Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Gość ofka63
no tak, trzeba byc odważnym żeby wrąbać jeden wpis 3 razy:):) Miłego wieczorku gościu

Gość gość
Przynajmniej przeskoczyliśmy na następną stronę, ta poprzednia jakoś tak się zawiesiła ;) I ja odwaga się popiszę, swoja starą ksywkę tu napiszę... spinki, czy jakoś tak :) Dziękuje i wzajemnie, miłego wieczoru :)

Gość ofka63
Spinakerku witaj kofana, kope lat:) Wywołujmy nadal, może jakaś zabłakana dusza się odezwie?

Gość gość
Ofka nooo kopę lat :) Chyba płonne nasze nadzieje. Zdaje mi się, że jak już coś umarło, to nie powstanie...ale kto wie :)

Gość gość
Wesołych Świąt

Gość 49forever
Ogłaszam ponowną mobilizację!! JUTRO 9 rocznica powstania "Poczekalni".Melduję swoją gotowość .

Gość spinki
Gosia ogłosiła mobilizację :) więc przybywam i miłych gości wzywam. Imprezę czas zacząć. Na pięknie przystrojonym stole stoi ogromny tort.... przypilnuj, żeby jakiś intruz tego tortu nam nie zwinął. W między czasie aromatyczną kawkę zaparzę i na gości poczekam.... w końcu to Poczekalnia :)

Gość spinki
Tortem się poczęstowałam, kawkę wypiłam, trochę poczytałam stare wpisy, ale czas wracać do realu....Foreverku mimo najszczerszych chęci reanimacja nie pomoże.... zbyt dużo czasu upłynęło, życie do Poczekalni już nie wróci....pozdrawiam :)

Gość 49forever
Wróci,wróci,poczekamy cierpliwie.Do tortu jednak cichaczem ktoś się dosiadł,same okruszki zostały.Głodna jestem,to wyczyściłam paterę:-)Pyszności.

Gość spinki
Kochana optymistka z Ciebie wielka, tak trzymaj :) ja to raczej z tych co widzą szklankę do połowy pustą. Mówisz,że z tortu zostały tylko okruszki...ciekaw kto tu buszował i torcik spałaszował?

Gość 49forever
Nikogo nie było?

Gość gość
O a mnie jubileusz ominął, skleroza panie, skleroza:) Ale teraz ja poczekam, moze ktoś się zjawi....Ofka

Gość ewelina46
Hallo , stawiam sernik na czekoladowym spodzie, herbatkę , kawusie , i torcik , stoooo lat

a ja stawiam na stoliku sernik na czekoladowym spodzie , torcik z owocami domowej roboty i herbatkę pychotkę,STOOO LAT

Gość 49forever
"Gościu"?!Kto zjadł tort?

Gość 49forever
Witaj Ewelinko!!!Nareszcie!!!

Gość ofka63
Nie mów że tort był na pokaz?(czas przeszły dokonany) Ofka

Gość 49forever
Czuję,że reaktywacja JUŻ się udała, Częstuję się sernikiem,bo Ofka ......

Ofka też dobrze piecze , jak nie jak tak, a poza tym Dajen, ktosia, Victoria Ksymcia rozpadło się wszystko , moze założymy nowy wątek np.Menopauzo ,daj zyć..hiii hiii

Gość 49forever
Chcę pisać z Wami gdziekolwiek będziecie.Zakładaj Ewciu wątek i już sie melduję.

Gość gość
Witam ,,zza grobu " tu Dosia 109 piszę z Anglii , nie mogłam znaleźć naszej poczekalni, dopiero po linku trafiłam ...dzięki Gosiu... Cześć wszystkim

Gość 49forever
Powolutku wszystkie dusze się odnajdą.Witaj Dosieńko!!Wywołujmy się kto kogo może.Dajenka,Kubuś,Nataszka,JO,Viki,Siostry Takiski,Bosanova,Ktosia... Matko Założycielko!!Udało się.

Gość dajen
Dajen się melduje;)

Gość ofka63
Witajcie, piszcie co nowego ,z kim z poczekalni macie jeszcze kontakty? U mnie w zasadzie bez zmian, tylko przybyło lat i kg;)Praca i mąż bz. Będę zaglądać i może ktoś tutaj wpadnie ? Pozdrowienia

Gość spinki
NIE! Nie może być, Gosieńka ożywiła poczekalnię..... słów mi brak, więc powiem tylko cześć dziewczyny miło Was widzieć 👋 :)

Gość 49forever
Siedzę sobie na zwolnieniu,nawet ciekawie jest być pacjentem i pozwalać sobie robić zastrzyki.Czas mam, to popilnuję poczekalni,poobmiatam pajęczyny.Cześć Dajenko!!

Gość spinki
Gosiu, jakie to choróbsko się przyplątało, mam nadzieję że zastrzyki pomogą i szybko wrócisz do zdrowia :) Dosia, gdzie Cię tak daleko wywiało, pojechałaś w gości, czy za pracą? Co u Was dziewczyny ciekawego się wydarzyło? Która została teściową, albo babcią....no opowiadajcie :) Mnie w tamtym roku przypadła rola matki chrzestnej.....wyobraźcie sobie w moim wieku ....ile to ja będę miała lat kiedy maluch pójdzie do komunii......no wole nie liczyć ;)