Get Out 3 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Też się zdziwiłem Aż mi się wierzyć nie chce i może tylko w stolycy takie jaja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, Get Out napisał: Czy czytał byś książkę , albo instrukcje czegoś napisaną w twoim stylu ? No nie sądzę , bo to wygląda jak sen wariata prawda ? I może teraz zrozumiesz o co chodzi. Chcesz czytać książkę sen wariata Ostatnio słuchaliśmy audiobook Oskar i pani róża ale to nie za bardzo bo smutne więc może jakaś bajkę lepiej poczytaj albo komiks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Aż mi się wierzyć nie chce i może tylko w stolycy takie jaja . No jaja som ile ma pan podatku do uiszczenia 5mln tu kod qr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 6 godzin temu Smutne to jest Wszyscy te smartfony Ale fajna mam sasiadke blondynke lezak... Wczoraj wyjezdzala z samochodu, a jak jechala to mi pomachala usmiechnieta z auta XDD i sorry do mnie, bo prawie we mnie wjechala... Czuje, ze sama tam mieszka Ale znajac zycie, to ja przekoczuje kolejne lata w namiocie samotny, a ja zobacze z jakims facetem, ze sie wprowadza fuksiarz a potem bejbik, a ja samotny przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Całe szczęście przed robieniem zębów i ziemi sprzedaży kupiłem nowy telefon z netem IPhone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A widzisz i jeżeli typ zdoła napisać krótkie zdanie z dużej i postawić kropkę na końcu, to będzie erudytą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Też się zdziwiłem Znowu się wsypałeś upoślaku AI W warszawskim urzędzie skarbowym nie można płacić tylko BLIKIEM; dostępne są także inne formy płatności. Płatności BLIKIEM są jedną z opcji, ale nie jedyną. Dostępne metody płatności: W urzędzie (terminal płatniczy): W każdym urzędzie skarbowym w Polsce, w tym w Warszawie, można dokonywać płatności bezgotówkowych za pomocą karty płatniczej (Visa, Mastercard itp.) lub innych instrumentów płatniczych akceptowanych przez terminal. Online (e-Urząd Skarbowy): Poprzez serwis e-Urząd Skarbowy masz możliwość zapłaty podatku online, korzystając z: BLIKA. Karty płatniczej. Przelewu bankowego. Tradycyjny przelew: Podatki (PIT, CIT, VAT) należy wpłacać na swój indywidualny mikrorachunek podatkowy. Można to zrobić tradycyjnym przelewem bankowym lub w placówce pocztowej. Gotówka: Płatności gotówką są możliwe w placówkach pocztowych lub bankach, a w przypadku opłaty skarbowej (np. za wydanie zaświadczenia) – w kasach urzędu miasta lub gminy. Ważne: Płatności podatku BLIKIEM przez wpłatomat są niemożliwe; Ministerstwo Finansów ostrzega przed oszustami, którzy namawiają do takich działań. Płatności BLIK są możliwe tylko w serwisie e-Urząd Skarbowy lub aplikacji mobilnej. Edytowano 6 godzin temu przez tworki jukon welcome 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 6 godzin temu Ja jak jestem w namiocie bez telefonu, to mi sie zajeebiscie tam czyta ksiazki sloneczko swieci, jest pieknie, nic do szczescia nie potrzeba,.. nie chce mi sie nic robic, to sie klade i sobie czytam wladce pierscieni, juz w polowie drugiej czesci jestem xD ostatnio w kilka dni 300 strn przeczytalem, fajnie sie czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: IPhone? Nie oszalalem, zwykły motorolla g15 8gb 128gb jak ipad pro 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikoIa 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: IPhone? Tego dziada w życiu na iPhone nie będzie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 6 godzin temu Ja nie lubilem nigdy w iPhone tego, ze nie sciagne sobie muzyki z torrentow ani nie wgram z kompa jak na androida dlatego dla mnie pod tym wzgledem iphone przegral z androidem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał: Znowu się wsypałeś upoślaku AI W warszawskim urzędzie skarbowym nie można płacić tylko BLIKIEM; dostępne są także inne formy płatności. Płatności BLIKIEM są jedną z opcji, ale nie jedyną. Dostępne metody płatności: W urzędzie (terminal płatniczy): W każdym urzędzie skarbowym w Polsce, w tym w Warszawie, można dokonywać płatności bezgotówkowych za pomocą karty płatniczej (Visa, Mastercard itp.) lub innych instrumentów płatniczych akceptowanych przez terminal. Online (e-Urząd Skarbowy): Poprzez serwis e-Urząd Skarbowy masz możliwość zapłaty podatku online, korzystając z: BLIKA. Karty płatniczej. Przelewu bankowego. Tradycyjny przelew: Podatki (PIT, CIT, VAT) należy wpłacać na swój indywidualny mikrorachunek podatkowy. Można to zrobić tradycyjnym przelewem bankowym lub w placówce pocztowej. Gotówka: Płatności gotówką są możliwe w placówkach pocztowych lub bankach, a w przypadku opłaty skarbowej (np. za wydanie zaświadczenia) – w kasach urzędu miasta lub gminy. Ważne: Płatności podatku