Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

Dziwny sms

Polecane posty

Gość elma_22
Wyslal mi teraz smsa, ze chcialby sie o 18 spotkac, pogadac... Chyba wszystko jasne??... :-(

Gość nonoswo
Odradzałabym walkę, dlaczego ona ma walczyć? Związek dwojga ludzi opiera sie na równym dawaniu i braniu. Dlaczego ma walczyć o miłość, o nnie powinien?

Gość misia111111
Trzymaj sie!

Gość zdradz go to najlepsze
wyjscie, dowartosciujesz sie... I sie zemscisz...

Gość elma_22
boje sie troche, nic dzisiaj jeszcze nie jadlam... czuje sie naprawde dziwnie, jakbym musiala przygotowac sie na cios...

Gość a co jej da zdrada
i co jej da walka?i kogo ma walczyć ?o chama który ją oszukiwał?

Gość selly
Nie boj sie, nie bedziesz przynajmniej juz nigdy oszukiwana... To boli na poczatku, ale ta rozmowa Cie uwolni...

Gość nonoswo
Nie myśl o najgorszym, ale nie błagaj go o miłość jesli powie ,ze to koniec, miej swoją dume. Wtedy nawt po czasie bedziesz dla niego miała jakąś wartość, a tak to nawet ci szanowac nie bedzie.Tak to juz z nimi jest. Na litość mało który zostaje, raczej jeszcze bardziej sie wyrywa. Ale kwestia najważniejsza. Daj mu do zrozumienia co sama czujesz. Najlepiej powiedz ,ze musisz miac pare dni dla siebie, by o tym pomyslec, gwarantuje ci, ze facet ( jesli jednak cie kocha) przestraszy sie. Bądz jednak konsekwentna, nie tak jak ja byłam swego czasu, ale człowiek uczy sie na błędach.

Gość aaa i jeszcze
jego ciągłe piepszenie o tamtej d...pie:(po co Elma ma to znosić i się stresować?niech spepsza dziad do tamtej!i nie ich szlag!

Gość o takiego dupka
nawet nie walcz...olej dziada!Stac cie na lepszego...na swiecie pelno facetow!!!

Gość laurencja
Najwiecej honoru pokaze, odchodzac... Jak mu wtedy z tamta nie wyjdzie, to mu sie gruncik pod nogami zapali i to on bedzie cierpial, tak jak teraz cierpi Elma. Trzymaj sie i napisz nam po spotkaniu, co Ci powiedzial.

Gość aaa i jeszcze
i niech ich szlag ...!miałam kiedys podobnie ,teraz mam fajnego faceta i PEWNEGO!:)i mi dobrze i spokojnie

Gość Niech moc bedzie z toba

Gość aaa i jeszcze
i FRAJEROM ŚMIERĆ;)bo taki ewentualny oszust to frajer życiowy wg mnie ,0 godności

Gość pierwsze słyszę
żeby w komórce był sms który się do kogoś wysyła:P ja jak wyśle sms-a to on mi potem w telefonie nie zostaje w telefonie zostają te które sie odbiera chyba :) przynajmniej w moim :P

Gość lisunia
do glupia babo--- jak nie masz nic lepszego do powiedzenia to nie mow nic do elma---badz silna i miej swoja dume

Gość nonoswo
Nie zdradzaj , jaki to miałoby sens. Zraniłabyś przede wszystkim samą siebie, straciła do siebie szacunek , on też by stracił. Nie rób rewolucji. Zwyczajnie daj mu do zrozumienia, ze robi źle i że nie jesteś kimś kogo uczucia sie nie liczą i możne je ranić.

Gość elma_22
On nie ma automatycznego czyszczenia skrzynki nadawczej...

Gość nonoswo
Mój przechowuje wiadomoście wysłane.

Gość Elma
no własnie:)wyjasnij jak go przeczytałas co to za komórka?:)

Gość nonoswo
Elma nie siedź tutaj tylko sie przygotuj na spotkanie. Trzymaj sie i nie daj sie na tłumaczenia typu, ze to tylko sms, koleżanka, a jak nie uwierzysz to nie łap sie na jego dąsy. Wręcz przeciwnie to ty sie masz prawo wkurzyc a nie on, a zauwazyłam ,ze w takich sytuacjach to faceci udają wkurzonych i wtedy kobieta czuje sie winna. Tak to działa. Ale nie daj sie.

Gość ssunia
nie wiem, co bym zrobila na miejscu elmy. boje sie zwiazkow, bo boje sie wlasnieTAKICH akcji, oszukiwania, zdrad, oklmaywania i robienia ze mnie glupka. Dlatego zawsze szybko koncze znajomosc, a jak sie zdarzy, ze trwa dluzej, to po jakims czasie staje sie zazdrosna, podejrzewam chlopaka o zdrade, zatruwam zycie sobie i jemu, wiec i tak sie rozstajemy. Elma, jedyn co moge ci doradzic, to jak on przyjedzie powiedz, ze chcesz mu cos powiedziec PIERWSZA. I powiedz, ze w tobie sie uczucia wypalily i juz nic do nioego nie czujesz i nie chcesz sie z nim dluzej spotykac. To ty zerwij pierwsza! moze to okrutne, ale lepiej zostawic niz byc zostawionym. Zachowasz dobra samoocene i nie bedziesz sie czula jak skrzywdzona ofiara.

Gość elma_22
Nokia, bylo w skrzynce nadawczej, razem z jednym smsem do mnie i do jego brata... W skrzynce odbiorczej sa tylko smsy ode mnie...

Gość elma_22
nie moge tu nie siedziec...czuje sie jak w totalnym chaosie, nie wiem jeszcze co powinnam mu powiedziec... normalnie pustka, jakby mnie ktos pieprznal w glowe

Gość nonoswo
Hmmm, a może to on tylko do niej smali a ona juz na niego nie reaguje ... :P

Gość i dlatego jest z elma

Gość 5743567
To chyba tylko w starszych modelach nei ma skrzynki nadawczej :P teraz pratycznie w kazdyym telu jest :)

Gość nonoswo
Elma miej swoją godnosć. A co masz mówić? To co ci pisaliśmy, ze taki sms nie pozostawia ci złudzen. Pamiętaj postaw go w takie jsamej sytuacji i spytaj co by zrobił.

Gość Elma
nonoswo Ci dobrze radzi,tak własnie czesto zachowują sie faceci

Gość elma_22
Dobra, Kochani, musze sie przygotowac, bo wygladam okropnie, roztrzesiona, rozmazana. Dziekuje Wam za wsparcie i za posty, naprawde mi pomogliscie, wiem, ze to, co teraz bedzie, musze zniesc sama... Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam