Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś też tak zrobił

Czy kupiłyście kiedyś za ciasne spodnie żeby się zmobilizować do odchudzania???

Polecane posty

Ja zrobiłam tak dziś,spodnie są niby ok,ale w pasie(gdzie mam najwiecej tłuszczyku ;) ) gniotą bardzo[zły] ale ponieważ już od dawna ględze o odchudzaniu,kupiłam je i powiedziałm KONIEC Z ŻARCIEM!! Czy to może być skuteczne?Czy którejś z Was sie udało?

Gość i tak się rozciągną

ktoś się chamsko pode mnie podszył :(

Gość julek
Hallo Kochana, nie przejmuj się tym że cię spodnie w talii gniotą. Kup sobie miękką szczotkę i niech Twój ukochany cię codziennie rano szczotkuje, zaczynając od stóp a koncząc na szyji, zawsze w kierunku serca. Szczegolnie długo niech Ci szczotkuje talię i brzuch prawostronnie. Już po tygodniu nie będzie Cię nic gniotło, a Twój ukochany będzie się rozkoszował pięknym widokiem.

Gość byla hapetka
Nie, zdarzylo mi się za to odwrotnie - kupilam spodnie trzy numery za duże w pasie i biodrach :D I nie sprawilo to na szczęście, że przytylam;)

Gość kozawnosie
hey ,ja tak robie ciagle, ha..juz nawet czasami nieswiadomie.....wiec sie nie martw mala,czego sie nie robi dla schudniecia,co?

Gość no i co schudłas
? już prawie dwa miesiące minęły, więc?

Gość asia______
ja kupilam sobie kilka tygodni temu spodnie troche ciasne, zeby schudnac :) Podzialalo, bo nadal jestem na diecie, a spodnie z zaciasnych zaczynaja robic sie za luzne :)

Gość ja kupilem dziewczynie
o 2 rozmiary za mala. odchudz sie juz od pol roku a tak samo gruba jest. moze to ja wreszcie zmobilizuje.

Gość do asi
jaką diete stusujesz?Ile juz schudlaś?

Gość przyjebałabym takiemu
facetowi,który kupilby mi za małe spodnie😡To zbyt chamska aluzja!

Gość Julek
O partnerkę która ma za dużo tłuszczu muśi i dbać meżczyzna. Nie wystarczy dieta, ale i sport, oraz przemiana materii. Przed kilku laty dbałem o moją najmilszą tym że ją codziennie szczotkowałem, począwszy od stóp w kierunku serca, około 10 min rano. To wzbudza krążenia i wzmacnia system imunowy. Po pewnym czasie zaczęła mnie moja najmilsza oskarżać że to robię dla siebie, bo chcę oglądać jej tyłek , pierśi i łono. Póżniej jednak zwierzyła się kolezance, że wcale nie chciała zchudnąć, bo mogą sie zmarszczki na twarzy pojawić. Teraz ma rozmiar 44, przedtem 40 a talii to wogóle nie widać, bo zarosła, i ma nieprzyjemny brzuch wystający. Także zamiast stękać nad swoją tuszą, trzeba szczotkować.

Gość taka ja mała
ja kiedyś tak zrobiłam i załozyłam za małe i jak poszłam do miasta i się nachyliłam to szczeliły mi w kroku az po samą dupe , ludzie sie śmiali ze mnie pół dnia.

Gość kusdhairwf
tak ja kupiłam ostatnio rozmiar XS i już jest dobry :D

Gość TŁUSTA I OBŁA
zawsze tak robię z różnym skutkiem...

Gość Julek
Zastosujcie szczotkowanie całego ciała. Skutek będzie sensacyjny.

Gość Julek
ja sie zawsze szczotkuje,jestem jedrny gladki i powabny

Gość i nie zapomnijcie
nie trzymac tych zbyt małyc rzeczy w szafie tylko włozyc je do lodówki :D:D Efekt murowany. Otwierasz lodówke i co widzisz... za małe spodnie :D:D:D motywacja jak diabli :D:D

Ja tez tak zrobilam ze dwa razy i ani razu nie podzialalo. Nie moblizuje mnie to nic a nic :( Spodnie spokojnie sobie leza w szafie.

Gość kurde ja tak zrobilam
w trakcie odchudzania a teraz sa za duze i jestem wsciekla bo stracilam 250 zl. Trzeba bylo poczekac do konca odchudzania!

Zrobilam tak pare razy. Efekt byl taki, ze spodnie lezaly w szafie nie uzywane. I po jakims czasie oddawalam je komus. Czesto tez obiecuje sobie, ze nowe spodnie kupie dopiero jak schudne. Ale w koncu kapituluje i kupuje takie \"w sam raz\". I wtedy przewaznie zaczynam chudnac i chodze w za duzych :)

Ja kiedys tak kupilam... ALe nie by sie odchudzac... Fajne byly i tanie, a nie mieli wiekszego rozmiaru ;) Ale schudlam :D A teraz jedne takie czekaja w szafie (ale to nie specjalnie... pani z Allegro troche sie omskla w centymetrach ;) )... ale chyba sobie poczekaja ;)

Trzymanie w lodówce-dobre!Chyba tam włożę taka jedna spódniczkę ;) No i pedze po szczotke,jesli to ma wzmocnic mój układ imunowy...chyba warto

Gość 38 tydzien
e nadal leza w szafie

Gość julek
Szczotkujcie całe cialo a zchudnicie!