Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś też tak zrobił

Czy kupiłyście kiedyś za ciasne spodnie żeby się zmobilizować do odchudzania???

Polecane posty

Gość Julek
Jak tam szczotkujecie się?????

Gość taka fajna Ania
Ja kupilam kiedys superowe spodnie o rozmiar zamale i to mialo byc moja motywacja do schudniecia...no ale jak narazie leza w szafie i teraz to juz chyba so o 2 rozmiary za male :P :P

Gość oczywiście.....
mam cała szafe za małych ciuchów które mia ł mnie mobilizować do odchudzania i co ? DUPA

Bierz sie za szczotkowanie, a zobaczys ze wyszczuplejesz. Ludzie sa wygodni wola zatruwac sie pigulkami lub zastrzykami, a unikaja naturalnych rzeczy.

ja kupilam sobie jeansy, do schudniecia nie moglam sie zabrac a jak juz schudlam to spodnie sie gdzies podzialy, cale mieszkanie przekopalam;(

Gość hahabuahaha
ja tak cały czas robie ---efekt cała szafa zaciasnych rzeczy

Gość oberżynka
ja tak zrobilam z bluska troche obcisla ale jak schudne bedzie ok

Gość artemis
ja sobie kupiłam na obronę -nie żeby za małe. tylko w sam raz. do obrony były jakieś dwa tygodnie. no i do tego czasu tak się spasłam, że musiałąm założyć spodnie stare jakieś, mojej mamy :(

Gość ania876
dziewczyny na czym polega to szczotkowanie bo przyznam sie ze pierwsze slysze?? czy to skuteczne ? co kupic i jak to robic ? :)

dla mnie motywacja do schudniecia jest to, ze nie mieszcze sie w ukochane dzinsy..:P i codziennie wpycham je na siebie n asile, jakos sie dopinam i nie jem ~! bo jakbym cos zjadla to by pekly...:P

Gość eweliiianaaa
ja takiej metody osobiscie nie polecam, praktykowalam, a efektów nie bylo, wkoncu i tak sie przerzuciłam na rozmiar wieksze spodnie, ale efekty, czyli wglebienia na wysokosci bioder mam do dzis i uwierzcie ze sa paskudne. i teraz we wszystkim wygladam jakby bylo zaciasne a tak mi sie juz uformowalo cialo, mam cos w rodzaju 2 wciecia tyle ze nie w talii.