Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

Dziwny sms

Polecane posty

Gość Ty arbuz
pewnie w zyciu prywatnym jestes blalznem to tutaj probujesz sie wyzyc ;)

Gość 5743567
Ciociu Danusiu.. a ile to zdrad przez te nowoczesne komorkowe urzadzenia sie wydalo.. tym razem nei byl ostrożny i zapomnial skasowac.. Dobra powiedzmy ze powiedzial do niej Piekna bo to jego dobr aznajoma.. ale po co ten zaimek dzierżawczy.. "moja".. wiem ze to zle zabrzmi ale cos czuje.. ze jesli on Cie zdradzal i to wydzie.. to wybierze ja .. "stara milosc.."

Gość elma_22
Mowilam mu to chyba tysiac razy, on w tym nie widzi nic zlego,twierdzi, ze przezyl z ta panienka wiele fajnych momentow(zawsze podkresla, ze jako z kumpela), poza tym to jego sasiadka i te bzdety. Raz trafilam tez na smsa, w ktorym ona napisala, ze nie wpada do niego, bo wie, ze ja tam teraz czesto jestem i ona wie,ze to dla mnie bardzo bolesne...To sie ciagnie naprawde od jakiegos czasu, ale nie bylo nigdy mowy o stapianiu czesci...

Gość Arbuz
Mówiłem że on jest panem i możee oddawać swój ładunek komu chce

Gość zofija_150
Sluchaj, Arbuz, chcemy chyba dziewczynie pomoc a nie ja pograzac... Elma, ja bym na Twoim miejscu na razie dala sobie spokoj , poszukala czegos innego, a z tym gagatkiem to bym poczekala na nowe dowody... Bo prawda zawsze wyjdzie na wierzch, moim zdaniem on teraz klamie i mu nie udowodnisz, ze jest inaczej... Na razie mu tego nie udowodnisz...Pozdrawiam

Gość daj spokój
nie bądz naiwna, faceci nie piszą takich sms-ów do koleżanek, czy nawet do kumpeli, zerwij z nim a wtedy sie przekonasz czy miedzy nimi jest koleżeństwo czy coś wiecej ..... myśle ,że to drugie, przykro mi, niektórzy faceci to dranie !

Gość kilki kolegów mojego
faceta mówi do mnie "piękna"- przy nim i kiedy on nie słyszy nie widzę w tym nic nagannego- taki sobie półżart-półkomplement

Gość 5743567
a w smsie pisza do Ciebie.. "moja piekna" ?? i chca zespalac swoje czesci??

Gość helgamroz
A powiedzialas mu, ze juz kiedys przeczytalas jakiegos smsa?

no...nie koresponduję z nimi, ale sądzę że to mogłoby się wydarzyć no...np. na gg kiedyś jeden zagadal mnie własnie per "piękna" no a o scalaniu nie ma mowy oczywiście...ale cholera wie co to miało znaczyć, może dyski scalają albo co;)

Gość elma_22
O tym smsie teraz nie powiedzialam mu, ale o tym wczesniej tak, nie wprost tylko oglednie, ze przeczytalam go przez ramie czy cos takiego....

Gość helgamroz
To masz odpowiedz...Nie chcial, zebys zrozumiala, o co biega, gdybys przeczytala tego smsa...

Gość Arbuz
Jak mu powiesz że czytałaś jego SMS-y to powie "Słuchaj suko nie wciskaj nosa nie w swoje sprawy. Będe pisał z kim chce i co chce a tobie nic do tego"

Gość ciocia Danuta
Powiedz mu o wszystkim i tak juz nic nie tracisz, bo on albo Cie zdradza albo ma to w planach. Zerwie z Toba, jak sie dowie, ze czytalas smsa, ale to chyba nieistotne...

To,ze nie wykasowal tego smsa nie swiadczy o tym,ze nie ma nic na sumieniu.Jesli wczesniej nie dobieralas sie do jego komorki,nie podejrzewal,ze go przeczytasz.Zdradza Cie,jestem tego pewna,mowi,oczywiscie,ze nie,bo co innego moze powiedziec??

nie no...ale już na serio- uważacie że takim tekstem koleś się z laską na sex umawia? "Jak masz teraz duzo zajec, to przesuniemy to na wiecor, ok" przynaję- to wszystko dziwnie brzmi ale ja bym wcale nie była taka pewna czy tu chodzi o sex

Gość elma_22
To niech mi powie, do cholery, ze mnie zdradza... Jezeli jestesmy razem to mam prawo wciskac nos w nie swoje sprawy

Gość billkill
hehe, moze sie tak z nia umawiac na seks... to bardzo dziwnie brzmi (z punktu widzenia faceta nawet)...

a ona mu odpisuję: nie stary, ok...trochę zalatna jestem, ale wpadaj teraz, bzykniemy się jeszcze przed kolajcą;) podejrzane

Gość nonoswo
Nie rozkładajcie wszystkiego na czynniki pierwsze. Rozłożycie, potem każdą kolejna cząstkę sobie jakoś wytłumaczycie i skonczy sie na tym ,ze uwierzycie kolejnym kłamstwom. Zdaj sie na intuicje, może niektórzy napiszą to nierozsądne, ale ja już nie raz miałam do czynienia z historiami, kiedy moje koleżanki mówiły, ze coś je niepokoi , ale to pewnie ich wyobraźnia i sie obwiniały. Aż facet dawał konkretnego ciosa, a potem mówiły : ale byłam głupia, przecież było tak albo tak i udawałam ,że tego nie widzę, we wszystko wierzyłam. Pytanie, czy do innych koleżanek też sie tak zwraca i najważniejsze, czy mówi tak do ciebie?

Gość zdzichu 45
moze cie jeszcze nie zdradzil, ale ochote na to ma...

Gość Arbuz
Nie jesteście małzeństwem. To całkiem normalne że facet sprawdza jeszcze inne obiekty. Tylko nie potrzebnie się o tym dowiedziałąś

Gość elma_22
Do mnie to on nie mowi tak w ogole, jak sie spytam, czy wygladam dobrze albo ladnie to tylko wtedy, inaczej to sie do mnie zwraca po imieniu... Do jednej kolezanki mowi "Slimaku" ale to chyba nie jest traktowane jako komplement

arbuz ty głowa kapuściana jesteś nie arbuz;) nie no...dobra, intuicja to podstawa po prostu dla mnie to brzmi zbyt bezpośrednio...jak żart! ale może zupełnie się mylę

Gość izydor h
to prawda, niepotrzebnie sie o tym dowiedzialas, kotek...no takie zycie, zjedz sobie loda albo czekoladke , poplacz...

Gość nonoswo
Faceci zwykle sie wypierają. Przyznają sie dopiero jak mają gdzie odejść.

Gość Arbuz
Jak facet ma powodzenie to prawie zawsze ma kilka babeczek. Trzeba jednak umieć to ukryć

Gość ciocia Danuta
To w ogole nie brzmi bezposrednio wlasnie... Dla mnie to to juz jest podejrzane, ale tak jak ktos juz powiedzial, prawdy pacanowi nie udowodnisz, jak sie wypiera

Gość coż dziewczęta
grunt żeby nie zostawać w tyle!

Gość na dwoje babka wróżyła
jesli chodzi o seks to nie wiadomo do konca czy sie bzykneli czy nie, bo ja tez tak koresponduje z bylym kochankiem i piszemy sobie ostro, kto kogo wybzyka, a w ogole sie nie widujemy. natomiast i tak niedobrze jest,ze on wyraźnie ma duzy do niej sentyment, wiec tak naprawde zdrada jest tuż tuz (o ile jej nie było)