Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

Dziwny sms

Polecane posty

Gość justicia
Osobiscie to mi sie tez wydaje, ze jej nie zdradzil, TO NIE SA SLOWA oznaczajace umawianie sie na seks... Ja bym na miejscu Elmy odczekala, obserwowala dokladnie to wszystko... Popatrzcie, on obiecal ograniczyc kontakty z ta laska, probuje pokazac swojej dziewczynie, ze jest najwazniejsza. Dlatego wstrzymalabym sie z akcjami w stylu zerwania, bo prawda wyjdzie i tak na jaw.

Gość gregorek
Ale jak obiecal ograniczyc kontakty z ta panienka to cos musi ewentualnie musialo byc w powietrzu... inaczej by sie bronil, usilowal udowadniac, ze nie ma sobie nic do zarzucenia, a teraz zachowal sie jak przylapany na goracym uczynku. Poza tym... kamery mu w mieszkaniu nie zamontujesz, pluskwy mu pod lozko nie wrzucisz, nie masz jak mu udowodnic, ze on sie juz z tamta laska nie spotyka(czytanie smsow odpada, bo teraz bedzie ostrozny). Moim zdaniem, on nie spal z tamta, bo tak sie rzeczywiscie nie umawia na seks, chyba, ze to jakis ich specyficzny romantyczny jezyk.Ale ostry flircik byl na bank, o tym swiadczy tez ta radykalna decyzja o ograniczeniu z nia kontaktow, on po prostu MA cos na sumieniu

Gość co ty nie powiesz
gregorek... przeciez wiadomo że on sie kiedyś w niej kochał...to jest zupełnie wystarczający powód żeby dziewczyna miała prawo zażądac zerwania konktaktów- a to własnie, że on sie na to godzi znaczy, że zalezy mu bo teraz jeśli wyjdzie na jaw że się konktaktują bez jej wiedzy to będzie zadyma na maxa a tak mógł tłumaczyć się koleżeństwem itd...

Gość gregorek
I sie beda kontaktowac bez jej wiedzy, zaloze sie. Tylko ze Elma juz na to tak szybko nie wpadnie, bo beda ostrozni, nie bedzie juz zapomninanych smsow w komorce

Gość lusia34
To co ona ma zrobic? Moze albo mu wierzyc albo szperac dalej Obie rzeczy beda bardzo bolesne jezeli a)on ma cos na sumieniu b)on nie ma nic na sumieniu

Gość co ty nie powiesz
niech będzie czujna ale niech nie da się zawriować i wpędzić w paranoje...! ja bym jej proponowała jakiś sprytny teścik za jakiś czas...nie wiem jeszcze jaki...ale coś żeby go sprawdzić jeśli okaże się, że nie ma z tamtą kontaktu i że jest ok...myslę, że będzie mogła spać spokojnie

Gość nonoswo
Kochana Elmo proszę nie zginaj sie ;) i przetrwaj ten tydzień. Tak to jest jak to faceta sie rzuci - to on zabiego , bo ucierpi jego ego. W każdym razie nie wierz mu do końca. Przykro mi o tym pisać, ale mnie by na dzien dzisiejszy to nie przekonało jak sie tłumaczył? Dlaczego ? Z własnego doświadczenia wiem ,ze jak "prawda" , którą ci poda ktoś wzbudza twoje wątpliwości, nie wydaje ci sie do końca rzeczywista, ma dużo niejasności, to musi to byc jakieś krętactwo. Mój były facet tak sie tłumaczył, niby wszystko było ok, ale zaraz po naszych rozmowach, myślałam o czym mówił i nie zgadzało mi sie wiele rzeczy, wydawały mi sie troche naciągane. Ale widzisz jak juz pisałam, dawałam za wygraną, chowałam intuicje do kieszeni i byłam z nim dalej. Co sie okazało, wszystko co mówił to w wiekszosci było kłamstwem i mimo ,ze nawet kiedys wprost ,gdy zapytałam go czy z tą laską do której wysłał kartkę coś go łączy, zeby mnie nie okłamywał ,bo jaki jest w tym sens, to mówił ,ze to kartka do jej ojca była bo nie miał jego maila, wiec przesyłał przez córkę. Czy nie naciągane? Naciągane jak cholera , ale wtedy uwierzyłam, chyba dlatego ,ze poprostu chciałam, bałam sie prawdy... Bądz czujna i nie daj sie.

Gość ja1234
uuuuuuuu.................Elmo,to nie jest prawda powiedz...

Gość ja1234
wciskał Ci chyba kity jak złoto.............moja piękna kiedy będziemy scalać nasze części...........bez jaj,zakrawa mi na niezłego dupka!:/w morde i w pysk i patrzec czy równo puchnie:(

Gość mój były kolega
mówił do mnie i pisał smsy..gwiadeczko...i twierdził że do wszystkich babek się tak zwraca...do swojej żony też....i tez mi "scalał " komputer....nie bede pisała jak to dalej sie skonczyło ale mija 4 rok..."scalania" a gwiazdeczka jestem juz tylko Ja...

Gość aaaaaaaa
no i jak tam elma odezwał sie chociaz??? czy spokojnie czeka jak minie tydzien????

Gość elma_22
Odezwal sie, codziennie sie odzywa, pytal mnie ostatnio czym zasluzyl sobie na takie traktowanie, kocha mnie przeciez, a z tamta nic go nie laczy, poza przyjaznia... Mam teraz duzo do roboty, wiec nie mam nawet czasu sie z nim spotkac. On twierdzi, ze tak dluzej nie moze, ze teskni za mna, itp...

Gość AiAA
Weż na to poprawkę ale bądż czujna.Chyba, że Twój chłopak ma taki charakter i dla wszystkich jest taki miły w słowach. Jeśli się z nim teraz nie spotykasz, a za jakiś czas spotkasz, poproś otwarcie o jego telefon.Powiedz mu, że chcesz zerknąć na jego wiadomości.Jeśli nie ma nic nabrojone, to zapewne nie bedzie miał nic przeciwko temu, ale jak zacznie kręcić, że to jego prywatność itd... to masz jak w banku, że cos ukrywa.Tylko nie mów mu tego wcześniej, bo wykasuje wiadomości. Mój facet pojechał kiedys do W-awy po wizę.Po jakimś czasie odkryłam zdjęcia z byłą jego dziewczyną w dwuznacznych sytuacjach.Myślałam, że to jakieś stare fotki.Ale po głębszym wpatrzeniu widniała na nich data.To właśnie wtedy kiedy pojechał po wizę.I tak mi wmówił, że to stare zdjęcia.

A mój przyjaciel mówi do mnie : słoneczko, kwiatuszku, aniołku, skarbie itp a ma zone i ona nic nie mówi nie robi z tego tragedii

Gość ego-ista
Nie udowodnisz mu nic, Elma... Jak kiedys wpadniesz bez zapowiedzi i wleziesz do sypialni, to moze... On Ci moze gadac, ze sie juz z ta panienka nie spotyka, ale jak jest naprawde to wiedza tylko oni oboje.