Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trebor_1972

Czy to tak trudno......?

Polecane posty

Gość Napewno
To jak odbierze;-)umów się z nią na kolację i wszystko wyjaśnicie

Napewno To jak odbierzeumów się z nią na kolację i wszystko wyjaśnicie Jak odbierze.. Nie wiem czy jeszcze dzwonić. Czuję, że się narzucam. pozdrawiam r. ___ www.jazzone.prv.pl

Gość sandraaa
MAsz rację, ale po co marnować czas dla kogoś, kto tego nie docenia? Może ona chce czegoś innego, jakiejś odmiany. Sorry, że tak Cię dołuję, ale fakt, że ona nie odzywa się, nie przemawia na Twoją korzyść...

Gość Napewno
A z drugiej strony niewiadomo dlaczego nie odbiera,może się coś stało?Jeśli ją kochasz to walcz o nią

sandraaa MAsz rację, ale po co marnować czas dla kogoś, kto tego nie docenia? Może ona chce czegoś innego, jakiejś odmiany. Sandra dla mnie to nie jest marnowanie czasu. Poprostu jest mi źle. pozdrawiam r. ___ www.jazzone.prv.pl gg1528494

Napewno A z drugiej strony niewiadomo dlaczego nie odbiera,może się coś stało?Jeśli ją kochasz to walcz o nią Gdyby się coś stało to bym wiedział od jej siostry. Poprostu smutno mi, że ciężko jej wysłać chociaż sms-a. pozdrawiam r. ___ www.jazzone.prv.pl gg1528494

Gość Napewno
Nie wiem co CI poradzić:-(Może już ma taki charakter?a jeśli nie,to coś jest nie tak.

Gość sandraaa
no to jakich wskazówek i rad od nas oczekujesz? Znajdź sobie jakieś zajęcie i nie zagłębiaj się w swój smutek.

Napewno Nie wiem co CI poradzićMoże już ma taki charakter?a jeśli nie,to coś jest nie tak. Właśnie. To moje pytanie miało charakter bardziej retoryczny, ale dziękuję wam za próby pocieszenia. pozdrawiam r. ___ www.jazzone.prv.pl gg1528494