Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał znowu

Czy to prawda, że samotne kobiety wieczorami płaczą w poduszkę?

Polecane posty

Gość Michał znowu

Czy to prawda, że kobieta samotna musi wieczorem jakiegoś pluszaka przytulić , czy to prawda, że samotna kobieta musi się wieczorem wyplakać przed snem? Pozdrawiam Was samotne dziewczyny. Michał.

niestety w moim przypadku to prawda,może nie codzień ale dosyć często...ale samotne kobiety podobno tak mają.

Gość nie nie musi
pzynajmniej nie zawsze. bo po pewnym czasie uodparnia się na wszystko i do wszystkiego przyzwyczaja:(

Gość pluszaka to pszytulam
nawet jak jestem w zwiazku :P Ale nie placze w poduszke- NIGDY !!! Jeszcze nie jeden sie napatocy to po co plakac;)

Gość ola2345
plakalam .. tulilam ... plakalam .. tulilam.. teraz stalam sie cyniczna... bezuczuciowa .. niedostepna.. zamknieta w sobie .. i dziwic sie ze wciaz placze

eee to zalezy :) Ja na przyklad nie pamietam kiedy ostatnio plakalam a sama jestem juz ponad poltora roku... Zalezy od nastawienia chyba - ja po prostu jakos nie zazdroszcze nikomu milosnych uniesien - a jak przyjda i do mnie to trudno sie mowi :P

Gość Michał znowu
..... tak uważam, że swoja powinna trafić na swojego i swój na swoją Czy Wy dziewczyny jesteście w stanie zobaczyć w tłumie tego swojego? A może wcale nie zwracacie uwagi , że ten Twój jest w zasięgu lapki, tylko widzisz dziewczyno zupelnie kogoś innego, eeech, te Wasze kobiece marzenia! A często szczęście Twoje jest w zasięgu lapki ale nawet nie chcesz spojrzeć w tamtą stronę, czego szukasz, kogo szukasz i dlaczego się mylisz i potem poduszka jest mokra?

Gość ola2345
własnie kiciorek nie wiem.. niby cierpie bo sama jestem... z drugiej strony jak juz ktos sie pojawia... o ile go w ogole choc na krok do siebie dopuszcze.. to od razu odrzucam swoim zachowaniem.. uzywam sarkazmu.. cynizmu... nie wiem jak to zmienic.. jakby psycha mi pekla.. no i fakt nie dostrzegam nikogo... jakbym nie chciala dostrzec.. a przeciez niby tak bardzo tego chce

Gość Michał znowu
A dlaczego dziewczyno już się spażylaś , czy liczylaś na to, że z tym przystojniakiem się Tobie uda? A ten zalicza facetki co chwilę i robi to ponieważ lubi zaliczać i potem się chwalić, na co liczycie? Takiego przystojniaka nie złapiesz. Czujesz się oszukana i placzesz do poduszki za wlasną niewinność , za zaufanie. A może nie tylko wygląd faceta jest najważniejszy, w mojej firmie jest wielu facetów , którzy chcą założyć normalny związek partnerski oparty na miłości, faceci chcą mieć normalny dom i rodzine , dzieci, jeżeli trafiacie na przystojniaków to zawsze będzie płacz w poduszkę i zawsze będziesz narzekać , że Tobie się nie udało.

Gość ola2345
a czy ktos powiedzial ze chodzi o wyglad? nie chodzi o wyglad.. tylko o podejscie mezczyzn.. widac zle trafialam. a teraz juz jestem jak tafla szkła ktora chcesz rozbic a ona sie ugina...

Gość Panie Micha
Ja jestem wzrokowcem- facet,z ktorym sie spotykam musi mi sie podobac :) Nie chodzi o to, ze ma byc jakims modelem-wrecz przeciwnie :)Ale musi byc dla mnie pociagajacy :P fajnie pogadac moge sobie z kolezankami i kumplami- po to w koncu sa:) A w zwiazku seks jest bardzo wazny :) I partner musi byc dla mnie atrakcyjny- co nie znaczy, ze kazdej sie bedzie podobal:)

Gość Michał znowu
A w firmie której pracuję są faceci, którzy bardzo dbają o rodzinę , o bezpieczeństwo własne i innych i rodziny , piorą i prasują i fantastycznie gotują i szykują jedzenie, bawią się w kuchni i kulinarnymi sprawami, ja też lubię się sprawdzać kulinarnie i kuchni jeszcze nie spalilem i nie zrobię tego, zmywam zawsze i nie tłukę tależy, lubię czasem poeksperymentować w kuchni , czy się nadaję? Rozmawiam czasem z kumplami w pracy na temat ich związków , niektórzy w wieku 35-39 lat już nie chcą nawet zaczynać z jakąś kobietą , mają niezbyt mile wspomnienia z ostatnich związków z kobietami, staram się zrozumieć Artura, napradę zrobil remont mieszkania partnerce, zrobił wszystko sam na własny koszt, liczył na więcej ale pomylił się i nakrył swoją lubą w tym mieszkaniu odnowionym z jakimś fagasem, to cud, że nie miał wtedy broni po dyżurze. Dlaczego Wy dziewczyny odpychacie od siebie wspaniałych facetów a otaczacie się takimi , którzy dostarczają Wam placz w poduszkę?

Gość jestem jedną z nich
Tak.

