Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figi_p

Celulitis

Polecane posty

Witam Wszystkich!!! Mam takie pytanie jakie sa najlepsze i wypróbowane pzez was środni na celulitis (i czy w szybkim czasie były widoczne efekty). moga to byc kremy lub inne rzeczy. Prosze napiszcie. Z góry dzięki. Pozdrawiam

Gość Mazia
Avon, krem antycellulitisowy...nie tyle likwiduje cellulit jak skóra staje sie jdrna gładsza i uda szczupleją. Doskonale wyszczupla, uzywan juz 4 albo 5 tubke, jest rewelacyjny

krem wyszczuplający eveline- zielona seria. Po posmarowaniu ciała mamy wrazenie jakby nas ktos lodem oblozył. Efekty są widoczne dosc szybko, najlepiej jednak łączyc pielęgnację z cwiczeniami. Efekty widoczne są 3 razy szybciej! Wypróbowałam na sobie. Juz nie walcze z cellulitem, pozbyłam sie go na dobre!!!!!

ja zuzyłam 5 opakowań norel krem wyszczuplajacy przeciwko rozstępom z kompleksem antycellulit dr Wilsz, długo to trwało ale i cellulit miałam duzy teraz nie mam go prawie wcale. Polecam kosztuje około 30 zł w aptece ale warto bezdyskusyjnie. Uzywałam Avonu- dno, bielendy tak samo, Lirene tez, tylko ten jeden warto kupić bo wiem, że daje efekty.

Gość skarbie
Mnie najbardziej i najszbybciej pomógł kompres ,który podała małpiszonek na topiku rozstepy , 1 łyżeczka cynamonu 1 łyżeczka imbiru 1 łyżeczka alg , 100 ml balsamu do ciała po 5 kropli 3 olejków razem wymieszać nałóżyć na zmienione miejsca o owinąć folią spożywczą i na 45 min wskoczyć pod ciepły kocyk , miksturkę stosować co drugi dzień a po uzyskaniu oczekiwanych efektów 1 raz w tygodniu - uwaga cynamon i imbir bardzo rozgrzewa na początku polecam trochę mniej tych 2 dodatków . Mnie pomogło całkowicie w 3 tygodnie . Wcześniej próbowałam wszystkiego i nic ,a ja jeszce robię sobie co 2 dzień piling z kawy . powodzenia

Edddytek,a ćwiczyłas też do tego,czy tylko smarowałaś się tym kremem? I po jakim czasie były pierwsze zauważalne efekty?

Gość miśśka
Jakoś mi sie nie chce wierzyc ze po 3 tygodniach znikł celulit:I Fizycznie nie możliwe :( Hm..

ja szoruje ostrą gąbką.. ale też są specjalne rekawice ok 12zł. i codzinnie mocno szczypie pośldki... mam już ok.0,5 zlikwidowana po ok 3-4 tyg!! ja się bardzo ciesze :D

Gość magdalenka20
podajcie ceny tych kosmetyków na celulitis ja wsumie mam niewielki widacjak scisnee uda reka albo jak napne posladki ale chciałabym sie tego pozbyc i ujedrnic ciałko i napiszcie jak stosowac

Ceny kosmetyków to niezły kłopot. Trzeba sie nabiegać po drogeriach,żeby upolować coś taniego. A drogeria drogerii nie równa, ceny potrafią róznić się nawet o kilkanaście złotych. Koleżanka poleciła mi fajna stronkę, na której możena sprawdzic ceny kosmetyków w róznych sklepach. Jesli chodzi o kosemtyki antycellulitisowe to polecam stronkę: http://www.ceneo.pl/Pielegnacja_ciala?search=yes&categoryID=530&searchText=&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&parIntFrom1=4&parIntTo1=4&index=0/0/0/0/0/0/0

Gość kiciaP
Wiecie coś morze o doustnych środkach, które są skuteczne np. CLA.Chciała bym sie dowiedzieć czy to wogóle działa.

Ja ostatnio uzywam zelu wyszczuplajacego Venita. Uwazam ,ze jest bardzo dobry .Polecam.Po nalozeniu troche sie lepi,ale po chwili kiedy calkowicie sie wchlonie cialko robi sie gladziutkie i mile w dotyku.180ml kosztuje 6.00 zł.Mozna też kupić w sieci sklepów Leader Price pod nazwą Anticellulite zielono biale opakowanie jest to ten sam zel, produkuje go Venita dla tej sieci sklepów i jest jeszcze tanszy 5.45 zl.No i najwazniejsze jest to ,ze pomaga zredukować cellulit. Wypróbujcie a same sie przekonacie Lato juz niedlugo zawita tylko kilka miesiecy i bedziecie mogly wyjsc na plaze. Warto wczesniej sie postarac a nie dwa tygodnie przed urlopem. Powodzenia.

HEJ, KIEDYŚ UŻYWAŁAM GLUCO BLOCK Z VICHY BYŁ REWELACYJNY ALE DROGI TERAZ Z POWODU BRAKU KASY UŻYWAM AVON, JEST TEŻ BARDZO DOBRY ALE TO NIE TO CO VICHY!!!!

Ja polecam kuracje w ampulkach Bielendy seria Fitness, naprawde cellulit sie zmniajsza i wyszczupla, a najlepszy peeling to fusy z kawy o!

Gość viva87
Witajcie, Tak jak prawie kazda kobieta mam celulitis...mimo ze jestesm szczupła kobieta to i mi on doskwiera. Ponad miesiac temu zaczelam z nim walczyc i dziewczyn udalo sie sa efekty !!!!! Celulitis b. sie zmiejszyl i widac go troche dopiero kiedy naciagne skore. Moim sposobem był krem Eveline 3D Slim Extreme Termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit i żel LIRENE BODY ANTI-CELLULITE PROGRAM INTENSYWNY KREM-ŻEL ANTYCELLULITOWY. Zapłaciłam za wszystko ok 40 zł i naprawde jestem bardzo bardzo zadowolona ALE bardzo ważną rzecza jest fakt że zaczelam sie inaczej odżywiać. Skończyłam z fastfoodami ograniczyłam jedzenie słodyczy, zaczelam pic bardzo dużo wody mineralnej. Poprostu zaczełam dbać o siebie i swój organizm. Jestem zadowolona. Kuracje wcierania kremu powatarzam 2 razy dziennie ale za jakis czas dla utrzymania efektu bede powtarzac ja 2 -3 razy w tygodniu. DZIEWCZYNY DA SIE WALCZYC Z CELULITEM TYLKO TRZEBA TEGO NAPRAWDE CHCIEC:)

Gość Haleczka1234
Dla mnie świetny jest program antycellulitowy eva natura (żel pod prysznic z peelingiem i balsam do ciała). Wyraźnie wygładzają i ujędrniają skórę. polecam

Gość jak dla mnie
sport-bieganie w gorzystym terenie, po tyg juz widzialam efekty

Gość barbarka9a
Wygrałam program antycellulitowy eva natura. Wypróbowałam i jestem zadowolona z jego efektów. Teraz planuję zakupić już drugie opakowanie.

Gość Kosmetologia
Dziewczyny!!! Celulitis jest to stan zapalny tkanki podskórnej a nie problem z tak zwaną "pomarańczową skórką" To o czy wy tu piszecie to jest CELULIT !!! Pozdrawiam