Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvonnneee

Przywiązujemy mężczyznę do łóżka, zawiązujemy oczy i...

Polecane posty

Wiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaj Grzesznico M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja ciaaaaaaaaaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ja mialbym propozycje ale się wstydzę... fakt to są zwykłe propozycje ale to nic nie szkodzi jesli wykonanie dobre!!

Witaj faceciku30 :)))) Ja czasem tak nagle znikam, bo wzywają obowiązki,...w końcu za coś mi płacą :))) , i... nawet nie mogę się pożegnać (czasem), poza tym moja praca nie trwa do samego wieczora :D pozdrawiam :)))))

eeeeee nie bo to jest czysta perwersja... w cztery oczy to się przyznam, np Grzesznicy ale tak na forum publicznym... ;)

dobra powiem, ale pozniej szczerze czy mi powiecie ile stracilem (lub zyskalem w waszych oczach lub innych organach) za moment... ;)

dobra!! związany, lezy na brzuchu ona go kusi, dręczy, czegoś tam dotknie itd, itp, bawi się na jego oczach wibratorem, wyciąga wklada mu do ust, i jeszcze raz, zawiązuje mu oczy, caluje pieści... cdn

no a jak? ze swojej waginy (uuuuuuuwieeeeeeelbiam to slowo!) i jemu do ust i kaze mu jeszcze lizac, oblizywac , mowi tonem ostrym lub namiętnym szeptem: ................................. no to sama sobie dopowiedz, robi to wielokrotnie, zacząć można na plecach, nawet lepiej cdn...

Gość a.o.
Proponuję pieścic włosami, pod warunkiem, że są odpowiednio długie. Najlepiej jak są rozpuszczone, ale jak ktoś woli warkoczem to proszę bardzo. Najbardziej wrażliwe miejsca na tego typu pieszczoty to twarz, szyja, kark, plecy. Dobrze jest spryskać włosy perfumami (takimi, które odpowiadają naszemu partnerowi!). Inna przetestowana przeze mnie pieszczota to masaż piersiami, ale to już wyższa szkoła jazdy. Trzeba sie nieźle nagimnastykować

Gość a.o.
Warto też spróbować pieścić jego stopy! Można to robić na różne sposoby: włosami, palcami, piersiami, językiem, ustami... co tylko przyjdzie do głowy! Stopy są baaaardzo wrażliwe.

Oj, jak zwykle obowiązki mnie wezwały i ... to w momencie niedokończonej dyskusji.. ;) No cóż, ale praca-to praca, trzeba ją szanować :D Faceciku...odważny ten Twój \"program seksualny\" :classic_cool: , ale...jak dla mnie .... :( Wybacz, ale mnie jakoś nie kręci widok mężczyzny z wibratorem w ustach, co innego kobieta ;)))) Może mamy po prostu inne preferencje :)))) Pozdrawiam ......

hi hi hi to nie kwestia widoku tylko perwersjyjnych wrażeń płynących z odwrócenia poniekąd ról, widok przyznaję nieciekawy, ale co tam, miało być perwersyjnie takie tu było zapotrzebowanie społeczne Grzesznico... pod wpływem konstruktywnej krytyki zmieniamy, na palce, banan itp... może być? ;)

noooooo, pełne porozumienie!!! ha ha de gustibus... ale polubiłem jak do mnie mówisz faceciku :)

to nie arogancja, ja czuje, że DOBRZE wiesz oczym mówisz i jeszcze masz z tego radochę ;) Ja też coś niecoś wiem ale mam jeszcze niesforną wyobraźnię... która mnie męczy, dręczy i podsuwa, i już samo się wymyśla... też tak masz?

Gość cukiernik
Przywiązujemy mężczyznę do łóżka, zawiązujemy oczy i... łapiemy za portfel i w nogi

Taaaak.... ;)))) Ale...używam w realu :D Na \"takie\" sprawy to dużo fajniejsze...... Przed kompami jest dużo...zboczonych frustratów internetowych ... ;) Bez urazy-nikogo broń Boże nie chciałam urazić, po prostu lubię mówić, co myślę... :D A .. wartość swoją znam, nie powiem :classic_cool: więc jestem z siebie dumna, ha :)

no a jak można użyć w necie???????? to się da?????? Grzesznico słuszną drogą kroczysz!!!!!! i ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaach! W Grzesznicę! A dzisiaj to wracaj tak jakoś drugą stroną żeby się te latarnie wyprostowały (wiesz bo ci faceci to na nie wpadają, zauważyłaś chyba?)... bo miasto nie będzie dopłacać

noooooooo, to były żarty, nie będziemy tu tuszować napięć seksualnych facetów na ulicy, niech sobie sami radzą i umawiają się z tzw \"naturalnymi\" ja chcę PIĘKNEGO WIDOKU!!!! Ja chcę motywacji!!! do podrywów!!!! ja chcę popadać w zachwt a nie szukać cech płciowych na siłę... ale Ty G.M. to to rozumiesz... dobrze że są TAKIE kobiety!

idę w piątek na łowy, łania już upatrzona i ciaaaaaaaach zobaczymy... jak nic to nie szkodzi... to znów!!!