Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srubka

jak zaproponowac koledze randke???

Polecane posty

Gość srubka

zalozmy, ze dziewczyna chce lepiej poznac swojego kolege z pracy, ktory jej sie wstepnie podoba. Chciaaby sie z nim gdzies wybrac sam na sam bez towarzystwa reszty znajomych z pracy. Jak delikatne zaproponowac wyjscie na piwko? prosto z mostu czy lepiej jakos na okredke? ratunku!

Gość ja dzis probowalam
zdobylam nr komorki kolegi z pracy, wyslalam mu smsa, z propozycja aby pojechal ze mna na nagranie teleturnieju, ale grzecznie odmowil i nie podciagnal rozmowy, dlatego juz sie nie bede naurzac

Gość srubka
wlasnie tego sie obawiam, bo nie chce zeby odmowil. Czuje, ze mu sie podobam, ale to mze byc tylko moj punkt widzenia......... mam do niego tel, ale nie chce wysylac smsow ani dzwonic. Myslalam by spytac sie go po pracy wprost czy wybierze sie ze mna na piwko, zeby pogadac sobie, ale nie wiem czy to dobry pomysl - nie chce mu sie narzycac

Gość ja dzis probowalam
Ja nawet nie wiem czy On kogos ma czy nie, jest dosc niesmialy, wiec trudno mi ocenic stan rzeczy, ale chyba sobie odpuszcze, coz Jego strata :P

Gość srubka
ten z mojej pracy tez jest niesmialy, chociaz czesto sie ze mna po kolezensku drazni, coraz czesciej dotyka moich dloni, jak ma okazje to przychodzi pod byle pretekstem do mojego dzialu... duzo gadamy, ale chcialabym spotkac sie z nim sam na sam czy to dobry pomysl bym wprost zapytala sie go po pracy czy pojdzie ze mna na piwko? juz pare razy bylismy, ale zawsze z innymi znajomymi z pracy co o tym sadzicie??

Gość srubka
==> ja dzis probowalam: nie poddawaj sie, moze faktycznie nie mial czasu? wybadaj sytuacje czy cos sie zmienilo w Waszych relacjach po tej propozycji

srubka zaproponuj mu wyjscie na piwo \" prosto z mostu\" chyba ze w trakcie rozmowy (np. w biurze) nadazy sie okazja ku temu by w zartach zaproponowac mu takie spotkanie :)

Gość ja dzis probowalam
no wlaśnie w tym problem, że prawie się nie widujemy bo pracujemy w różnych budynkach...ale teraz ma już mój nr tel i jeśli bedzie miał ochotę to na pewno się odezwie.. a Ty skoro masz z nim takie dobre kontakty to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie abyś zaproponowała wprost spotkanie!!Powodzenia:)

Gość srubka
dzieki wielkie :) tak zrobie, przy najblizszej okazji spytam sie go czy ma czas po pracy i czy nie skoczylby ze mna na piwko. po tym jak zareaguje i jak bedzie sie zachowywal na naszej "randce" przynajmniej bede wiedziala na czym stoje ==> ja dzis probowalam: trzymam kciuki, ze zadzwoni :) mezczyzni czesto zachowuja sie niezrozumiale i dziwacznie przy okazji raniac innych nieswiadomie... powodzenia

Gość sdsdsd
nareszcie prawdziwa dziewczyna;-))))) tak...takie dziewczyny uwielbiam, same wybieraja i podrywaja...i tak powinno byc...w koncu to kobieta wybiera faceta ktory ja wybierze;-)))))

Gość srubka
stanelam dzis na przeciwko niego i juz mialam sie zapytac, ale dopadly mnie watpliwosci. Przeciez to od niego powinna wyjsc inicjatywa! I co robic?

srubka to już nie te czasy ! teraz nikogo już nie dziwi,że kobieta pierwsza proponuje randkę, sex a nawet się oświadcza! :D Spróbuj! Odwagi!

Gość kolo326468324
jak masz w sobie troche odwagi to wal prosto z mostu ;) , a jak nie to ściemnij mu że potrzebujesz pomocy np. w przemeblowaniu czy coś takiego :)

Gość srubka
tylko, ze jesli mi odmowi to mogloby to zepsuc relacje miedzy nami w pracy...

Gość 22latka
jak nie zaryzykujesz to sie nigdy ie dowiesz. raz kozie smierc. pomysl o tym co bedzie jak sie zgodzi

to może nabąknij przy nim coś,że masz ochotę na piwko ale nie masz z kim iść a samej to tak głupio ;) Gorzej jak inny kolega zaoferuje Ci swoje towarzystwo :)

Gość srubka
jutro mu powiem - stawiam wszystko na jedna karte myslice, ze lepiej przez telefon, czy bezposrednio? lepiej zaproponowac wypad po pracy na piwko, czy umowic sie z nim w weekend?

Gość srubka
==> Anula: wczoraj w pracy chcialam zejsc z nim do archiwum i "przypadkiem" zatrzasnac sie tam na troche, ale od razu pojawil sie inny kolega, ze nam pomoze szukac, no i lipa. teraz musze konkretnie zadzialac do niego, tylko jak najlepiej?

kurde, ciężka sprawa:) trzeba jakoś pozbyć się tego drugiego kolegi ;) A co do sposobu, to może zacznij od małych kroczków i zaproponuj piwko po pracy? Powiedz mu ,że lubisz piwko ale pite w samotności nie smakuje :)

Gość srubka
ok, dzieki za rade :) jutro napisze jak mi poszlo.... pozdrawiam

Gość sghshg
srubka--------> I jka randka???:D

Gość a to ciekawy temat...