Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mera

naiwne kochanki

Polecane posty

Gość mysle ze ..............
a ty ulalala tez nie jestes lepsza

Gość marjanna
kochanki są na krótką metę!!i dla mnie kochanka to zwykłe zdzirsko które włazi z buciorami w związek czasami zagubionych ludzi.

Gość ulalala
ja jestem kochanką, ale powiedziałam swojemu facteowi, że powinien zostać z rodziną, ale on nie chciał bo sie męczy w tym związku, wciąż coś od niego chciano, teraz sie rozwodzi

Gość marjanna
weź mnie nie rozśmieszaj,zostaw faceta w spokoju i nie łam życia jego żonie i być może dzieciom,bo i ty kiedyś możesz być w takiej sytuacji jak jego żona

Gość a co od niego chciano
?? No to ma rację gostek - jak rodzina chciała coś od niego to tzreba spieprzać. Jak śmieli? Może chcieli trochę zainteresowania i zaangażowania w sprawy rodziny? Bezczelni!!!!

Gość marjanna
"bo wciąż coś od niego chciano",no nie mogę?to niezły gnojek z niego!nieodpowiedzialny skurwiel!rozwodzi się bo cały czas coś od niego chciano!!!to uważaj bo i ciebie kiedyś zostawi jak bedziesz coś chciała

Gość ulalala
czy ja mu łamie życie, to żona mu łamała i facet nie wytrzymał. Co do zdzieci to biedaczki sie barzdziej cierpią wysłuchując codziennych awantur swoich rodziców. Niby dlaczego mam go zostawić?

Gość marjanna
żona mu łamała życie i znalazł sobie kochankę!przytul go mocno i nie puszczaj!tylko uważaj bo taki skurwiel jak on może mieć skłonności do tego aby sam się puścił!!!

Gość też mam dosć debili
ulala i mera Zyczę wam żeby maż was zdradzał z takimi jak wy. wtedy napiszcie co czujecie bo tego co piszecie teraz nie da sie czytać, głupota i bezmyślność. Ja też mam dosyć takich debilek jak wy kochanki

Gość ulalala
może źle to ujęłam z tym chceniem, ale w tym związku to żona psuła wszystko, wymagała od niego wszystko a sama nie robiła nic aby ten związek ulepszać, zero z jej strony wyrozymiałości, serca po prostu nic. Wiecie co mu powiedziała żeby sobie wziął te dzieci ze sobą bo ich już nie chce, to jest matka...

Gość marjanna
niby dlaczego masz go zostawić???właśnie ze względu na dzieci!!!nie pomyślałaś że między innymi cierpią przez ciebie

Gość i co wezmie sobie
te dzieci? Bedziecie je razem wychowywac? A le wtedy ty bedziesz cos od niego chciała. I co wtedy?

Gość marjanna
"widać że piszą tu same żony bojące się o mężów" uważaj kochana bo i ty być może kiedyś bedziesz miała męża i też będziesz się o niego bała.znam taką sukę które o mały włos nie rozbiłaby małżeństwa a teraz sama jest żoną i matką i pilnuje mężusia jak mało która żona!!!!!

Gość ulalala
ja mu życia nie rozwaliłam, on juz nie chciał być z żoną jak sie poznaliśmy. poza tym dzieci zostaną z nim, tak przyznał sąd bo uznał, że ich matka jest nie odpowiedziałna. Ja z wielką chęcia bede matką dla tych dzieci

Gość ulalala
nie znacie calej sutuacji bo to jest tylko"internet"

Gość marjanna
puk puk,jest tam kto?? jest! a kto?? mózgojad! a co robi?? z głodu zdycha!!

Gość ulalala
marjanna-dziwię sie, ze ciebie jeszcze mąż nie zostawił, bo zachowujesz sie jak dewota

Gość no to cwany gostek
znalazł se mamkę dla dzieciaków a kobity poszuka gdzie indziej :D :D :D :D :D :D

Gość marjanna
ja pierdolę!! wiesz kim jest dewota?? dziecko do książek a nie na forum pierdoły piszesz

Gość ulalala
w książkach też dużo siedze, bi studiuje medycyne więć wiem co to nauka. A ty babciu marianno do szydełek spieprzaj, albo mężusia pilnuj.

Gość ulalala
słownictwo marjanno też masz piękne, wynika na to, że meża w ogóle nie masz bo kto by Cię wziął z takim słownictwem...

Gość marjanna
zreszta tak jak pisałam wcześniej znam małżeństwo gdzie z buciorami wałzał taka suka-kochanka,nie wiesz przez co przechodziła żona tego s...a,ich dzieci... jedna wielka tragedia!no ale kochankę wybzykał wybzykał (delikatnie mówiąc) wkońcu otrząsnął się z amoku po dziś dzień błaga żonę o wybaczenie

Gość marjanna
słownictwo słownictwem ale ja małżeństw nie rozbijam

Gość ulalala
u mnie jest zupełnie inna sytuacja, bo ja z buciorami nie wewszłam, jak pisałam sama mu mówiłam aby sie zastanowił nad tym co robi

Gość ulalala
a kto może wiedzieć co Ty wyprawiasz, może udajesz taką pobożną

Gość ty ulalala
to chyba kiepska studentka jesteś? Masz czas na obcego faceta, na obce dzieciaki, na net i pisanie głupot. A czas na naukę? Potem tacy niedouczeni lekarze w przychodniach siedzą i tylko kasę by chcieli.

Gość ulalala
stypendium naukowe dostaje więc raczej taka kiepska nie jestem, trzeba tylko umieć sobie rozplanować czas w życiu

Gość babcia zosia
marjanno zostaw w spokoju tą biedną kochankę,dziewczyna medycynę studiuje,zajmuje się biednymi opuszczonymi przez matkę dziećmi i nie ma czasu na pisanie w necie