Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się

boję się

Polecane posty

Gość boję się

Mojej mamie grozi jakiś drań. Dziś zadzwonił z obelgami, zwyzywał ją od kurew etc. Jestem tylko z nią w domu i boję się, że tu wpadnie i coś jej zrobi - to jej dłużnik, który nie chce oddać kasy. :( Nerwy mi puszczają, chociaż przed mamą zgrywam dzielną. Co robić? :(

Gość ernest ..........
policja i jeszcze raz policja....poki sie nic nie stanie

Gość ale jajca
ludzie to naprawde skurwysyny,aż mnie szlag trafia jak coś takiego słyszę Pożyczysz komuś pieniądze,a huj jeszcze będzie nękał... Już któryś razsłyszę podobną historię i przeraża mnie fakt,że to nie dłużnik jest tym podłym,tylko wierzyciel!

Gość kieeeeelc
a teraz dzwoni??? jak tak zadzwon na policje...i zglos to

Gość boję się
Ano, skurwiel. Problem w tym, że policja nic nie może zrobić, bo nie padły bezpośrednie groźby (chyba - mama się tak zdenerwowała, że nie była mi w stanie powtórzyć tego, co mówił). A poza tym mama boi się (slusznie zresztą, bo to jakiś pieprzony bandzior), że jeśli postraszy go policją, to dopiero się zacznie... Chyba całą noc przesiedzę na parterze. Mamy dużo okien. :(

Gość boję się
Nie, teraz nie dzwoni, ale mama rzuciła w końcu słuchawką, mógł się wkurzyć i może tu przyjechać, dlatego czekam i nie śpię. Macie może jakiś pomysł, jak skutecznie zastraszyć gnoja, żeby się odpiwprzył raz na zawsze? :( Mama długo czekała na zwrot pieniędzy i nie nalegała, po prostu ostatnio są nam bardzo potrzebne, bo to duża kwota, i zaczęła się mu przypominać...

Gość ale jajca
ale co to za koleś?znajomy?w końcu jeśli to duża suma to nie pożycza sie takiej kasy byle komu?

Gość boję się
Wczoraj siedziałam prawie do czwartej nad ranem... :( Ten gość to jakiś gnojek, ma dwadzieścia parę lat i kiedyś gdzieś miał szczęście spotkać moją mamę, a że mama jest dobrym człowiekiem (i naiwnym) i nikomu nie odmawia pomocy, dała się naciągnąć na jego gadki o głodującej rodzinie. Zresztą nie tylko w ten sposób mu pomogła, załatwiła mu parę spraw itp. Nie, nie mam niestety kolegów, którzy mogliby go postraszyć... A sama mam dwadzieścia lat i naprawdę niewiele mogę zdziałać.

Gość komornik Ziutek
wyjdz za niego za maz albo mu dobrze daj bo kto dobrze daje dwa razy daje. i problemow nie bedzie. wszystko w rodzinie zostanie.

Gość boję się
W sumie około siedmiu tysięcy. Nie podpisywała umowy, ale tu już nie chodzi o same pieniądze, tylko o te jego telefony z bluzgami. Mama się boi, że on coś nam może zrobić. Ja też. Najbardziej boję się właśnie o mamę, bo to do niej on ma największe pretensje (że niby jak ona smie prosić go o zwrot).

Gość Przestań dziecko
tworzyć ... Jak twoja mama zadaje się z bandziorami (tak piszesz) to nie rozumiem dlaczego jest zaskoczona, że jeden z nich jej grozi ??????????????? Robi

Gość boję się
A skąd ona miała wiedzieć, że to taki człowiek?! Zrobił na niej dobre wrażenie, współczula mu, po prostu.

Gość magdusia pieszczosia
widac trza bedzie wspomoc mame i obciagnac gangsterowi z polykiem.