Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodkaa

Się uśmiałam

Polecane posty

Nie mogłam się powstrzymać, żeby Wam tego kawału nie pokazać ;) Przychodzi chłop do weterynarza: - Doktorze, świnie nie chcą żreć! - Cóż, musi je pan wyprowadzać codziennie na spacer. Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł na polane. spacerował z nimi cały dzień. następnego dnia rano patrzy świnie i tak nie chcą jeść. więc pojechał do weterynarza raz jeszcze. - Panie doktorze, dalej nie chcą żreć. - No to musi Pan iść z nimi na spacer i zrobić masaż. Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł na polane. spacerował z nimi. robił im masaż. lecz to i tak nie pomogło. następnego dnia pojechał znów do weterynarza. -Panie doktorze zrobiłem wszystko co pan kazał i tak żreć nie chcą. - No to musi Pan dodać jeszcze masaż erotyczny. posmyrać tu i tam. i napewno będą żreć. Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł na polane. spacerował z nimi. robił im masaż. smyrał tu i tam. robił erotyczne masaże. Wrócił zmęczony do domu i położył się spać. Rano budzi go przerażona baba. - Wstawaj, stary! Wstawaj! - Co? - Świnie! - Żrą? - Nie! Siedzą w Żuku i trąbią. :D najlepszy jaki słyszałam. a czy wy znacie jeszcze lepsze? :)

Gość Oł... Oł jeah
Niedźwiedź i zając lubią razem pochlać, ale misio jak sie nawali lubi sprać zająca. Pewnego dnia: Misio: Zając, chodź idziemy pochlać! Zając: e, bo znowu mnie spierzesz... M: Przysięgam, że cie nie tkne Z: Zawsze tak przysiegasz,a potem mnie tłuczesz... M: Tym razem tak nie będzie-obiecuję! Z: No dobra! Ranek po mocno zakrapianej imprezie, zając budzi się z naderwanymi uszami, podbitymi oczami itd. Z; Niedźwiedź! Przecież obiecaleś! M: Ja wiem, jak zacząłes obrazać mnie- wytrzymałem, jak obraziłeś moją matkę- wytrzymalem, ale jak polożyliśmy się spać, a ty nasrałeś na środku łóżka, powtykałeś w gówno kredki i stwierdziłeś:"Dzisiaj jeżyk śpi z nami!" to mnie poniosło! :D

Gość do słodkiej
ja pierdziele jaki denny kawał

Gość buhehehee
dobre dobre :D:D

Gość haha
no dobre hehehe :D wiecej takich kawałow