Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vilka

Dlaczego mój facet trzyma sms-y byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość vilka

Nie chodzą już se sobą jakiś rok, my jesteśmy razem od dawna, a on ma w komórce kilka jej sms-ów. Ja sie nie czepiam, niech sobie ma, ale po co? Kiedyś coś się tłumaczył z tego, ale myślałam, ze usunie, ale nie. Hmm

Gość smutne ale prawdziwe...
a co Ty mu komorke przegladasz? skoro ma te smsy to sprawa jest jasna...mysli o niej

Gość taaak
Trzyma,bo czuje coś do niej,niestety:-(

Gość to ja..........
a dzis sie dowiedzialam ze moj ma numer do bylej do domu...co o tym myslec??

Gość i co w tym złego
byli ze sobą, łączyło ich uczucie, a może sami do końca nie wiedzą czy nie wrócić do swoich byłych. jesteście być może na straconych pozycjach. facet po przejściach nie lubi być sam.

Gość Mysli o nej i taka jest prawda

Gość Coś w tym jest
Może czyta sobie w łóżku.. albo jak jest sam i ma doła itd. Coś w tym musi być, bo to jest dziwne, żeby te sms-y blokowały mu skrzynkę...w ogóle powinien zapomnieć o jej istnieniu..!! A on co? Przypomina sobie..??!! Fuj! nieładnie..!!

Gość jjjjjjjjjjjq
ale co? ona mu je sle teraz czy trzyma je od roku:)?

Gość onufrybąk
czasem stara miłość, jak powiadają, nie rdzewieje :D

Gość glupie jestescie
ja tez trzymam kilka sms-ow mojego ex, bo mi o czyms przypominaja, cos co wprawdzie juz minelo, ale jest potwierdzeniem pewnych emocji i uczuc, gdy np. pisal o swoich uczuciach lub slabosciach bardzo wprost i bardzo serio. Ja lubie przechowywac takie eski. Wyobrazam sobie, ze twojemu facetowi moga one kojarzyc sie z jego mocnymi lub slabymi stronami, byc odzwierciedleniem jego myslenia, czescia jego samego ... Nie rezygnuje wiec z nich bo nie mozna zrezygnowac z siebie. Kto sie calkiem WYPIERA poprzednich partnerow jest GORSZY niz ten , kto o nich dobrze lub umiarkowanie mowi!!! Jesli facet zbyt ostro krytykuje swoja byla, zle sie o niej wyraza, ma w tym swoj spory udzial i ...nie nalezy mu wierzyc, bo to typ zbyt emocjonalny! A moje stare eski nie swiadcza o tym, ze zdradzam swojego chlopaka, ktorego kocham i jestem z nim 3 lata!

Gość glupie jestescie
onanizuję się pod eski mojego byłego nadgniłą parówką z Biedronki :D

Gość jak esy
moga kojarzyc sie z mocnymi albo slabymi stronami faceta. daj spokoj, rozumiem , ze trzyma sie zdjecie bylej, moze jakis filmik, mily wiersz, kartke ze wspolnej podrozy ale esy? Esy, to pewnie jedna z rzeczy, ktora po niej zostala i wraca myslami do niej. Byc moze po prostu bardzo przezyl rozstanie i lubi sobie przypomniec jak cudownie bylo. Nie swiadczy to bron Boze o tym, ze ty nic dla niego nie znaczysz, moze jest fajnym facetem, ktory potrafi kochac prawdziwie i trudno pogodzic mu sie z rozstaniem czyli porazka. Poczekaj i daj mu czas. Jesli tak dlugo trzyma jakis znak od bylej, znaczy, ze i ty bedziesz dla niego kims wyjatkowym, pewnie juz jestes. Powodzenia! Postaraj sie porozmawiac z nim, bez emocji, ze zrozumieniem, bez wyrzutow, od tak od serca, mysle, ze obojgu Wam rozmowa wyjdzie na dobre.Rozmowa-nie klotnia i zale.

ja tez trzymalam esy mojego bylego. Po rozstaniu (choc ja zerwalam) czytalam je wieczorem i zastanawialam sie czy nie wrocic:( lecz kiedy poznalalm mojego obecnego chlopaka (rok temu) wszystko co wiazalo sie z tamtem zostalo usuniete. Szanuje mojego obecnego chlopaka i nie chcialam zeby myslal ze tamten cos jeszcze dla mnie znaczy. A poza tym kocham go i tylko on sie dla mnie liczy a nie jakas przeszlosc ktora nie wroci juz nigdy! Pogadaj z nim, wedlug mnie masz sie o co martwic:(

Gość Parapam
a ja wykasowałam smski od mojego byłego. TO był kolejny etap "końca". W ten sposób nie wracam do Niego myślami niepotrzebnie, na przykład przeglądając komórkę. czemu ma służyć czytanie jego czułych ciepłych słów, wiedząc że nie były prawdziwe?????

Gość a ja sadze
ze to taka mentalnosc. wiekszosc kobiet po rozstaniu (mniej lub bardziej burzliwym) z partnerem niszczy/kasuje wszystko co ma jakikolwiek zwiazek z exem. natomiast mezczyzni nie maja takich potrzeb, nie czuja zbytniego przywiazania do rzeczy, dla nich sms stare foto czy kartka moze wywolywac jakies wspomnienia ale juz nie emocje (co w przypadku kobiet ma duze znaczenie- emocjonalnie reagujemy na znaleziony na dnie szafy list milosny od bylego czy wspolne zdjecia pochowane w zakamarkach domu). sadze ze Twoj mezczyzna trzyma te smsy jako wlasnie taka pamiatke i nie oznacza to ze ciagle mysli o swojej poprzedniej partnerce teskni czy cos, wiec nie przejmuj sie tak:)

Gość glupie jestescie jak gwozdzie
a ja wykasowalam numer telefonu ,jeszcze bym smsy trzymala ,skoro jestem z wszescliwym zwiazku ,mam wszystko co mi do szczescie potrzebne i nie musze trzymac przeszlosci jak nie chce z nia wiazac zadnych planow , przyszlosc sie liczy..i terazniejszosc

Gość vilka
Dzięki za wszystkie posty:) Pogadam z nim o tym