Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ka艣ka...

T臋tniak...

Polecane posty

Go艣膰 Ka艣ka...

Jakis czas temu u mojego bliskiego kolegi wykryto tetniaka , na placie czolowym mozgu...Problem w tym ze on nie chce sie poddac operacji, nie chce jak sie wyrazil"zeby ktos mu grzebal w mozgu ,po czym moze byc roslinka".Wie ze to jest trudny zabieg, ale przeciez nie niewykonalny...Rozmawial juz z lekarzem ktory powiedzial mu ze jesli nie chce poddac sie operacji a wiesc intensywne zycie, to niech robi to na co ma ochote...Heh... tylko ze on chce skoczyc na bungee . ze spadochronem, chce zaczac uprawiac box tajski... Chce poprostu jak mowi - pokonac ostatnie granice swego strachu , tak jakby sie z nim juz pomalu zegnal... W zwiazku z tym mam do Was pytanie czy ktoras z Was moze miala ten sam problem -tetniaka- i czy operacja miala jakies powiklania. Wiem tez bo czytalam ze jest tez metoda , przy ktorej nie otwiera sie czaszki ale unieszkodliwia tetniaka dostajac sie przez tetnice.Jednakze jak czytalam ta metoda jest dosc niebezpieczna(moze dojsc do zablokowania krazeniaw chorej tetnicy, albo material ktory unieszkodliwia tetniaka moze sie oderwac). Chcialabym mu jakos pmoc ale niebardzo wiem jak...Moze Wy mialyscie do czynienia z ktoras z tych metod, a moze sa jeszcze inne? Bardzo prosze o rade...On ma dopiero 2o lat...I jeszcze jedno... ile potencjalnie ktos zyje z tetniakiem, wiecie moze???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wpisz w googlach has艂o
t臋tniak

Udost臋pnij ten post

podnosze..jakie badanie wykryje takie zmiany..obawiam sie , ze z moja glowa zle sie dzieje...

Udost臋pnij ten post

mi bliska osoba miala jakis cyas temu usuwanego tetniaka, OPERACJA SIE UDALA, ALE PO MIESIACU NAGLE ZMARLA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jak sie dlugo nachylam
to potem boli mnie glowa takie pulsowanie jakby(nie zawsze) i tez sie troche boje ze to moze tetniak. i dodam ze miewam tak po jaims silnym stresie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka daj spok贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak czy tak to sam musi zadecy

Udost臋pnij ten post