Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbswrb

Kto ma EMULE niech mi pomoze!!!

Polecane posty

Gość gbswrb

nie dawno zassałam sobie emulka ale nie mam pojecia jak sie nim obsługiwac, mam w transferze kilka piosenek i klikam wszedzie gdzie pisze download albo pobierz i nic sie nie dzieje!! (emule jest oczywiscie polaczone z netem) prosze niech mi ktos poradzi!! plllliiiissss!!

Szuka od kogo moze pobrac. Ja zawsze sobie zaznaczam kilka takich samych piosenek. Jak ktoras zacvznie mi pobierac to reszte wywalam

Gość fgxnfgbn
dobra to moze prosciej sformułuje pytanie ; jak pobrac piosenki jak sa juz w transferze????

Gość ptr
Jesli sa juz w transferze to to wszystko. One juz sa pobierane. Widac, zes Ty poczatkujaca;) Emule ma system priorytetow i kolejek, musisz troche plikow udostepnic zeby szybciej ciagnal. Poza tym nie bedzie ciagnal ci bez przerwy - ciegnie kilka-kilkanascie minut, pozniej czeka itd...

Gość fghzfg
dzieki noo jestem poczatkujaca ;) widac hehe no okie ale to jest niemozliwe zeby sie tak szybko sciagnelo (1 sekunda) no ale dobra jak Twoim zdaniem one sa juz pobrane to gdzie mam kliknac zeby odsłuchac i przegrac na płyte??????? aha i jeszcze w statusie pisze ze "czeka" ale na co czeka?? sorki ale poczatkujacy zawsze zdaje takie głupie pytania ;) no z gory dzieki za dobre checi :*

Gość fghzfg
aha jeszcze jedno w "pozostało" pisze np 57.00 MB :/ chyba pozostało jeszcze tyle do pobrania :/ kuzwa troche to skomplikowane :/

Gość tak to tyle ile zostało
jeszcze do pobrania. kolory pasków wiesz co oznaczają?

Gość nbhg
to one mają jeszcze jakies oznaczenia?? :/ mam caly czas czerwony i cos mi sie zdaje ze wogole sie nic nie pobiera bo od dwuch dni jest tyle samo MB, klikam Pobierz to sie kuzwa jak na chama nic nie dzieje :/

Gość hajak
ja jestem jeszcze bardziej początkująca...sciągnęłam eMula i nie wiem co dalej. zainstalowałąm a on się nie otwiera........................................

Gość go go go
jp

Gość no wlasnie ja sciagnelam
w szukaj wpisalam tytul piosenki znalazlo ich ze 20. wiekszosc jest na czarno, niektore na czerwono i niebiesko. co to oznacza? i jak mam te piosenki na plyte nagrac? plizzzzzzzzzzzz... jak????????????

Gość o dzieki
wiec mam juz kilka piosenek w zakladce transfer sie chyba pobieraja. kolory sie zmieniaja na niebieskie. pisze czeka lub pobieranie... sa na niebiesko, jedno jest granatowe troszke a jedno cale czerwone. jak pozniej nagrac to na plyte? szukam w pomocy w eMule ale tam nie ma czegos takiego...

Gość o dzieki
o! jedno sie ukonczylo juz calkiem i jest zielone! to dobrze?

Gość eeee nuda

Gość kliknij teraz 2 razy i
otworzy sie

Gość o dzieki
oooooooooooooo!!! jest! super! dzieki! a teraz jak nie chce wszystkiego z tego w zakladce transfer to jak to usunac?

Gość no dobraaa to jak teraz
nagrac to na plyte jak mi sie posciagalo juz/