczekalnia bedzie tętniła życiem. pozdrawiam

🌼 Witam:) Ktosiu bo mnie zabrakło:):):) Ale już ze mną lepiej..to będę pisać codziennie..jakem Baśka:D Biorę zastrzyki w brzuch..mam jakiś zator..nie umieją znaleźć gdzie się umiejscowił..ale muszą mi rozrzedzić krew!! Będzie dobrze..BO JAK MA BYC!!!! Zasypało nas bardzo..przepięknie dzisiaj wygląda świat!! Dziewczynki obiecałam że powysyłam Wam zdjęcia najnowsze..i zrobię to..ale za jakiś czas..bo coś tam jeszcze nie halo z komputerem..U mnie słowo droższe niż pieniądze..i jak obiecałam słowa dotrzymam!!! Mój Baksiu.urósł już tak bardzo że zastanawiam sie jak będzie wyglądał za miesiąc.14 października równo po odejściu Takiska :(:( kupiliśmy owczarka..Po miesiącu wygląda już dwa razy większy..Ciekawe jaki będzie wielki za następny miesiąc:D To tyle koleżaneczki..i jeszcze raz proszę..NIE CHORUJCIE!!!! P.S..Ciekawe co u Zagielka?? Może nie jest już samotnym,smutnym żagielkiem skoro do nas nie zagląda!!! Pozdrawiam cieplutko..buziaczki wielkie przesyłam👄👄👄

Witaj Takisku ciesze się że jestes i że wyzdrowiałaś. U mnie też zasnieżyło wszedzie biało, biało a za chwilę będzie chlapa. Trzymam Ci za słowo, ze \"skrobiesz\" coś w naszej Poczekalni. To znów masz \"maleństwo\" w domku - mały Baksik który wcale nie jest mały. :) :) U mnie pies ciągle w sferze myślenia. Pozdrawiam cieplutko.

🌼 Witajcie❤️ No Ktosiu,nie tak całkiem wyzdrowiałam..ale wszystko idzie w dobrym kierunku:) Dziękuje Spinki..buziaczek dla Ciebie!!! Spisałam losowanko ale\" kufereczek stóweczek\" nadal nie jest moją własnością.. A SZKODA:) W niedziele z moim Kaziczkiem idziemy na kabaret Wydrwi grosz z Krakowa.Cieszę sie bardzo..bo uwielbiam ten rodzaj rozrywki.Mam tylko nadzieję że nie skończy się to tak samo z P.Bajorem:) Pozdrawiam Was cieplutko..przyda się bo zimno ..Do jutra koleżaneczki..całuski👄👄👄

Witam. I mnie zasypało. Chodzą słuchy że w górach zaczynają sezon i trzeba na narty ruszać . Albo na oscypka z grzańcem - co kto woli byle w towarzystwie...:D U mnie standard. Trzymam sie bo kto inny będzie za mnie orał?? Dzieciska się migają . Zawsze udają że mają coś do roboty a po prostu siedzą przy kompie i przez to ja nie mam kiedy usiąść i z wami pogadać. dziś chwilkę pobiegałam po sklepach aby sie zorientować co tak piszczy- a to dziury w kieszeniach. Swięta za pasem - jakoś szybko ten czas leci . Nie chcę zostawiać sobie prezentomanii na ostatnią chwilę bo wtedy jakieś głupoty kupuję . Sprawdzałam w necie ceny. Jak dodac koszty wysyłki to wychodzi na to samo ,a w realu można przynajmniej pomacać :D Miłego wieczoru 🖐️

Witam cieplutko 🖐️ Melduję , że jeszcze żyję . Dalej zagoniona i zapracowana ... Ci ludzie chyba beze mnie nie mogą żyć :-). Takisku , nie dawaj się chorobom . Ja także mam problemy , z którymi muszę się nauczyć żyć . Jestem już od 8 miesięcy kulawa i lekarze ni mogą nic poradzić ... Trzeba żyć z bólem... Nie udała się Bozi starość ... Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych 👄

Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc pozostają po nich serca złamane, jak jakieś drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle tylko, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować... I po tych zostaje piękno naszego świata...Siła wiatru zależy od nas samych. Od tego co każdy z nas ma w sobie! Choć na dworze jest pochmurno, słońce skryte za chmurami, dni miłych Wam życzę wraz z pozdrowieniami.

