Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość business woman

co mozna zrobic w Polsce za 6.000 zl???

Polecane posty

Gość business woman

chodzi mi o inwestycje przynoszace zysk , wiem,ze to malusko,ale od czegos zaczac tzreb prawda? a moze poczekac i uzbierac wiecej?

Gość wyjdź za mnie
i majątek pomnożymy 100-krotnie

Gość business woman
heheh..a jak niby pomnozymy ten majatek? :D tak mysle wlasnie aby zainwestowac w akcje,ale nie wiem czy przyniosa jakis zysk tzn z tego co wiem, dobrze jest inwestowac w cos ,co jest dlugotrwale tzn nie przynosi zysku od razu,ale po jakims czasie, prawda?

Gość o jaaaa.....
tu potzrebna bylaby osoba, ktora sie zna na tym tzn wie, co przynosi w Polsce zysk i po jakim czasie...

Gość Filatrop
Pieniądze najlepiej inwestować w chipsy i piwo- Zysk sam się zwraca>bełt

Gość kup sobie kawalek ziemi

Gość ziemia za 6 tys To bedzie
bardzo mały kawałek :)

Gość piesludwiki
Załóż biznes w inernecie. Tyle kasy w zupełności wystarczy, a przy dobrym pomyśle szybko zaczniesz zarabiać.

Jedyne sensowne co mi w tej chwili przychodzi do głowy to jakaś lokata bankowa na dobrych warunkach,bo można inaczej lokować np.akcje,ale to jest w tej chwili bardzo nieobliczalny rynek i można stracić.Szkoda ,że nie jesteś kolekcjonerem,bo ten na pewno wie jak najmniejszy pieniądz zainwestwać.

Gość business woman
no wlasnie, jak na ziemie to zbyt malo mysle sobie o lokacie bankowej,ale to tez pewnie wchodzi w gre dluzszy okre, bo na krotko sie nie oplaca.. jaki bank wybrac? pewnie pko jest najpewnieszy prawda?

Gość business woman
a jaki biznes mozna zalozyc w internecie? nie slyszalam o czyms takim

Teraz to kup euro póki spada bo jak zwykle przed świętami pójdzie w górę. Ktoś wspomniał o biznesie internetowym, mozesz bardziej rozwinąć temacik???

Trudno powiedzieć.Musisz wejść chociażby na INTERIĘ,tam jest dział bussines i gdzieś tam lokaty bankowe. Porównać.Posłuchaj myślę ,że to przy takiej kwocie najlepsze. Jeśli póżniej będziesz miała więcej to się zastanowisz,ale tak na tymczasem,gdy nie ma pomysłu to polecałabym Ci ten.

Gość business woman...
ale ja mam w funtach...

Wydawałoby się logiczne,że euro ,dolar tak tanie jak dawno nie były i muszą pójść w górę,więc należałoby kupować teraz,ale tu widzę również ryzyko,bo to zależy bardzo od polityki nowego rządu. Jeśli podziękują Panu Balcerowiczowi,a tak się słyszy,róznie może zachowywać się rynek walutowy.To tak jak z akcjami można dużo zarobić,ale także dużo stracić.

Gość business woman...
a to ja mam lokate zalozyc w funtach czy w zlotowkach? bo moze byc tak ,ze bede chiala zachowac funty a pozniej gdy skoczy do gory zamienic na zlotowki,ale nie wiem czy z lokatami tak mozna

Gość piesludwiki
Typowy niskonakładowy biznes w internecie to zazwyczaj sprzedaż "rzeczy niematerialnych" (np usług lub informacji) lub wszelkiego rodzaju pośrednictwo (np w ramach programów partnerskich). P.S. Jakby ktoś był bardziej zainteresowany tym tematem to zapraszam na priv (piesludwiki@wp.pl).

Gość business woman...
a co to jest fundusz inwestycyjny?