Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malyneczka

Malina a brak szacunku.......

Polecane posty

Gość malyneczka

W czasie pieszczot moj mezczyzna zrobil mi na szyji sporych rozmiarow malinke, zobaczyla to moja mama i stwierdzila ze moj facet mnie nie szanuje skoro \"cos takiego \" mi zrobil. Ja nie odczuwam tego jako brak szacunku bo uwilebiam jak on mi sie wpija w szyję ;) Jestem nienormalna? Czy moj facet mnie nie szanuje??

Gość moim zdaniem...
moim zdaniem malinka nie jest objawem braku szcunku, tlyko namietnego pocalunku, a wiec nie przejmuj sie!! :)

Gość hihihiihih
hm mój facet jak robi mi malinke to chce mnie naznaczyć hehe przed innymi zbey wiedzieli ze zajęta jestem:) robi mi taka na cała szyje ;) to nic złego:)

Gość malyneczka
gdyby moja mama wiedziała co ja robie mojemu facetowi to..... well...

Jakby mi facet zrobil malinke to bym sie nie odzywala do niego kilka dni. Przeciez to okropnie wygląda.

Gość malyneczka
no wyglada moze troche gorzej niz zwykły siniak, ale jak fajnie jest jak facet wpija sie w szyje.... jak wampir .... mhmmmm

Jeśli nie braku szacunku to głupoty. Jak Cię \"facet chce naznaczyć, że zajęta jesteś\" to niech Ci da pierścionek z brylantem.:D Pieszczoty nie muszą zostawiać śladów, żeby było przyjemnie. A wyglądać tak \"lekko\" przez kilka dni... Hmmm...

Gość Od malinki można.....
... dostać raka skóry, nie wolno tak mocno "szczypać" nawet ustami skóry.

Gość malinka na szyi to nie ozdoba
też uważam, że chłopakowi brak szacunku do ciebie. nieważne co robicie w sypialni. zostawianie śladów na szyi dziewczyny świadczy o tym, że traktuje cię jak zaklepany towar, od ktorego innym wara. a to jest prymitywne i do tego widoczne. upublicznianie miłosnych karesów jest niskie, a chłopak zachował się nietaktownie, delikatnie to ujmując.

Gość Kasia_80
Ejjjjjjjj..jakiego raka skory? :( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...