Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia-28

Czy może być udany sex z panem puszystym ?

Polecane posty

Gość Monia-28

Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem puszystm , a właściwie bardzo grubym. Nie uprawialiśmy jeszcze sexu , ale wiadomo że prędzej czy póżniej do tego dojdzie. Mój mężczyzna jest cudownym człowiekiem , ale ogrom jego ciała lekko mni przeraża.Proszę o rady mniej lub bardziej praktyczne i podzielenie się swoimi doświadczeniami.Zwracam się do pań które mają takiego mężczyznę jak ja .Może znajdą się też odważni puszyści panowie

Gość MilaMuza
hmm, no , ja lubię brzuszek u faceta i nie przeszkadza absolutnie, ale co masz na myśli b. gruby?

Gość jeden cal
gdybyś nie jadła tyle to byś poleciała jak motylek

Gość Monia-28
Ja ważę 60kg a on ok 130

Gość myślę ze będzie ok
wiele szczupłych kobiet uprawia seks z tęgimi facetami i są zadowolone;)Powinno wszystko być dobrze:-)Nie martw się na zapas. Pozdarwiam🖐️

Gość Monia-28
Byłam w zoo.Takie milutkie uwagi nie są mi potrzebne-do cynicznej obserwatorki

Gość hy-ba
moze wystarczy jesli Ty bedziesz na gorze ;)? lub tak, zeby nie byc pod nim.. a poza tym, wszystko do zrobienia, macie teraz pole do popisu... kreatywnosc, kreatywnosc.. ale dzieki temu lepiej sie poznacie tylko bez obaw, bo to moze utrudnic sprawe pozdrawiam

Gość gaaska
ja waze 47 a facet z ktorym si espotyklam 95 ale w lozku bylo ok nie bylo klpotow a tez zastanawialm sie jak to bedzie. wiec nie martw sie.

Gość ona 28
byłam z facetem, który ważył 100 kg, tylko on nie był gruby a bardzo dobrze zbudowany, dzieki siłowni. myslę że nie masz czym się przejmować, nawet jesli będziesz pod nim. przecież on nie położy się na tobie całym ciałem. nic się nie martw. waga nie ma nic wspólnego z udanym seksem, pod warunkiem, ze ten facet cię kręci a ty jego. powodzenia.

Gość ona 28
dodam jeszcze ze ja waże 46 kg

Gość Monia-28
Oj kręci mnie i to bardzo. W życiu bym nie pomyślała że mnie może tak zachwycić taki puszysty pan.

Gość zaproponuj mu
wspolna silownie...

Gość Monia-28
Może to jest jakaś myśl.Jednak skoro do tej pory nie chodził na siłownię to nie wiem czy się da namówić.

Gość grubi faceci
mają małe penisy, których z resztą nie widzą przez swój brzuch

Gość hy-ba
jakze dojrzale na tym forum podchodzi sie do problemow

Gość Monia-28
do grubi faceci-nie wiedziałam że tusza ma wpływ na wielkość penisa.A co z tymi co kiedyś byli szczupli a teraz im się przytyło,kurczy im się wraz z wzrostem ciała.

Gość Mój facet
ważył mniej więcej tyle - powiem jedno: szybko nauczysz się szpagatu ;) Oj bolały bioderka ;)

Gość Monia-28
Brzmi mało optymistycznie

Gość w zyciu bym...
w zyciu bym nie poszla z grubym facetem oblesne fe

Gość do w życiu bym...
ale poszłabyś z chudym więc dziwką jesteś, a takich nikt o zdanie nie pyta

Gość Monia-28
DO-W ŻYCIU BYM .Widzę że priorytetem jest wygląd.Pewnie każdy chciałby być szczupły i piękny.Jednak jak widać na ulicy wyglądamy dość różnie.Ja mam puszystego pana i jest fantastycznym facetem.I mimo że mam pewne obawy to mam nadzieję że sex też będzie super

Gość Mój facet
mnie się nigdy nie podobali faceci typu "intelektualista wiecznie przed pierwszym" ;) Chude, wymoczkowate to to :O Aha, z tymi 130 kg, to chyba przesadziałam - jakieś 20 kg mniej - dla mnie to akurat nie miało znaczenia. Więcej mięśni niż tłuszczu, więc... Powodzenia ;)

Gość Monia - 28
Może znajdzie się więcej pań które chciałyby opowiedzieć o seksie z puszystym panem.O tym udanym ,a także tym mniej udanym.O problemach z tym związanych.A może nie ma żadnych problemów ?

Gość ja waze 45 kg.
A facet z ktorym sie teraz spotykam wazy 125kg. troche sie tego przerazilam powiem szczerze, dodam ze ma prawie 2 metry wzrostu, w sumie to typowy steryd miesniak, wczoraj prawie doszlo do..... sytuacji bardzo intymnej, takze na razie nie moge za duzo o tym powiedziec, ale wydaje mi sie ze bedzie git :)

Gość Pusia 2
Oale tu od dawna pusto.Aja jestem ciekawa jak wygląda klasyczny stosunek z takim grubasem.Czy brzuch mu nie przeszkadza? I czy taki stosunek w ogóle jest wykonalny? A co z kondycją- grubaski tak szybko się męczą.NO a jeszcze interesuje mnie pocenie.CZy z takiego faceta nie leją się litry potu? CZY JEST ODWAŻNY GRUBAS KTÓRY MI NA TE PYTANIA ODPOWIE?

Moja pierwsza milosc... ON byl bardzo puszystym panem, wazyl 130 kg przy wzroscie 166, ale zawsze byl zadbany, elegancko ubrany, wydepilowany, droga woda perfumowana, nawet nie z Sephory a exclusive z netu cos zamawial oryginalnego. Jesli bokserki, to tylko Calvin Klein... Seks byl bardzo udany... Ja wtedy mialam 17 lat, i bylam dziewica... Pokoj w bardzo drogim Hotelu, najpierw kapiel w wannie jacuzzi, z platkami czerwonych i rozowych roz w aromatycznej pianie, przy swiecach, troche drogiego brandy dla niego, troche soku pomaranczowego dla mnie, owoce, pamietam jeszcze OGROMNE ciasto czekoladowe w ksztalcie serca... O ile ON byl puszysty, sprobowalismy jakos tak dziwnie po raz pierwszy, czyli kobieta lezy pionowo, a facet poziomo, no nie wiem, jak to opisac, i wtedy nogi kobiety znajduja sie na posladkach i brzuchu ukochanego... Dalej od tylu, na pieska, tak bylo lepiej... Orgazmm-m-m-m-m-m-m! O ile bylam dziewica, to na nastepny dzien bolalo, bolalo mnie tam wszedzie... ************************ A JEGO, tego pierwszego, puszysciutkiego misia juz nie ma... Jego syn do mnie zadzwonil rok temu i powiedzial mi o tym... Misiek, to znaczy,ON, umarl na Parkinson\'ea... **************************************** Zycze udanego sexu !!!! Moze byc SUPERUDANY !!!!