Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczka7779

Co POMAGA NA DEPRESJE? jaki lek? Czuje sie do du.py

Polecane posty

Gość kociczka7779

Przez ostatnie 6 miesiecy czuje sie fatalnie.Zlozylo sie na to duzo problemow w pracy, domu......CZuje sie nikomu nie potrzebna. Czasem mam ochote sie zabic, ostatnio coraz czesciej mam takie mysli. Juz mam wszystkiego dosc.... Ktos czuje sie podobnie?

Gość sama z...
heja, nie masz z kim pogadać po prostu. Miałam to samo. W domu pewnie pretensje o to,że masz klopoty - ja tak mialam.

Gość nic na sile
Ja tez czuje sie fatalnie juz jakies pol roku!Myslalam ze odzyje na urlopie,a to byla kompletna klapa,nic mi sie nie chce!!!

Gość moooon
mam tak samo....najgorzej cierpi na tym moj zwiazek...akiedys bylismy tacy zakochani:( teraz tylko moja zlosc, chamstwo i klotnie...:( nie chce taka byc

Gość na depresję
najłatwiej to kupić sobie dziurawiec w tabletkach (najtaniej wychodzi firmy GAL - ale nie jest we wszystkich aptekach), albo w herbatkę z dziurawca --- a do tego jakiś zwstaw witamin z magnezem :) po 2 tyg. powinno być ok, a jesli nie to trzeba się wybrać do lekarza... powodzenia dziewczynki

Gość kociczka7779
Najgorsze jest to, ze mam 25 lat i jestem sama. Atakowana w domu, chociaz mieszkam sama, ale slysze to i owo od rodzicow, od kolezanek w pracy, ze powinnam kogos miec i dlaczego nie mam, bo przeciez taka fajna jestem i takie tam.... No nie mam bo nie znalazlam jeszcze tej drugiej polowki. Meczy mnie to coraz bardziej. NIe to ze jestem sama ta presja otoczenia jest nie do wytrzymania. Caly czas musze sie przez to czuc gorsza? Nie marze o wyjsciu za maz ani o dziecku. A z drugiej strony chcialabym sie usamodzielnic, odciac od rodzicow, a za moja pensje duzo nie mozna... I tu sie kolko zamyka. hehehe, chore. MOze w dwojke bedzie lepiej?