Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia21

kto ma ochote staczac razem ze mna batalie ze zbednymi kilogramami??

Polecane posty

Gość niunia21

witam wszystkich, zdaje sobie sprawe ze tego typu topikow bylo mnostwo jednak stwierdzilam ze razem z wami drogie dziewczyny bedzie mi latwiej zrzucac kg:)mam 21 lat hmm kiedys bylam szczupla- 61 kg przy wzroscie 1.72 a teraz az wstyd sie przyznac 80 kg;/fakt ze na te wage mogly miec wplyw hormony ktore do niedawna przyjmowalam ale fakt faktem- tyle nadprogramowych kg trzeba zrzucic mam nadzieje ze bede miala z kim dzielic sie swoimi zmaganiami:)razem zawsze latwiej zapraszam do wymieniania sie opiniami, pozdrawiam;)zaczynam od jutra kto ze mna??????????......

hejka a masz jakis plan??? cwiczenia , dieta czy cos??? ja mam 165 cm i waze 52 kg, nie jest to duzo ale cala tkanka tluszczowa rozlozyla sie na moich udach i pupie wiec co za tym idzie pojawil sie cellulit itp:))chetnie bym cos na to poradzila na cwiczenia za wiele casy nie mam (studia) ale czekam na ciekawe propozycje:)

Gość niunia21
witam truuskaffeczko:P plan jakis mam, kilka lat temu udalo mi sie schudnac stosujac diete, nie jakas tam wymyslna tylko duuuzo warzyw owocow chrupkie pieczywo jogurty itd przez 4 miesiace schudlam 12 kg...ale wtedy bylam w podstawowce...;/a teraz praca studia dom...ehhh no ale cos trza zrobic..wiec moze na poczatek znow ta dietka??no i cw kiedys to byly codzienne skoki na skakance(okolo 30-35min)plus brzuszki a teraz na sama mysl o cw.....;/hmm chyba nie obejdzie sie bez cw nie ma rady trzeba zaczac cw aerobik skakanka albo basen wtedy cialko ladnie sie wyrzezbi i ujedrni....gorzej z motywacja ale mam nadzieje ze wspolnie damy rade;)co ty na to??P.S DZIEWCZYNY A MOZE JESZCZE KTORAS Z WAS SIE PRZYLACZY??

Gość uparta25
Hmm więc ok, ja chcę się przyłączyć !!!! ale nie wiem czy takiego grubaska przyjmiecie:) tzn - nie, wcale nie aż tak 170cm wzr. 89kg - czyli 35 do zrzucenia :) ech .... no mi już 6 zleciało , w ciągu ostatniego tygodnia. Mam szerokie biodra, duże piersi i mimo kg wcięcie w talii - a tłuszczyk równomiernie mnie potraktował. Wczesniej w liceum dużo ćwiczyłam na siłowni ,ale nie pod okiem instruktora i takk sobie strasznie nogi rozbudowałam. Nie mam cellulitis, za to rozstępy :( i takie dziwne krostki czerowne na ramionach. No ok - właśnie wyciągnęłam rower treningowy z piwnicy. Pozdrawiam :)

Gość niunia21
czesc uparta25:):):)mam nadzieje ze wspolnymi silami uda nam sie gubic kilogram po kilogramie:)powiem wiecej-na pewno nam sie uda:D no wiec do dziela od dzis przerzucilam sie na serki chrupkie pieczywo wode mineralna itp:Pszkoda tylko ze latwo jest przytyc a zeby schudnac trzeba sie niezle nameczyc i uzbroic w anielska wrecz cierpliwosc....;/pozdrowionkaaa:)a wy jaka macie metode na odchudzanie??:)

Gość bingoooooo
truskaffka!! Masz 165 i wazysz 52 kg?? Z kosci na ości chcesz zejsc?? Oszalałas? Przeciez jestes chuda! Ja przy tym wzrości waze 55/56 i wygladam ok. Kiedy wazyłam 54 mowili mi ze za chuda jestem

Gość lalllka
ja heh. waze 48. 5 kg ale brzuch to skoncozna opona....wystajacy jak u baby w ciazy...(wiatroplna nie jestem) a przez to z ejem czesto slodycze itp...i wcale nie cwicze i chodze pryzgrabiona....tez ktoras tak ma?

Gość niunia21
hmm ten topik zalozylam z mysla o dziewczynach ktore naprawde powinny schudnac a nie dla anorektyczek z waga 48 kg.....wiecej powagi....pozdro:)

Gość lalllka
up:) dodam z emam 170cm wzrostu ale ta oponka...ech...

Gość kamcia25
Ja chce schudnąć jakies 3 kg.... jakos nie moge sie zmobilizować:( Az wstyd sie przyznac ze dzis wrąbałam prawie pół czekolady:( W pracy głoduje sie, ale kiedy wracam, to zjadłbym konia z kopytami i mam słabość do słodyczy. Moze bedziemy razem sie mobilizowac i pisac co jadłysmy w danym dniu? Ja teraz mam troche gorzej bo kilka dni temu rzuciłam palenie i ciągle dojadam

Ja się dołączam...Mam 170 cm i 58 kg:/Dzis robiłam sobie typową głodówkę i piłam wodę....I tak mam zamiar przez 10 dni:)Trzymam kciuki za was i za Siebie...3Majcie się cieplutko kochane mua:**

Gość lalllka
hmm a ma ktos jakies rady an zrzucenia tego brzuszka?:)

Gość uparta25
:) coś czuję, że jestem tu rekordzistką :) ok, więc właśnie prawie spadłam z rowerku po godzinnej szybkiej jeżdzie - potem 200 brzuszków, prysznic, kremy :) i siedzę sobie pije wode z cytryną i piszę Wam! a wogóle.... to.... zastanawiałam się nad basenem - no może woda nie wystąpi z brzegów ..... A Wy jak tam dziś postępy ?

Gość uparta25
Lalllka ...wiesz co z tego co wiem, to jedynie brzuszki, gdzieś czytałam o takim systemie ćwiczeń , może dziewczyny coś więcej wiedzą, jak znajdę na pewno wkleję .... a i jeszcze np. jeśli brzusio po ciąży ...albo po chudnięciu taki Ci został i jest wiotki....... to jest taki jeden środek , który nadaje efekt elastyczności, ujędrnia i zmniejsza rozstępy - przeznaczony jest jako środek dla kobiet po ciąży - dostępny jest tylko w aptece (Mustela)

Gość ------
najlepsza jest 6weidera zajebista poprostu a tak wogole to ja mam do zzucenia 5kg musze wazyc 49kg kupilam sobie figure 3 fazową( mi cos pomaga nie wiem jak innym) i tylko 1000kcal dziennie juz sie tak odchudzalam i schudlam 6kg

Gość ------
yyyy dla was pol czekolady to duzo????????? :) o kurcze to malo ja moge zjesc calą za jednym razem i jeszce cos zaraz podjesc np grzegoza:) albo cos innego słodkiego :)

Gość kamcia25
Hmmmm,....... moze to nie duzo te pół czekolady, ale niestety juz czuje efekty jej działania (ktore są gorsze od tych kalorii)..... czuje sie ocięzała, chce mi sie do kibelka a nie moge po tej czekoladzie:(

Gość niunia21
ehh jak ja bym chciala miec do zrzucenia jedynie 3 kg:)a tu zonk.....chyba ze 25kg...:P lacze sie w bolu z uparta25:)no nic...trzeba czasu mam nadzieje ze z kazdym dniem no moze tygodniem kg bedzie ubywal....burczy mi w brzuchu ale kolacji dzis nie bylo i nie bedzie juz w ogole:P oby wystarczylo silnej woli....tego zycze sobie i wam dziewczyny:)

Gość niunia21
no ja z kolei nie przepadam za slodyczami za to mam slabosc do wloskiego zarcia typu pizze i inne bomby kaloryczne;/a moze trzeba sobie wmowic ze marchweka tez jest super:P nie ma to jak zmiana nawykow zywieniowych tylko kurde czemu tak musi burczec w brzuchu:(pozdrowka:)