Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUTEINKA

LUTEINA ...I CO DALEJ

Polecane posty

Gość LUTEINKA

zatrzymal mi sie okres ostatni mialam 1 lipca dostalam od gin luteine i teraz czekam i czekam...to czekanie mnie wykancza :( czy po luteinie napewno dostane okres? :(

Gość LUTEINKA
dodam ze zazywalam przez 5 dni 2 razy dziennie skonczylam w pon a dzisiaj juz niedziela :(

Gość pani_t
Nie denerwuj sie napewno dostaniesz okresu. Ja mam bardzo nieregularny okres i tez biore co miesiac luteine i mi pomaga.

Gość LUTEINKA
dziewczyny ja chyba z tych nerwow to nie dostane tego okresu :( nie no nie wspolzyje od 1 lipca wiec ciazy nie ma :) ale skonczylam wcinac ta luteine w poniedzialek i pani doktor mi powiedziala ze tak do 10 dni a dzisiaj juz 7 dzien i nie ma :( juz myslalam ze sie pojawi bo mialam takie objawy jak przed okresem ale dalej nic :( idzie oszalec dzieki za pocieszenie :) czekam dalej...

Czesc Ja tez bralam Luteine ale niestety na mnie nie dzialala. Dopiero Duphaston podzialal no ale i tak musze regularnie brac leki zeby miec okres co miesiac.

Gość rybeńka
hej musze Cie zmartwic na mnie tez luteina kompletnie nie podzialala!!!!!!!

a ja miałam ostatni okres 18 sierpnia,poszłam do gina i przepisał mi luteine.mam brac podpoliczkowo przez 7 dni 2 razy dziennie pózniej 7 dni przerwy i znowu 7 dni braći wtedy powinna sie pojawić. A jak wy bierzecie?

Gość LUTEINKA
ja dostalam 2 razy dziennie pod jezyk przez 5 dni odstawic i czekac do 10 dni ale dalej nico :(

Gość spokojnie tylko
też brałam luteinkę na wywołanie. a raz nawet czekałam 13 dni po odstawieniu jej, więc czekaj cierpliwie i nie myśl o tym zbytnio. luteina działa jednak również "prociążowo", ze się tak wyrażę, co oznacza, że gdybys była w ciąży, miesiączka raczej nie wystąpi. ale w Twoim przypadku na pewno będzie wszystko w porządku, więc się nie stresuj. pozdrawiam i papa :D

Gość JBEATA
Cześć dziewczyny! Brałam luteine z przepisu lekarza na wywołanie okresu przez 7 dni 2x1.Po tych 7 dniach odczekałam 2 i dostałam normalny okres trwający 6 dni.Czy to znaczy, ze ciąże mozna juz wykluczyć?? dziekuje za odpowiedz