Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gloria83

Co oceniacie w zakładzie fryzjerskim??

Polecane posty

Chciałabym poznać wasze sposoby oceniania salonów fryzjerskich. Na co zwracacie uwagę kiedy wchodzicie do salonu, na co w trakcie (czyli w momencie kiedy jesteście obsługiwane)? O czym myślicie po wyjściu z salonu? Co robicie jeśli nie jesteście zadowolone? Co jest dla was najważniejsze w salone i podczas wizyty w nim?

Gość najwazniejszy jest efekt wizyt

Pierwszy rzut oka- na czystość i przytulność pomieszczenia drugi- na fryzury fryzjerek trzeci- na czystość szczotek,grzebieni, ręczników czwarty- na zapach i gatunek kosmetyków piąty- na ogolną atmosferę zakładu/przyjazne nastawienie do siebie personelu/ szósty-na dyskrecję fryzjerek siódmy-na dobre profesjonalne strzyżenie i inne zabiegi ósmy-na otwartość na nowinki fryzjerskie. dziewiąty-dobre rady i zalecenia Jeśli to spełnione jestem stałą klientką i nie bardzo interesuję się cenami.

Do Alanka 37!!! Czy mogę zacytować Twoja wypowiedź w moim referacie do szkoły?? To dla mnie bardzo ważne.

ja zwracam uwagę na styl wnętrza salonu fryzjerskiego, cenię nowoczesność i prostotę, a nie lubię pstrokacizny ;) czystość jest baaardzo ważna (zarówno samego pomieszcenia, jak i kosmetyków i innych artykułów fryzjerskich) przychylam się do wcześniejszych wypowiedzi dot. fryzur pracujących tam fryzjerek, wg mnie to wizytówka salonu ;) miłe nastawienie do klienta muzyka sącząca się z głośników, w coraz większej liczbie salonów serwuje się napoje, i niekoniecznie w plastikowym kubeczku ;) wbrew jednak wszystkim tym wymogom najważniejszy jest efekt końcowy, czyli FRYZURA :D (bo jeśli jest ona nietrafiona, to nawet najlepszy i najbardziej ekstrawagancki salon będziemy omijać szeeerokim łukiem) ;)