Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wladyslaw

Cytaty o miłości

Polecane posty

Gość loczek2312
Bóg wysłuchuje tych, którzy błagają o łaskę zapomnienia dla nienawiści, lecz głuchy jest na głos tych, którzy chcą uciec przed miłością.

Gość loczek2312
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą.

Gość loczek2312
Aby uwierzyć w drugiego człowieka, należy najpierw uwierzyć w siebie. Żyć w harmonii ze światem widzialnym i niewidzialnym. Odnaleźć prawdziwe oblicze Boga... Ale czy miłość jest w stanie uchronić przed samotnością? Nie zapominajmy, że "Bóg ukrył piekło w samym sercu raju".

Gość Korba1234
juz nie wiem, co robić żeby on zwrócił na mnie uwagę;( Proszę o pomoc Chcę jakieś rady może one coś dadzą ;(( Miłości nie da się kupić w sklepie.

Gość kama93
"Dlaczego tak bywa, że kochają nas ludzie, na których miłości nam nie zależy, a my kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna?" "Łatwiej kochać kogoś, do kogo nigdy nie można dotrzeć, niż człowieka, od którego nie można się uwolnić." "Gdy jesteś zakochany, twoje myśli mają zawsze wspólny mianownik." "Miłość jest grzechem... jeżeli nie możemy całego życia spędzić z człowiekiem, którego kochamy." "Nie kochaj nigdy nikogo, gdy Ci nie wyzna miłości, bo najokropniejszym bólem jest miłość bez wzajemności." "Serce z sercem się poznaje, Serce z sercem się rozstaje. Serce drugie serce prosi, Niech je serce w sercu nosi!" "Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawijące ból nie wiadomo dlaczego." "Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego." "Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku." "Miłość bez wzajemności zawsze jest najsilniejsza." "Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca." 'To co jest przyczyną twoich najgłębszych cierpień, jest zarazem źródłem twoich największych radości.' 'Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy.' 'Cierpimy, skoro tylko potrzebujemy kogoś lub czegoś.' 'Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje.' 'w sercu mam ból, w oczach łzy a w myślach jesteś tylko TY...' 'jeśli moge być z Tobą tylko w snach, nie chce sie już nigdy obudzić' "I think about you baby and I dream about you all the time."

Choc stray to temat [bo przelezal w czelusciach forum 2 lata] dodam: Na milosc nigdy nie jest za pozno, za to na samotnosc - zawsze. 🖐️

Gość my citations
Il n'y pas d'amour sans espoir (Voltair). You and me I and You An our dreams Together always :)

Gość my citations
Love is like a colored Butterfly:D Somebody written to somebody else...Long time ago... That's a nice gest.

Gość Ewkaxdd
" Słowami świadczyć miłość - to nie miłość"

Gość mała_czarna DD
'nie mów tych wszystkich słów, na które czekam - muszę je potem zabijać packą na muchy 'nie tup tam na dole mieszkają cisi mordercy i niech nikt nigdy nie dowie się, że siedzimy tu razem Powiedz światu, że jestem twoim kolegą, bratem... W poniedziałek, wtorek, środę Patrz na mnie tak jak nikt Z boku" -W Moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste. -Na przykład ? -Okna zrobione są z łez. -A mury ? -Z duszy. -Jak z duszy?Duszy nie ma! I co wszyscy sobie mogą tam wejść ? -Tak, bo to właśnie o to chodzi.Każdy książę jest mile widziany. -A drzwi ? -Z serca. -Ej.Mówiłaś ze wszystko jest przezroczyste . -No tak,Bo moje serce jest dziurawe, całe z ran . "..nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie.." "Szczęście... Jakie to pojemne słowo..." "Słuchaj, ktoś kto mnie pragnie musi mi mówic prawdę..." ;DD R

Gość KwiatUszeK xD
I could try with the waltz I could try rock’n'roll I could try with the blues If a song would dig you I could sing it high or low When I let you go, you know thought it was for the best Now it is so obvious So here it is, here it goes I could try it rock’n'roll A change your life forever tune If a song could get me you I could make it high or low Sing it on the radio If that is what I need to do If a song could get me you I could run for miles and miles I’d take off and I’d start flying I could cross land and sea If you’d just believe me I should not have hurt you so This old house is not a home Without you here there’s no use I’ve got no time left to lose So here it is, here it goes I could try it rock’n'roll Change-your-life-forever-tune If a song could get me you I could make it high or low Sing it on the radio If that is what I need to do If a song could get me you If a song could get me through I’d sing my way right back to you Tell me how to make it right Tell me now, I’ll start tonight I know I could make it last I swear to you that if I knew What I was getting myself into I wouldn’t answer to my fears I’d never leave you standing there Just look at me If you’d only see me I would prove my love for you I could swallow half the moon Just tell me where, tell me when I will have you back again So here it is, here it goes I could try it rock’n'roll A change-your-life-forever-tune If a song could get me you I could make it high or low Sing it on the radio If that is what I need to do If a song could get me you So here it is, here it goes I could try it rock’n'roll A change-your-life-forever-tune If a song could get me you I could make it high or low Sing it on the radio If that is what I need to do 'if a song could get me you kOchaM Cię R. mÓj KoChanyy.

Gość Narzeczeni
„Miłość wymaga intensywnego wykorzystania symboli przychylności. Chcesz otrzymać piękną sentencję o Miłości, symbol przynoszący Ci szczęście, a jednocześnie POMÓC dwojgu ludzi? Serdecznie zapraszamy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1604930199