Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliaaa

Film, który zmienił wasze spojżenie na świat.

Polecane posty

Gość hahahahhahaha
wymawiajcie sie jakas dysgrafia i inymmi dysmózdżami

\"Karol- człowiek który został papieżem\" oraz \"Poczta serc\", pomimo że sytucja bohaterów obydwu filmów nie jest za wesoła, musza doswiadczać rzeczy strasznych, to jednak w dążeniu do celu idą z wielka nadzieją i udaje im sie to, oba filmy pozwoliły mi zrozumiec że w życiu trzeba walczyc do ostatniej chwili i nie mozna się poddawać, trzeba wierzyć że będzie kiedys wspaniale, w pierwszym filmie bohater został papiezem, a w drugim filmie szczęśliwie wygrał walke z rakiem. Oba filmy to mocne wyciskacze łez.

Gość dedeu
''Wichrowe wzgórza''...to byla piekna milosc...

Gość magnoliaaa
dysmózdże - widzę ,że pani polonistka swój słownik układa. Załóż sobie temat o błędach i spadaj stąd.

Requiem dla snu-Darren Aronofsky Rozalka idzie na zakupy-Percy Adlon Biegnij Lola biegnij-Tom Tykwer no i oczywiście,Pluton i niektóre z tych już wymienionych

Gość zdecydowanie
Czas Apokalipsy Wladca Pierscieni heheh serio :) Zmruz Oczy, i wiele innych :p

Gość Do autorki
Wstydziabyś się dysgrafią zasłaniać. Wy zawsze ściemniacie że dysgrafie macie. Żałosne :P

Gość kla kla
J a ogladalam ostatnio film dosyć banalny "legalna blondynka" i spodobała mi się głowna postać w filmie, dziewczyna która nie zmienia swojego wizerunku i mimo to wtapia się w środowisko prawników i osiąga przy tym niezły sukces.

Gość wiele takich filmow jest
...w tej chwili do głowy przychodzi mi film pod tyt "Podaj Dalej"

Gość glutamian
Szkoła Uczuć - Najlepszy na swiecie melodramat

Efekt motyla - wszystko, co robimy ma znacznie... \"Powiedziano, że coś tak małego jak trzepotanie skrzydła motyla może finalnie spowodować tajfun na połowie świata - teoria chaosu\"

miasto aniołów, życie jest piękne, zielona mila, forest gump, pan od muzyki, karol-człowiek który został papieżem....i muszę jeszcze dodać dwa tytuły, choć pewnie znajdą się osoby które powiedzą że to kiepskie i tandetne filmiki dla rozhisteryzowanych gówniar którym szaleja hormony: szkoła uwodzenia oraz szkoła uczuć, poleca szczególnie ten drugi tym którzy zaczynają wątpić w istnienie milości...

\"Amelia\" Jean-Pierre Jeunet \"Requiem dla snu\" Darren Aronofsky \"Noc na ziemi\" Jim Jarmusch \"Oldboy\" Chan-wook Park \"Życie jest piękne\" Roberto Benigni \"Dobry, zły, brzydki\" Sergio Leone \"Casablanca\" Michael Curtiz W pewnym stopniu akurat te obrazy zmieniły mój stosunek do rzeczywistości, choć nie ukrywam iż zamieściłem te tytuły głównie ze względu na moją niekonczącą się do nich sympatię =). ps. Tym pierwszym niejako postem witam wszystkich obecnych na forum =).

Gość martyMart
kiedys bylem pod wielkim wrazeniem Ghost in the Shell. obecnie Lost in Translation

Gość pierwsza dama
O dwuch takich co ukradli Księżyc

do Panny z mokrą głową - Harold i Maudie, napisz coś więcej o tym filmie, wspomina o nim genialny Douglas Copland w książce \"Polaroidy z koncertu\", o ile pamiętam jest w tym filmie muzyka Cata Stevensa. Jak dla mnie takim filmem był dokument \"Woodstock\"