Halo? - Czesc malenka, tu tatus, daj mi mamusie. - Tatusiu, ale ona jest na gorze w sypialni z wujkiem Frankiem. Po dluzszej chwili milczenia: - Alez coreczko, nie masz zadnego wujka Franka! - Nieprawda! Mam! I jest teraz z mamusia w sypialni! - Ok, no coz... Posluchaj uwaznie, chce zebys cos dla mnie zrobila. Dobrze? - Dobrze tatusiu. - To idz na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata wlasnie parkuje przed domem. Kilka minut pozniej... - Juz zrobilam. - I co sie stalo? - Mama bardzo sie przestraszyla, wyskoczyla z lozka bez ubrania i zaczela biegac po pokoju i krzyczec, a potem potknela sie o dywan i wypadla przez okno i lezy niezywa. - O Boze, a wujek Franek? - On tez wyskoczyl z lozka bez ubrania i krzyczal i w koncu wyskoczyl przez okno, to z drugiej strony i wskoczyl do basenu. Ale tatusiu, tam nie bylo wody, miales napelnic go w zeszlym tygodniu i zapomniales. No i wujek upadl na dno i tez jest niezywy. Bardzo dluga chwila ciszy, az wreszcie : - Hmmmm, basen mowisz? A czy to numer 555-67-89? :D:D:D

Viki-zmieniłaś maila??? Zjadło ci poprzedniego?? Ciekawe kto dostawał moje listy miłosne do ciebie??:D

🌼 :D:D:D:D:D:D: jak to dobrze pośmiać sie przed pójściem spać:) Wiki nie daje się..ale te choróbska chyba jakoś uwzięły sie na mnie ostatnio:):) Trzymaj sie kotku...jak to ja zawsze piszę..BEDZIE DOBRZE BO JAK MA BYC!!!! Naszatko ja tez już pokupowałam parę prezentów..a właściwie jestem już przy końcu tej nielubianej przeze mnie czynności.Ale ja mam TYLE wnucząt dzieci że siłą rzeczy muszę robić to wcześniej..Bo co jak co..dzieci u mnie dostatek czego o kasie powiedzieć nie mogę:D U nas jeszcze zimno ..a ja tak lubię ciepełko!!!Ale jest ok..bo przecież....przecież za kilka miesięcy będzie wiosna!!! Buziaki wielkie dla Was..👄👄👄

Naszatko, cały czas mam tamtego maila, już naniosłam poprawki . Ja mam wiele skrzynek pocztowych , a ta była dodana , gdy mi \"siadł\" tlen... Uściski i pozdrowienia dla wszystkich 🖐️

Ulżyło mi ... No to teraz będziesz dostawac na nowy adres bo stary wykasowałam...:( Dziewczyny!!! Zima w listopadzie!!! Ciekawe co będzie w styczniu?? wiosna??

Gość ssbżagiel też Wszystkich pozdr
👄

Pozdrawiam całą załogę poczekalni,jakos ostatnio nie mam veny do pisania\\chyba starośc\\ trzymajcie się babeczki zdrowo, to reszta sama jakos się ułoży. Viki , niedługo wiosna i nowe siły:D Naszatko jedziesz w moje strony? tzn Podhale? może...... Takis, u nas też w planach ślub,ale wesele mniejsze Ktosiu, dzięki za bycie tutaj, cmoki Spinaker, masz minusa jak stąd do Gdańska:P SBŻ może Ty świeży powiew wniesiesz? papa

