Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety....

DLACZEGO...

Polecane posty

Gość niestety....

DZIEWCZYNY JESTEM ZAŁAMANA...TYDZIEN TEMU PORONILAM...POMYSLCIE SOBIE ZE PRZED 6 TYG BYŁAM NA USG I WSZYSTKO BYLO OK. TYDZIEN TEMU W WTOREK ZOBACZYLAM NA MAJTKACH PLAMKE KRWI.POJECHALAM DO LEKARZA KTORY STWIERDZIŁ,ZE CIAZA OBUMARLA W 6 TYG.A JA JUZ BYŁAM W 12 TYG.6 TYG CHODZILAM Z MARTWA DZIDZIA...MAIAŁAM ZABIEG LYZECZKOWANIA..tAK BARDZO PRAGNELISMY TEGO DZIECKA ..

Wspolczuje Ci... Ale nie trac nadziei... Jeszcze masz szanse przeciez... A jesli Cie to pocieszy.. to moze lepiej w 6 tyg niz 30... Choc to i tak nie zmiejsza cierpienia... Zobaczyz bedzie jeszcze biegal szkrab po domku...

Gość niestety....
POWIEM WAM ZE TO JEST OGROMNA NIESPRAWIEDLIWOSC.TAK DBALISMY O DZIDZIE.... STARALISMY SIE O DZIECKO PRAWIE DWA LATA....

Niestety... A moze za bardzo chcieliscie... Wiem.. to glupie... Bo kazdy chce... Ale chuchanie dmuchanie tez nie jest dobre... Misiu... naprawde mi przykro... Teraz tylko nie zalamuj sie.. Glowka do gory... Sprobuj zapomniec i staraj sie o niunie.... :D

Gość marzena 35
bardzo mi przykro :(

Gość niestety....
STARAC SIE MOZEMY DOPIERO OD STYCZNIA..........

Wiem co przeżywasz ja miałam łyżeczkowanie 16 stycznia br.. Jeśli Cię to pocieszy to Ci napiszę że ja się niemoge starać o maleństwo bo przy okazji ciąży wykryto u mnie guza macicy muszę najpierw przejść operacje więc ...

Gość stella bella
Ja tez poroniłam 23 grudnia 2005, dzisiaj jestem po pierwszej @. Czeka mnie wizyta u gina, potem badania i jak wszystko bedzie ok. kolejna próba. pozdrawiam goraco