Gość koniczyyynka
Bo taki już chyba ludzki los.Kobiety trafiają na nie tych co mają i odwrotnie.Trzeba mieć wiele szczęścia aby znaleść tą drugą połowe :)

Gość Michał znowu
.... ale tak naprawdę to kobieta wybiera sobie partnera na całe życie , więc dlaczego źle wybieracie, czym się kieujecie przy wyborze parnera, a może za szybko wybieracie? Po Waszym wyborze nieudanym pozostaje drugi lub trzeci sort , ten czwarty sort to są bardzo pracowici i nieśmiali faceci, jeżeli nie dotrzesz do takiego faceta to pozostanie samotnikiem w życiu jak ja.

Tak Michale, ja też płaczę w poduszkę... najsmutniejsze jest chyba to, że nie mam nawet miłych wspomnień... Ale mam jeszcze nadzieję. A co wieczorami robią samotni mężczyźni??

Gość samotni ..
chodzą z kumplami na piwo, podrywają panienki ile sie da, żeby później się przechwalać.

Gość allllaa
Ja tez placze w poduszke, ostatnio nawet codziennie czasami az zyc sie nie chce, ale coz sama sobie zgotowalam taki los i nie powinnam miec do nikogo pretensji.... wiec placze bo juz lepiej byc chyba nie moze :(

no , tak , samotni faceci mają lepiej... mogą iść z kolegami na piwo... kobiecie nawet nie wypada łazić samej wieczorami, nie mówiąc już o tym, że sie boi po prostu... ')

Gość d_
A ja ostatnio poznalam suuuuuper faceta...z wygladu, kompletnie nie moj typ, za to super interesujacy ze sposobu bycia!!! Ja ogolnie jestem uwazana za atrakcyjna dziewczyne/kobiete, a sama nie znosze "przystojniaczkow", nawet jesli to zabrzmi kiczowato i sztampowo, dla mnie liczy sie charakter i osobowosc, a nie wyglad!! Co mi po wygladzie!!! Ja potrzebuje zaradnego i pewnego siebie faceta, na ktorym moge polegac i ktory da mi poczucie bezpieczenstwa, a nie stojacego godzinami przed lustrem!! Nie znosze tez zakompleksionych facetow.....

JHa jestem sam 2 lata i ne placze :P co ma wisiec nei utonie, po co ryczec ?? Te co rycza w nocy a pozniej rano z podpuchnietymi oczami sie przechadzaja ulica, nic dziwnego ze sa same ;) hehe

Gość d_
Osobom zainteresowanym przypominam, że z punktualnością rosyjskiego zegarka codziennie o 8.35 wkładam głowę do dołu kloacznego we wsi Łodygowice i zasysam jego smakowitą zawartość, puszczając jednocześnie w świat ciche, dyskretne bączydlaki :classic_cool:

maasza - to dopiero dwa lata.... poczekaj co będzie dalej... d_ - ja też nie szukam przystojniaka, ma być tylko wyższy ode mnie i czysty ;) Ale tylko przystojny podrywacz nie wstydzi sie podejść do kobiety i zagadać... Jak poznać spokojnego, rozsądnego człowieka?

przede wszystkim wychodzic z domu, spotykac sie z koleznakami, znjaomymi w jakims fajnym pubie , knajpie przy piwku, wtedy bardzo łątwo nawiazuje sie znajomosci a co z nimi zrobisz to twoja sparwa, fakt mozna spotkac albo rasowego podrywacz -blehh, albo jakiegos fajnego faceta, ale trzeba wychodzic :) Moje dwie kolezanki wlasnei tak poznaly bardzo fajnych facetow :) A ja tez nie mam szczescia do nich za bardzo , ale nei ma co sie lamac :)Bedzie dobrze :) Wierze w to ze w koncu kogos normalnego spotkam :PWam tez tego zycze

Gość d_
Teeee podszywacz, masz raczej na mysli "z punktualnoscia SZWAJCARSKIEGO zegarka" ;-)...... Dobre :D.......dawaj wiecej!! Do Hexi-----nie prawda, ze tylko przystojnicy maja odwage podejsc do kobiety, zeby zagadac!! To z wygladem nic nie ma wspolnego. Raczej z pewnoscia siebie....

noo i tu racja, moze byc nie wiem jaki piekny i przystojny a niesmialy , róznie bywa. ja jak bylam ost w klubie siedzial super chlopak , caly czas spogladal ukradkiem i to non stop , ale nei podszedl, a szkoda ...;)przeciez ja nie podejde i tu faceci macie dobrze jak wam sie jakas spodoba to podchodzicie i jest ok, a odwrotnie to jakos tak rzadziej spotykane, ja np. nie odwazylabym sie :P choc niesmiala raczej nei jestem, ale ta kwestie zostawiam facetom , cozja moge pousmiechac sie itd hehehe:D

Gość d_
Chcę jeszcze dodać, że już w godzinach przedpołudniowych wkładam sobie na głowę słynny szwajcarski samowar i wybiegam na ulice Koluszek, dziwnym trafem wdeptując moimi błyszczącymi sandałkami prosto w psie kupy pozostawione tam przez pudla miejscowego przedsiębiorcy pogrzebowego. :classic_cool:

Gość d_
Nie nosze blyszczacych sandalkow, a juz napweno nie o tej pocze roku.....;-) Pozdrawiam :) 🖐️