Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mayday

Kto z Łomzy???

Polecane posty

Witam jestem łomy\\aninem, który czasowo przebywa poza tym miastem. Ale serce ciągle bije w Łomży....... Zapraszam na forum wszystkich z Łomży i nie tylko......

Gość wystra_zona
Jestem z Grajewa.Pozdrawiam Lomze

ooooo cos się ruszyło, grajewo tylko z wielkim mlekiem mi sie kojarzy, ale to w pozytywnym sesnie bo bardzo lubię mleko :)

Gość ja jestem z okolic
:)

Łomżynianie kafeterii!!!! Co najbardziej lubicie, a czego nie lubicie w mieście. Ja najbardziej lubię smak wody z kranu, a najmniej - brak parków z prawdziwego zdarzenia. Moja znajoma powiedziała kiedyś: jaki park, przeciez to ledwie skwerek:P

Gość wystra_zona
Mayday a gdzie teraz jestes? To dluzsza emigracja czy tylko na chwilke .A Grajewo ?Masz racje Laciate .tak jak Piatnica to Wiejski .Smaaaaaczny zreszta :D

i forty:P obecnie staż na Śląsku, a potem sam nie wiem...dokąd mnie sprawy zawodowe poniosą

Gość wystra_zona
>>>>>>>>do -jajestem z okolic -czyli skad ?;)

Gość wystra_zona
Ja najbardziej w Lomzy lubie moje przyjaciolki....I teraz sedrecznie je pozdrawiam ..szczegolnie Malutka

Gość wystra_zona
Tak ja tu .Tylko coaraz mi z tym ciezej.Ale to nie dlatego ,ze nie lubie ,nie chce ....Tak jakos ludzie nie Ci ...

zauważyłem że młoda Łomża się wyludnia, połowa w warszawie, część za granicą , a na miejscu same niedobitki:(, szkoda, bo miasto ma przez to zapaść

Gość wystra_zona
Mysle ze tak zostanie.Bo jakie w Lomzy sa perspektywy? Zadne w zasadzie.To teraz takiemalo ruchliwe,senne miasto i tylko wiele "L" na ulicach ...Smutne

JAK JESTEM W LOMZY MIMO ZE JA TAK LUBIE TO SIE ZALAMUJE CZASEM NIE MA NAWET GDZIE POSIEDZIEC NA ZEWNĄTRZ, JEDEN MARNY OGORODEK PIWNY NA PLACU CZERWONYM, A DRUGI ROWNIE MARNY NA LEGIONOW FAJNE SA TYLKO CENY:)

Gość wystra_zona
robie paleczki z polykiem rumunskim turystom, ktorzy odwiedzaja firme Mlekpol z Grajewa i Plyty Grajewo

Gość komża-łomża
to o to w tym topiku chodzi????najbardziej kościelno-katolicko-zaścankowe miasto jakie znam i jeden z najwiejszych wskaznikow antysemityzmu o czym mayday zapomnial napisac dla mnie tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość komża-łomża
i jeszcze ta mentalnosc ludzi, ktorzy tam mieszkaja, mam tam daleka ciotke: modlic sie i sluchac co w kosciele mowia straszne..................brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................

Gość ja z okolic
z tego miasteczka polskiego na ktorym wszyscy psy wieszają

Gość natomiast ja
jestem z Długoborza- koło Zambrowa:)

ktoś jeszcze............................ prawdziwie łomżynianie odezwijcie się:)

Ej , nie gadajcie głupot że w Łomży ludzie się tylko modlą . Fakt że kościołów u nas dostatek ...... ale pobawić się też jest gdzie :D A niestety prawdą jest że Łomża się wyludnia - co mądrzejsi poprostu uciekają z miasta bez perspektyw niestety .... Pozdrawiam wszystkich łomzyniaków :)

No właśnie ikekroć tam jestem widzę głównie starszych i apatycznych ludzi i młodzież szkolną, a takich rozpoczynających samodzielne życie jest coraz mniej........ Bo...jak tak patrzę na to miasto z dystansu , to niewiele sie niestety tam dzieje:(

Gość -martka-
Hej! Też jestem z Łomży. Sama nie wiem co o tym naszym mieście napisać...chyba po prostu nie ma co. Kościołów pod dostatkiem, złodzieje i menele na każdym kroku...a może jakieś dobre słowo o Łomży?

a może, że ładnie położone, niedrogo, wszędzie blisko...... a co do reszty :/