Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek20

Wloski,wloski i jeszcze raz wloski!!!

Polecane posty

Gość smutasek20

Witam:) Mam do WAS pytanie:ile dziennie wypada wam wlosow? Bo niestety ja jak co roku obserwuje ze wiecej mi wypada wlosow wlasnie jesienia:( Biore skrzyp z pokrzywa,stosuje odzywke wax,seboradin w plynie. I mam pytanie odnosnie seboradinu,bo byc moze ktoras z Was go stosowala to mi doradzi.Otoz kupilam go,jednak ku mojemu zdziwieniu wiecej mi tych wlosow wypada!!!I juz nie wiem co mam robic.Czy przerwac je4go stosowanie czy tez nie??? A jak to jest u Was? POZDRAWIAM EWA

Gość wstretna paskudo
a ile Tobie wypada?jesli mozna wiedziec:)

Gość kotka222
mnie kiedy wypadało ok 200 włosów dziennie, a teraz jakies 20-30 dziennie, stosowałam belisse jakis czas oraz tran.

włosy maja prawo wypadać a szczegulnie jeśieńią i zimą bo wtedy organizm jest bardziej osłabiony ...:(:( njlepiej na wypadanie włosów jest stosowanie ampułek które wćiera się w skóre głowy bo jeśli włosy wypadają to trzeba wzmocnić cebulki włosa i skure głowy .:):) w aptece jest bardzo dobra kuracja na wypadanie włosów 20 ampułek cena 120 zł wćiera się ją w skórę 15 min i spłukuje się i tak 2,3 razy w tygodniu :):):) polecam mi pomogło a jestem fryzjerką i wiem co mówię pozdrawiam :):):)