Pozdrawiam całą załogę poczekalni,jakos ostatnio nie mam veny do pisania\chyba starośc\ trzymajcie się babeczki zdrowo, to reszta sama jakos się ułoży. Viki , niedługo wiosna i nowe siły:D Naszatko jedziesz w moje strony? tzn Podhale? może...... Takis, u nas też w planach ślub,ale wesele mniejsze Ktosiu, dzięki za bycie tutaj, cmoki Spinaker, masz minusa jak stąd do Gdańska:P SBŻ może Ty świeży powiew wniesiesz? papa

🌼 No żagielku..rozczarowałeś mnie:( Myślałam że po tak długim okresie nie pisania..napiszesz nam coś więcej!! Nie wiem jak innych,ale mnie bardzo ciekawi czy jesteś jeszcze samotnym żagielkiem czy może szczęśliwie już nie.Mam nadzieje że jednak nam napiszesz..i mam nadzieje że będą to DOBRE wiadomości❤️ Ofka..ja proponowałam moim młodym,żeby może nieco mniejsze wesele..a kasę którą musimy na to przeznaczyć..po prostu Im damy, pojadą sobie gdzieś.Ale NIE..oni uważają że to jedyny TAKI dzień,i chcą go właśnie tak przeżyć.A że moja rodzina jest BARDZO liczna..młodego jeszcze bardziej..to stąd tyle ludzi.Ponieważ mają również dużo znajomych to tych ludzi sie uzbierało.Szkoda tylko,że to tak dużo kosztuje..ale co zrobić..\"Ma sie pszczoły ma sie miód..ma sie dzieci ma sie smród\':):) Na szczęście czasu jeszcze jest dość..to będzie dobrze!!! Dziewczynki..milutkich snów wam życzę..i stosunkowo udanej nocy:) 🌼❤️🌼...DOBRANOC

Ofka❤️ jak tylko się wybiorę - dam znać . Ciągnę MM żeby 5-12 stycznia pojechac . Ale czy się uda???!! MAm nadzieję ze tak. Niby by pasowało w święta bo dzieciaki mają 2 tygodnie , ale jak wyobrażę sobie ten cały tłum!!!!!!!To wolę poczekać aż po sylwku wrócą do siebie .... U mnie halny..:) drzwi wyrywa, śnieg już stopił. Córcia zaniosła do szkoły tort- same robiłyśmy..Tylko polewa coś nie teges wyszła. Ale to nasz pierwszy w życiu... Miłego dnia🖐️ - no!! Żagielek to się naprawdę rozpisał!!!!:DPewnie zużył siły na tym wietrze......

•’``’•,•’``’•, …’•,`’•,*,•’`,•’ …....`’•,,•’ ,•’``’•,•’``’•,.Każdego ranka ’•,`’•,*,•’`,•’.wstajesz o świcie, .....`’•,,•’ .. by dzionek nowy ,•’``’•,•’``’•,.wypełnić należycie. ’•,`’•,*,•’`,•’ .....`’•,,•’......Uśmiechaj się ,•’``’•,•’``’•,... do tych, ’•,`’•,*,•’`,•’.. którzy się śmieją, .....`’•,,•......’.. a dla tych co …...…,•’``’•,•’``’•,. płaczą - …...…’•,`’•,*,•’`,•.. bądź dobrą `’•,,•’`... nadzieją? (?`•´?) .`.?•.,(?`•´?) ...(?`•´?)?•´©? Wspaniałego,radosnego dnia życzę ;)

🌼 Wiki..ale ładne!! Pogoda wstrętna..przytłacza mnie..przygnębia..ale pociesza mnie fakt że przecież stale tak nie będzie:):) Ksymciu..a może podeślij nam zdjęcia naszego topikowego Piotrusia!!My ciocie chciałybyśmy zobaczyć jak duży jest Piotruś.Zresztą Mateusza i Ciebie też byśmy z przyjemnością zobaczyły❤️ Zagielku..no..no..jestem pod wrażeniem..:D Ale dobrze że chociaż tyle nam napisałaś!! Dobra dziewczynki..do jutra..a może do wieczorka..buziaczki👄

