Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

Mój były chłopak sie żeni -czuje sie okropnie!!!!

Polecane posty

Gość zraniona i oszukana
Ja bylam z chlopakiem albanczykiem 3 lata. Rzucilsm dla niego studia po 1.5 roku i wyjechalam do niego za granicę. Na poczatku byl kochany, czuly a ja bylam w siodmym niebie. Mieszkalismy razem, mieliśmy wspólny samochód i pieniądze On juz od początku bardzo mnie okłamywal ale ja glupia i naiwna zawsze mu wybaczalam. Na Święta on pojechal do Albani a ja do Polski. Byl to raptem miesiac rozstania a on w tym czasie sie juz zaręczyl z albanką. Bylam w szoku jak mogl mnie tak skrzywdzic po tym jak spedzilam z nim 3 lata. W lutym byly zaręczyny a w sierpniu ślub a ja zostalam tylko wykorzystana. Czuję się strasznie oszukana...

Gość zdradzona  i opuszczona 23456
do autorki postu-> doskonale Cię rozumiem, bo przechodziłam przez to samo co Ty i chyba do dzisiaj nie pogodziłam się z tym, że mój eks ożenił się i ma dziecko z inną, tylko, że moim przypadku koleżanka namieszała w moim związku - uknuła intrygę i on mnie zostawił a ona zeswatała go ze swoją kumpelą która nie miała chłopaka więc ta moja już "była koleżanka" można powiedzieć, podarowała jej na tacy mojego faceta, to było 3 lata temu, on ma żonę i dziecko, ja nie mam nikogo no oprócz wielkiej nienawiści do tej szmaty, która wtargnęła w moje życie z intrygą...najgorzej stracić faceta przez własną naiwność i głupotę...ufałam nieodpowiedniej osobie i teraz cierpię...cierpię od 3 lat dzień w dzień...

Gość gość
jakby cie kochal to by cie nie zostawil, wiec ty wyzej niepotrzebnie sie zadreczasz i wkrecasz sobie jakas wielka milosc ktorej nie bylo :)

Gość gość
Samotnym osobom mogę polecić książkę "Zaplecze" Violetty Komar. Porusza takie tematy jak zdrada, samotność czy małżeństwo. Można ją niemal wszędzie dostać i szybko się ją czyta. :) Warto do niej zajrzeć :)

Gość gość
a ja wam powiem że mój były też się żeni po roku znajomości, ja natomiast byłam z nim 16 lat i mamy syna.ze mną niestety się nie ożenił pomimo że wiedział że to jedno z moich marzeń. trudno się mówi, zostawiłam go 3 lata temu bo mnie zdradzał wszystkim powiedział że go zostawiłam bo znalazłam sobie innego. bzdura 2 lata byłam sama a on już miał w między czasie dziewczynę z którą był dwa lata i teraz jest z kolejną którą się chajta. ja jestem sama mam 35lat i nic nie idzie ku temu żebym miała tego jedynego. może ze mną coś jest nie tak. byłam całe zycie wierna nigdy go nie zdradziłam a on mnie zdradzał przez 16 lat to boli, bo mógł odejść z godnością i oszczędzić mi takiego upokorzenia.czemu ja! gdybym się szlajała to ja rozumiem siedziałam w domu rzadko kiedy wychodziłam.popełniłam błąd że wcześniej od niego nie odeszłam widząc że coś jest nie tak.byłam przy nim w najtrudniejszych dla niego chwilach w zdrowiu i w chorobie. mam żal do niego a wiedząc ze ma kogoś on wpierał mi że jest sam kłamał.zaproponowałam przyjaźń nie docenił dalej kłamał. teraz chce o tym wszystkim zapomnieć. i tak było nie jesteśmy 3 lata ze sobą a on potrafi wezwać policję bo chce mi zabrać wszystkie rzeczy które uważa że on kupił. ostatnio wezwał policję bo nie chciałam dać mu kluczyka do garażu. mieszka za granicą a upomina się po 3 latach o rowery i garaże. czy to nie jest chore?mam dosyć chce spokojnie żyć a on teraz mając narzeczoną zaniedbuje kontakt z synem nawet jemu nie powiedział że bierze ślub dziecko dowiedziało się od kolegów ze szkoły.żenada chłopak 35 lat i jakie zachowanie.

Gość gość
Cóż..powiem ze wy baby wcale nie jesteście lepsze,co wiecej jesteście gorsze od takich kolesi.Po paru zwiazkach czuje tylko pogardę do was,wszystkie mówicie jak to nie jesteście jak każda a co wychodzi w praniu?Miłość poprostu nie istnieje i szkoda marnowac czas na związki.

Gość gość
też dorzucę od siebie........................ kiedy rodziłam naszą córkę, on już był z inną i okazało się, że ona jest w ciąży. córeczka miała 2 miesiące jak brali ślub. przeżyłam. wyszłam za mąż............mam już dużo lat i wcale do tego nie wracam, nie interesuje mnie jego życie. zapomnisz. naprawdę nie warto rozpamiętywać.

Gość gość
Chamsko, czemu ożenił sie z tamtą, skoro to wiedział najpierw, że z Tobą jest w ciąży? Ale moze nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło