Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

Dziwny sms

Polecane posty

Gość nonoswo
Bedziesz sie meczyc w takim związku zawsze i wszedzie. ja przez to przeszłam, wieczna niepewnosc, obawy i jego zapewnienia ,ze wszystko jest ok, do czasu az ta do której smalił powiedziała mu ,ze go kocha a moze czekał az skonczy 18 lat, bo co lepsze to gówniara była- a on juz daleko po 20. Dzisiaj odzyskałam spokój, a ten idiota nie jest wart by sie wiecznie zamartwiac, ot facet jak kazdy inny, moze nawet gorszy...

Gość Elma
to Ty jesteś tu górąbo Ty nie piszesz takich rzeczy do facetów,Ty wierzyłaś mu a on nawalił-jestes OK a on NIE-i na koniec powinien Cie przeprosić jeszcze jeśli Cię zdradzał nawet myślami bo tego nie wolno!

Gość Elma
Trzymaj się i spoko bo napewno jesteś fajną dziewczyną!:)

Gość nonoswo
Trzymaj sie i bądź dzielna. Mnie to zawsze wkurzało ,ze najfajniejsze, najbardziej oddane dziewczyny muszą trafiać na drani...

Gość nonoswo
I nie pozwól - pamiętaj - nie pozwól, żeby spotkanie skonczyło sie na tym ,ze to ty jesteś winna, bo sie czepiasz itp... Bardzo prawdopodobne, ze bedzie próbował zwalać winę na ciebie, wkurzać sie itd. Nie daj sie temu tylko dlatego ,ze go kochasz, ze boisz sie byc sama. Bo mimo tego wszystkiego zasługujesz też na szacunek.

Gość ale będzie jak koleś
ma czyste konto a swoimi radami i tak rozwalicie calkiem niezły związek

O matko!!! jakbym przeczytala takiego smsa u mojego faceta w kom. to bym mu ten telefon na glowie roztrzaskala i na kopach by wylecial bez mozliwosci powrotu i pod grozba urwania jaj zakaz zblizania sie do mnie na 1km.

myślę, że jeżeli komuś zależy na swojej połówce, to nie wysyła się dwuznacznych smsów 1. do osób płci przeciwnej 2. do osoby do której kiedyś się coś czuło... też kiedyś gdy dostawałam smsy od kolegi, nei był żadnym moim przyjacielem ani najlepszym kolegą, pisał cześć piękna, potem się dowiedziałam że on ma dziewczyne i jakoś dziwnie się poczułam, bo po jego zachowaniu nie powiedzialabym tego :/ gdyby mój facet zwracał się w taki sposób do jakiejś swojej koleżanki też bym się wsciekła. Niech sie tłumaczy facet, a najlepiej by było gdybyś poznała jeszcze jej wytlumaczenie

Gość ciekawe jak
Elmie poszlo ?????

Gość mam nadzieje że wszystko
jest cacy i szepczą sobie teraz czułe słówka

Gość nonoswo
Hej autorko daj nam chociaż znać jak poszła rozmowa.

Gość oby wszystko
dobrze sie skończylo !

Gość może dzisiaj sie dowiemy
jak to sie skończyło hyba dobrze !!! :)

Gość może dzisiaj sie dowiemy
uupsss chyba !!! sory :)

Gość nonoswo
Hej Elma, widzisz wszyscy tu trzymamy za ciebie kciuki. Mam nadzieję,ze wszystko skończyło sie dobrze.

Gość jedna takaaaa
ja wam powiem co sie a takiej sytuacji robi! mowi sie facetowi 'wiem ze mnie zdradasz' i czeka sie na jego reakcje po ktorej mozna juz pare rzeczy wywnioskowac mowi sie 'ten sms jest dla mnie oczywisty' oraz 'myslisz ze jestem glupia i tego nie widze, ja wiem wiecej niz ci sie wydaje' tak sie mowi!!!!!!! stawia sie faceta w sytuacji w ktorej nie ma miejsca na wymowki bo to przeciez oczywiste ze bedzie mowil ze nie zdradza moj facet poznal jakas laske przez internet spotkal sie z nia na chwile a potem wyslyal do niej smsa tylko ze pomylilo mu sie i wyslal do mnie tam bylo tylko ze nie wchodzi czesto na czata i milej nocy a ja odpowiednimi slowami i odpowiedim podejsciem potrafilam z niego wyciagnac to ze sie z nia spotkal mowiac wiem ze sie z nia spotkales.... twardo i czekajac co zrobi jak zareaguje a on sie przyznal wiec Ty powiedz temu debilowi 'ja wiem ze Ty z nia sypiasz, myslisz ze tego nie wiem? od dawno wiem!! kazdy facet sie ugnie pod takimi slowami i w koncu prawde powie! a jak bedzie widzial ze masz watpliwosci to ci oczy zamydli tak ze hoho powiedz mu 'to nie pierwszy sms ktory czytalam' albo cos na ten styl dziewczyny nie pozwolcie facetom sie oszukiwac!!!!!!!!!!

Gość elma_22
Czesc, Kochani, przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale bylam na uczelni od samego rana, a wczoraj bylam zmeczona... Otoz jego wyjasnienie brzmi: Oni rzeczywiscie scalali 2 komputery, zeby sie wymieniac mp3 i filmami i zeby grac w sieci... Powiedzialam, ze mu nie wierze a poza tym nawet jesli tak jest, to pisanie "moja Piekna" tez uwazam za cos nieodpowiedniego... Dalam mu tydzien na zastanowienie sie, kto jest dla niego wazniejszy i wyszlam. Dzisiaj zadzwonil do mnie i powiedzial, ze nie potrzebuje tygodnia, bo juz teraz wie, ze to ja jestem najwazniejsza i postanowil ograniczyc do minimum kontakty z ta panienka. Pomimo tego nie wycofalam sie z tego tygodnia, bo chce sprawdzic, za ktora z nas bedzie bardziej tesknil :-). Dziekuje Wam bardzo za wszystkie posty i wsparcie, pozdrawiam cieplutko i mam nadzieje, ze sie tu jeszcze spotkamy, aby sobie wzajemnie pomagac i sie wspierac. Teraz lece znowu na zajecia. Buzaiki

Gość kilki kolegów mojego
:)

Gość ..Mala ja..
Ciesze sie ze wszystko ok u Ciebie.. szczerze tez myslalam, ze tu jakas zdrada.. dobrze zalatywilas sprawe.. zycze powodzenia :)

Gość **--**
czy zeby grac w sieci i wymieniac sie mp3'kami trzeba scalac komputery:>?

Gość Czy
stapiać nasze części oznacza scalać komputery? A zresztą jak można scalić komputer. Ale my kobiety jesteśmy naiwne! Popatrzcie na inne nowe topiki. Czy znacie faceta, który rozpoczynając nową znajomość z kobietą, przyłapany na gorącym uczynku, powie obecnej kobiecie, że ją zdradza - NIGDY tego nie zrobi. Przeciez nie jest pewien czy z tą drugą mu wyjdzie, a jak wyjdzie - to szukaj wiatru w polu. Dziewczyny zaufajcie swojej intuicji!

Gość misia111111
Baaaardzo sie ciesze! :D

chcialabym zapytac o jedna drobna rzecz - co oznacza scalenie komputerow? I w jakim celu sie to robi skoro mozna wymieniac sie mp3 oraz grac w sieci bez problemu bez zlaczania och - bo chyba to mial na mysli Twoj chlopak:) Nie chce byc kolejna osoba ktora ma pesymistyczna wizje tego wszystkiego ale na twoim miejscu nie poddalabym sie. Sam fakt pisania per \"piekna\" do dziewczyny ktora kiedys wiele znaczyla dla niego jest przesada! Nie wyobrazam sobie czegos takiego. Wez sie z nim nie cackaj:) postaw go przed faktem dokonanym, powiedz ze wiesz ze cos ich laczy i ten sms byl tego dowodem. Niech Ci to logicznie wyjasni, jesli nie to powiedz ze zadzwonisz TERAZ do tej laseczki i po prostu pogadasz sobie z nia przy nim. Kurcze ja bym tak zrobila:( bo nie wierze w takie bajeczki jak \"scalanie kompow\" zeby pograc online:O

Gość elma_22
Rozmawialam dzisiaj z naszym wspolnym kumplem, powiedzial, ze oni naprawde tak robia z komputerami, znaczy moj facet i ta panienka i ze mi na 100% gwarantuje, ze pomiedzy nimi nic nie ma, bo gadal na ten temat z moim facetem(ona go rzekomo bardzo kiedys zranila)... Ale wiecie jacy sa kumple... Moj chlopak tez mi wyslal dzisiaj chyba z 5 smsow, ze mnie kocha i jest tego pewien i jesli chociaz troche mniej cierpie po jego deklaracji ograniczenia kontaktow z ta lola to jest szczesliwy... Nie wiem, co o tym myslec, jakbym uwierzyla slepo w slowa jego kumpla to bym chyba tez na naiwna wyszla...

Gość moo
Ja bym nie wierzyła temu kumplowi! Pierwszy raz słyszę o scalaniu komputerów!!! A jak to się tobi? Dajesz sobie wciskać kity.

elma blagam nie daj sobie tego wmawiac:( nie ma czegos takiego jak scalanie komputerow, przynajmniej nikt o tym nie slyszal tutaj:/ a poza tym zapewnienia kumpla moga byc nieprawdziwe, mogl go poprosic o to:( zadzwon do tej laski, moze sie dowiesz czegos... Nie wierz im bezgranicznie tlyko dlatego bo dwoch kolesi zapewnia Cie ze nic sie nie dzieje.

Gość cicici
LUDZIE dajcie sobie spokoj, czy jakiekolwiek kontakty z plcia przeciwna musza zaraz byc juz zdrada? moze rzeczywiscie cos kabinuja z komputerami a dziewczyna sie na tym nie zna i on jej cos tam robi zeby mogla sciagac mp3 itd i nazywa sobie to scalaniem. Dlaczego zawsze jak ktos prosi o jakas rade na forum odnosnie zwiazku to przewazajace odpowiedzi sa zeby dac sobie spokoj z ta druga osoba, zostawic ja. elma - trzymaj sie cieplutko i trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie dobrze miedzy Toba i Twoim chlopakiem, jesli Ci tylko na nim zalezy i potrafisz mu zaufac