🌼 Wiki..ale ładne!! Pogoda wstrętna..przytłacza mnie..przygnębia..ale pociesza mnie fakt że przecież stale tak nie będzie:):) Ksymciu..a może podeślij nam zdjęcia naszego topikowego Piotrusia!!My ciocie chciałybyśmy zobaczyć jak duży jest Piotruś.Zresztą Mateusza i Ciebie też byśmy z przyjemnością zobaczyły❤️ Zagielku..no..no..jestem pod wrażeniem..:D Ale dobrze że chociaż tyle nam napisałaś!! Dobra dziewczynki..do jutra..a może do wieczorka..buziaczki👄

Ojej jestem pod wrażeniem - taki tłum - jak miło. POZDRAWIAM wszystkich bardzo bardzo gorąco. Kobietki nie dajmy sie choróbstwom - wszytskim wirusom mówimy NIE Ja niestety na razie intensywnie myslę o prezentach i jak na ten czas to brak nie tylko \"gotowki\" ale i pomysłów. Jeszcze raz podrawiam

Ziiimno... Ale mimo chłodu, pozdrawiam was Wszystkie cieplutko;-)

🌼 No nie mogę..i moja siostrzyczkę ukochaną zmotywowałam:D:D Dobra dziewczynki..właśnie o to chodzi..NIE pozwólmy umrzeć NASZEMU topikowi!!!!!!!!!!!!!!!!Chociaż jeden wpis dziennie..ale niech będzie.A poza tym co ważniejsze..jednak trochę sie przywiązałam do Was.Nie jest to egoizm z mojej strony,że skoro sie przywiązałam to Wy musicie!!Bynajmniej..NIKT nic nie musi.Ale bardzo sie cieszę że wiem co u was..że CIESZY mnie każdy pozytywny wpis..od Was.że Ksymcia przyśle(może) nam zdjęcia Piotrusia..i że Piotruś rodził sie właściwie z nami.Przeżywaliśmy poród Ksymci..pamietacei?? A Bosia..a Wiki..Ewelina..Ewa444..Dziewczyny..szczerze i z całego serca piszę..BRAKUJE mi Was!!Zycie nauczyło mnie że do każdej sytuacji umiem sie przystosować..i do ewentualnego braku naszego topiku też pewnie jakoś bym przywykła..tylko..Jak pomyślę że mogłoby tak być..to jakoś kłuje mnie w miejscu gdzie mamy tez najważniejszy organ :( No..wygadałam się..Nie wiem to chyba ten listopad tak pesymistycznie na mnie działa.W ogóle nie ZNOSZE zimy i takiej pogody..Przytłacza mnie..przygnębia.JA chce wiosnę..Nie lato..bo jak pamiętacie słoneczko mnie nie bardzo lubi..ciekawe dlaczego:D No..to teraz życzę Wszystkim koleżaneczkom miłych snów..buziaczki wielkie przesyłam👄👄👄

Ojej Takisku, az mi sie łezka w oku zareciła jak to czytałam.Dziekuje Ci bardzo 👄. Wieczorkiem podesle zdjecia z chrzcin mojej bratanicy, tam wszyscy jestesmy. Nie pisałam Wam ale moja siostra m-c temu urodziła synka-Jasia na Cyprze i dzisiaj w nocy przylatuja do Polski.Wracaja juz raczej na stałe, tak sie ciesze! pozdrawiam Was cieplutko ,u mnie piekne słońce swieci-zwłaszcza to w serduchu!

Witajcie. Jakoś net robi mi psikusy i zawsze mam kafe o stronę do tyłu:O i nie chce dać nastepnej... Dlatego czasem jestem nie na temat:( Dziś mam w domu kinderbal . Znaczy trzeba będzie pilnować by sie tow nie pipiło. Jutro ja mam bal na wyjeździe- wracam w niedzielę. Przedwczoraj uczyłam się robić tort b o córcia obiecała w szkole że upiecze. Chciałam kupić - poszła w zaparte że ma byc domowy. No i był . Choć nam polewa nie do końca wyszła wtrąbili wszystko do ostatniego okruszka i nie wiem jak smakował:D:D trzeba będzie drugi upiec skoro taki dobry. Ksymciu! już sie nie mogę doczekać !! Wszak chłopcy to już pewnie młodzi mężczyźni. Właśnie przeglądałam stare zdjecia. Jakie to było słodkie maleństwo . Teraz pewnie pokazuje różki...:):) Ciekawe czy Bosia rozwiązała swoje problemy - jakoś ucichła tak jak pozostałe dziewczyny.. Takis🌻 nawet nie wspominaj takich czarnych scenariuszy. Juz nie te lata by znów szukać nowych koleżanek. I tak wiele czasu mi zajęło by odróznić ciebie i Marmi... I zaczynać od nowa??? Nigdy!!! :D:D Viki- piękne robisz te odrazki. Raz spróbowałam namalować :D miał być narciaż , a wyszedł narciarz rozplaskany na drzewie:D:D:D wszystko się zlało:D Dlatego doceniam twoją twórczość ... Miłego weekendu 🖐️

Witam 🖐️ Takisku, za mną chyba nie tęsknisz tak bardzo, bo ja od czasu do czasu się odzywałam ... Może ostatnio nie za często , ale zawsze coś skrobnęłam . Teraz także nie mam wiele czasu i padam ze zmęczenia , gdy docieram do domku , ale postanowiłam się poprawić troszeczkę :-). Naszatko, ja nie mam czasu takich obrazków \"rzeźbić\" , ale czasem udaje mi się coś ładnego skopiować i Wam wkleić . Miłego wieczoru i pięknego weekendu, który dla mnie chyba będzie także pracujący , więc nie wiem czy coś napiszę , cmokasy 👄👄👄

Gość Viktoia000
...........…...…’•,`’•,?,•’`,•’ ..............……....`’•,,•’`Niech Was …...…,•’``’•,•’``’•, zawsze …...…’•,`’•,?,•’`,•’ ...……....`’•,,•’`Ranek przywita …..............…,•’``’•,•’``’•, ...........…...…’•,`’•,?,•’`,•’ ..............……....`’•,,•’`Ciepłem słońca …...…,•’``’•,•’``’•, …...…’•,`’•,?,•’`,•’ ...……....`’•,,•’`I śpiewem słowika . Życzenia są podobne do wędrownych ptaków: z tęsknotą czekamy na ich przylot, a gdy już są, cieszymy się nimi. Serdeczne życzenia otrzymane we właściwym momencie odmieniają zamknięte serce: pobudzają do refleksji, wywołują radość, wprawiają w dobry nastrój - tak jak śpiew ptaka. Jeśli nasze serce otrzymało dobre życzenia, chętnie przekazujemy je dalej, szkoda trzymać piękne ptaki w ukryciu i tylko dla siebie… Życzę Wam uśmiechu, żeby stał się promieniem słońca, świecącym bez końca… Pozdrawiam i życzę miłego weekendu...

Gość Viktoia000
...........…...…’•,`’•,?,•’`,•’ ..............……....`’•,,•’`Niech Was …...…,•’``’•,•’``’•, zawsze …...…’•,`’•,?,•’`,•’ ...……....`’•,,•’`Ranek przywita …..............…,•’``’•,•’``’•, ...........…...…’•,`’•,?,•’`,•’ ..............……....`’•,,•’`Ciepłem słońca …...…,•’``’•,•’``’•, …...…’•,`’•,?,•’`,•’ ...……....`’•,,•’`I śpiewem słowika . Życzenia są podobne do wędrownych ptaków: z tęsknotą czekamy na ich przylot, a gdy już są, cieszymy się nimi. Serdeczne życzenia otrzymane we właściwym momencie odmieniają zamknięte serce: pobudzają do refleksji, wywołują radość, wprawiają w dobry nastrój - tak jak śpiew ptaka. Jeśli nasze serce otrzymało dobre życzenia, chętnie przekazujemy je dalej, szkoda trzymać piękne ptaki w ukryciu i tylko dla siebie… Życzę Wam uśmiechu, żeby stał się promieniem słońca, świecącym bez końca… Pozdrawiam i życzę miłego weekendu...