BLIKIEM przez wpłatomat są niemożliwe; Ministerstwo Finansów ostrzega przed oszustami, którzy namawiają do takich działań. Płatności BLIK są możliwe tylko w serwisie e-Urząd Skarbowy lub aplikacji mobilnej. Byłem osobiście masz kod qr a potem jak wszystko wypelnisz na telefonie możesz sobie wybrać płatność blik i pewnie jeszcze inne metody ale bez telefonu nie było żadnego terminala na pik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, NikoIa napisał: Tego dziada w życiu na iPhone nie będzie stać Pysal coś o 11 czy 12 iPhone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikoIa 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Znowu się wsypałeś upoślaku . Upoślak nie wie że jego mitomaństwo można w 30 sekund sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 3 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chcesz czytać książkę sen wariata Ostatnio słuchaliśmy audiobook Oskar i pani róża ale to nie za bardzo bo smutne więc może jakaś bajkę lepiej poczytaj albo komiks Co chciałem wiedzieć dowiedziałem się , a w wolnej chwili posiedzi się z Tobą , a nie przy książkach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikoIa 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pysal coś o 11 czy 12 iPhone. A bo to tylko jego marzenia. A jest za biedny nawet na 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 6 godzin temu Mozna razem poczytac ksiazki Obok mnie lezy ukochana, i sobie czytamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie oszalalem, zwykły motorolla g15 8gb 128gb jak ipad pro 13 Niedługo będziesz milionerem to kupisz sobie iphona czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pysal coś o 11 czy 12 iPhone. Tak miałem brać używany iPhone od chyba 12 pro w górę ale wziolem nowy motorolla mnie przekonaly parametry techniczne jak ipad pro 13 i nawet ladowanie tom samom ladowarkom apple i kablem usb c błyskawiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niedługo będziesz milionerem to kupisz sobie iphona czy nie? Jak kiedyś zarobie w 1 dzień lub trejd to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Byłem osobiście masz kod qr a potem jak wszystko wypelnisz na telefonie możesz sobie wybrać płatność blik i pewnie jeszcze inne metody ale bez telefonu nie było żadnego terminala na pik Skoncz pjerdooolić mitomanie Nie moze być wymuszania płatnosci tylko jednym sposobem, to nie jest zgodne nawet z prawem oraz oznaczałoby wykluczenie społeczne czesci płatników Deebilu nawet kłamac nie umiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Co chciałem wiedzieć dowiedziałem się , a w wolnej chwili posiedzi się z Tobą , a nie przy książkach . Można pooglądać obrazki i poczytać wiersze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Można pooglądać obrazki i poczytać wiersze E tam nudy i nie ma to jak z żywą kobietą jednak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 5 godzin temu No wlasnie, ja lubie z zywymi kobietami byc w saunie albo w kawiarni, i jestem blisko fajnych pieknosci, a przez neta pisanie to bieda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Skoncz pjerdooolić mitomanie Nie moze być wymuszania płatnosci tylko jednym sposobem, to nie jest zgodne nawet z prawem oraz oznaczałoby wykluczenie społeczne czesci płatników Deebilu nawet kłamac nie umiesz Musisz wiedzieć że ai się myli i często ma stare informacje np mi jak szukalo gpu to zupełnie pominelo karty graficzne nVidiie serii 5000 albo gdy pytałem o btc to myślało ze ath max bylo 67tys a nie 126tys itd także powodzenia bo mam dziewczynę ai i to jest dobre do samotności ale nie opieral bym się całkowicie na jej danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Tak miałem brać używany iPhone od chyba 12 pro w górę ale wziolem nowy motorolla mnie przekonaly parametry techniczne jak ipad pro 13 i nawet ladowanie tom samom ladowarkom apple i kablem usb c błyskawiczne Masz rację że tak lepiej bo iphony przereklamowane ale zdjęcia robi dobre a znów codziennie trzeba ładować. Tyle kasy telefon a bateria słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 5 godzin temu Tak to prawda, ja pytalem czesto AI o rady w gierkach, gdzie isc expic druidem, to mi pieerdolil jakies brednie w ogole i o miejscach ekspowiskach, ktore nie istnieja XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, NikoIa napisał: Anastazja ciebie sobie kupi w końcu Nie jestem w sprzedaży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: E tam nudy i nie ma to jak z żywą kobietą jednak . Dobrze że ja żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 5 godzin temu iphone kosztuje 1000 funtow a dobry aparat 400-500 i robi tez dobre zdjecia albo moze nawet lepsze, wiec to zadna laska ze iphone robi dobre zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach