Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr76

Mąż odszedl - co robić?

Polecane posty

Prawie 3 tygodnie temu maz zostawil mnie z 2 letnim synkiem i nie wiem jak mam dalej zyc, nie wiem co mam robić CZy jest ktos w podobnej sytuacji?

Gość A czemu odszedl
moze wroci

Gość Kazia z.......
Kazia popiera "kocham swiat " :D:D:D

Gość poszukaj na forum
zycie uczuciowe

Odszedl bo powiedział ze juz nie chce tkwic w tym malzeństwie Cały czas byli tylko koledzy i wypady z nimi Jakos nie za bardzo sie nami interesowal chociaz syna chce widywac Nie wiem czy wroci juz kilka razy odchodzil i wracal ale teraz wynajal sobie mieszkanie i mieszka sam wczesniej był u rodzicow

ale to nie tak ławto jak wam się wydaje. Prędzej czy później zapomni a teraz prosi o poradę jak zacząć na nowo kochac ten świat. Moim zdaniem dobrze że z synkiem nie odszedł. Nadzieja tylko w trej malutkiej duszyczce która rozweseli umarłego. Takie dzieci to najlepsza podpora. A mogłabyś napisać właściwie dlaczego odszedł, bo wtedy łatwiej zrozumiec sytuację?

oglądałam kiedys rozmowy w toku i właśnie był przypadek. Zostawił żonę po pół roku z dmałym dzieckiem, bo... nie dorósł do bycia odpowioedzialnym za rodzinę. może ten twój jest podobny?? A propo rozmów to jego matka pomaga dziewczynie, bo rozumie i wie że jej syn to duże dziecko. jakoś sobie radzi mimo że go kocha a ten twój mężulek to dupek.niechy sobie szaleje kiedys zrozumie że stracił wiele!!

Gość GrażkaGrażka
Piękna, wyslalam Ci maila. Oni sa jak dzieci - feromony iwetrzeją po 4-5mies.,a le jak jest dziecko to bylby ostatnim draniem, gdyby go nie odwiedzał.

Gość GrażkaGrażka
a po 2 latach okazało się,że zycie jest życiem i nie zawsze jest ciekawie. Może warto go wziac lagodnie ale stanowczo za twarz i niech chociaz przy dziecki cuię odciąży - zebys nie byla uwieziona przy obowiązkach. Powinien zrozumieć. Skoro stac go na wynajem mieszkania to można od niego wymagać.

Jego rodzice sa tak samo nienormalni jak on Mowia ze widocznie była zla atmosfera w domu i lazil z kumplami i odszedl jeszcze jego ojciec przyjechal z nim zeby zabrac telewizor (tesc go kupil)

Gość GrażkaGrażka
Monika, ale jest dziecko, więc oni powinni znormalnieć. A jeśli nie znormalnieją to została Ci tylko Twoja mama. Masz oparcie chociaż w mamie? Ile masz lat?

Mam 29 lat mieszkam z rodzicami my miwszkalismy na gorze a rodzice na dole Mam oparcie ale to ni to samo Nie wiem czy jeszcze kogos znajde

Dzisiaj wybieram sie po alimenty Cały czas to odkladam bo moze on zmieni zdanie Nie chce tam isc bo to moze juz calkowicie zamknac nam droge do powrotu chociaz tego powrotu on juz nie chce