Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę proszę proszę

Niech mi ktos poradzi...Taki wsydliwy problem...

Polecane posty

Gość asia_2
Przyjaciolka moja przechodzila taki dylemat i jak sie potem okazalo nie potrzebnie zawracala sobie glowe takimi glupotami. Nie czytalam wszystkich wypowiedzi, ale faktycznie rozkochaj go w sobie nie mowiac mu o szczegolach, nie musisz go odrazu zapraszac do domu, ale jesli zapyta, to nie ukrywaj przed nim niczego, to ze czlowiek ma gospodarstwo rolne, to chyba kurde nic zlego, a co bys powiedziala, gdyby ojciec siedzial w wiezieni, a matka w domu pila, a przeciez kupe takich ludzi wychodzi z takich domów, zakladaja rodziny i ciesza sie zyciem. Po tym jak juz chlopak nie bedzie swiata poza Toba nie widzial, opowiedz mu o tym w jakis przystepny sposob, zrób z tej przyslowiowej krowy zalete, a nie wade. A potym wszystkim jesli chlopak, dorosly facet chyba [jesli Ty masz 25 lat, to on podobnie ?] zrezygnuje z tego zwiazku z tej wlasnie przyczyny, to podziekuj mu, ze dal Ci szanse na normalnego kogos uwalniajac Cie od jego niedojrzalosci. Wyluzuj sie dziewczyno.

Gość taka sobie jedna dziewczyneczk
no skoro jezdzi w te okolice do kuzyna to musi mu sie tam podobac ;) glowa do góry :-)

Gość taka sobie jedna dziewczyneczk
kurcze jestem ciekawa jak to sie potoczy Jesli mozesz to pisz na bieżąco jak tam Ci sie z nim układa :) pozdrowionka

Gość proszę proszę proszę
oki, będę pisać:-) Jutro spotkamy się jeszcze w mojej wiosce, ale mu powiem, mam nadzieję że zrozumie i będe mogla zaprosić go do domu następnym razem...ale strasznie się boję.

Gość Wiesz jestem w szoku ...
To, że mieszkasz na wsi to nie hanba i na pewno nie ma się czego wstydzić, a juz na pewno nie należy wstydzić się swoich rodziców. To tylko źle o tobie świadczy. A tak na margonesie ile ty masz lat? Żeby nie wies to ludzie w mieście nie mieliby co jeść :-D To, że ludzie ciężko pracuja to nie wstyd, wstydzić powinni się ci co nic nie robią i żyja na koszt np. rodziców :P Dziwi mnie, że dopiero poznałaś chłopaka i juz go chcesz zapraszać do domu. Uważam, że na to przyjdzie czas, żeby przedstawić go rodzicom. Poza tym przeciez on wie, że mieszkasz na wsi, że macie gospodarstwo kury, gesi, krowy, swinie ..., a jak nigdy nie widział np. świni (tylko w tv) to bedzie miał okazje zobaczyć :-D Ja nigdy nie mieszkałam i nie miałam tez żadnej rodziny na wsi i zawsze ubolewałam z tego powodu. Jak moja córka była mała i ciągle chorowała, (angina, przeziębienie) to lekarz zalecił pobyt jej właśnie na wsi u rodziny. A ja niestety takiej rodziny nie miałam i to było przykre dla mnie. Jeszcze jedno, o ile boisz się, że chłopakowi nie bedzie się podobało, że macie gospodarstwo to widocznie trafiłaś wg mnie na jakiegoś przygłupa i to jego problem nie twój. On w takim razie jest nie wart ciebie i jako człowiek to wg mnie ZERO. Pozdrawiam i życzę szczęścia :-D Miła PS Wasze spotkania nie muszą trwać kilka godzin, poza tym nie ma klubu u was na wsi, albo w najbliższej miejscowości kina, kawiarni ... Mamy piękna POLSKĄ ZŁOTĄ JESIEŃ więc polecam tez spacery właśnie na wsi widać ta cudowną przyrode :-D

mieszkam w bloku, kazdemu zazdroszcze prawdziwego domu, podworka wiec on moze tez Ci bedzie zazdroscil a ty nawet tego nie wiesz? ile bym dala zeby mieszkac w domu a nie w bloku

Gość walnieta niestety
narazie go nie zapraszaj,jesli bedzie miedzy wami cos wiecej nie bedzie to dla niego problemem!tak sadze

Gość yyyy
Anka37, popieram....Nie wstydz sie rodziny, tego, jak mieszkasz. To jest czesc ciebie, jesli on tego nie zaakceptuje-jego problem, ale nic nie ukrywaj, nie warto. Twoi rodzice to uczciwi ludzie i bardzo cie kochaja. Nie wstydziliby sie ciebie nigdy, wiec i ty im tego nie rob. Ja pochodze ze wsi, moj maz-cudzoziiemiec. Pierwsza wizyta w Polsce-od razu zaciagnelam go do domu, rodzicom pokazac. domek malutki, ale kocham moja rodzinke. Oni jego zaakceptowali od razu, on moich rodzicow pokochal jak swoich i jest cudnie. Nie masz powodu do wstydu....