Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek...

Wodogłowie

Polecane posty

Gość smutek...

Moja przyjaciólka jest w ciazy, lekarzy wykryli u jej dzidziusia wodogłowie, czy dziecko ma szanse przezyc?

Ma szanse na przeżycie, tylko to jeszcze zależy od rodzaju wodogłowia. Akurat piszę na ten temat pracę mgr. Jeśli zostanie odpowiednio zdiagnozowane to można założyć zastawkę lub drenaż ale ja nie jestem lekarzem. W każdym razie technika bardzo poszła do przodu i teraz wodogłowie się leczy. Będzie ok.

Gość MAJKA_ROSCA
znam dziecko, które z wodogłowiem zaczęło właśnie chodzić do przedszkola :) jest bardzo inteligentne, nie rosną mu włosy na czubku głowy i moim dzieciom ten chłopczyk powiedział, że tak go fryzjer obciął i to najmodniejsza fryzura sezonu :) a po za tym malec jest uroczy :)

Gość gość
Proszę spokojnie życ i ufać BOGU ZE ONA MA NAD WSZYSTKIM KONTROLE. Podobną sytuację mieliśmy z naszym synem. Co 2 miesiące kontrola i sprawdzanie czy nie ma wodogłowia, bo miał poszerzone komory. W pierwszym momencie, gdy dowiedziałam się, że może mieć wodogłowie przeżyłam szok. Ale jestem chrześcijanka i dlatego codziennie się modliłam i czytałam słowo Boże (Biblie) i Bóg przez nie do mnie mówił i mnie wspierał. Mówił, żebym była dobrej myśli, że mój syn to ,,sadzonka oliwki"(Psalm 128,3-4 a sadzonki są zdrowe:)Bóg jest prawdomówny i po kolejnej wizycie okazało się, że wyniki są super nasz syn jest zupełnie zdrowym chłopcem. To że stwierdzono ,,coś" u dziecka nic nie znaczy.Trzeba ufać Bogu i nieustannie się modlić. Bóg zmienia rzeczywistość. Aby słyszeć Boga należy przeprosić go za swoje grzechy i zaprosić do serca w krótkiej modlitwie ,,Panie jestem grzeszna, wybacz mi przyjdź do mojego serca, życia i zajmi sie nim. Stawiam Cię na 1 miejscu mojego życia". Przecież Jezus umarł za każdą chorobę, za każde niedomaganie.

Gość gość
9:29 nie każdy jest tutaj wierzący dewotko