Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Chciałbym mieć głupią dziewczynę, taką słodką idiotkę

Polecane posty

Najlepiej aby była blondynką z długimi włosami i wzdychała na dźwięk mojego imienia. Czy to nie urocze? Na pewno. Dlatego ciągle marze, że poznam właśnie taką pustą piękną lalę, chociazby aby przez miesiąc była moja dziewczyną, aby była mi towarzyszką przy spacerach przez miasto. Budziła podziw wśród kolegów, i zazdrość brzydszych koleżanek. :) Każdy facet by chciał mieć taką laskę.

Gość czerwona klatwa
ech, nie ma swiecie takiej co by Ci chocby dorownala w glupocie.

Gość edek tedek
znam kilka takich dziewczyn moge dać nr gg (serio) tylko gdzie mieszkasz?? jedna blondynka z długimi włosami, duże, bardzo obfite piersi tylko w okularach ale i tak każdy chce ją zerźnąć, druga 17 lat modelka długie włosy, mniejszy biust, ale długie nogi. Mówie serio. I nie są to jakieś niby ładne, ale dobre dupy, tylko tą pierwszą jakiś bmkowiec chyba już wyrwał ale nie jestem pewien...

Gość mylisz się kolego
nie każdy

Gość nikoania
Ten facet wcale nie myśli fiutem! To fiut myśli tym facetem! :)

Gość słodzidkie dreems Chłopaka
no ale fajnie byś się miał .... marzenie ... ty ją bzykasz, on ją bzyka, oni ją bzykają, one ją bzykają, to ją bzyka, tamto ją bzyka ... i te narośla na twoim peniesie ... ale fajnie :) ...marzenie ... ... no i przede wszystkim przy barbi na jaw nie wyjdzie ... twoje 69 IQ

Gość pełno takich
głupie d*** i spotko tylko uważaj bo jak wpadniesz z taką to potem znudzi Ci sie walenie tego głupa i nie bedziesz mi o czym z nią rozmawiać