Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashanti22

mam tego dosyc!!!!!!!!!

Polecane posty

heeej ale wiecej optymizmu! zrob cos szalonego,o np.w sobote wieczorkiem zrob pyszna kolacyjke przy swiecach ,powspominajcie dawne czasy ,porozmawiajcie o Waszym zwiazku...rozmowa wiele moze dac...

Gość ew
i brakuje mi go tak bardzo,tych naszych pieszczot i tak bardzo tesknie z tym co kiedys razem wyprawialismy ze coraz czesciej mysle o innym facecie,kocham meza bardzo mocno ale tez mam swoje potrzeby

myslisz o innym facecie bo chcesz zwrocic uwage meza ze cos jest nie tak,mowie Ci Ew lepiej z Nim pogadaj tak szczerze,moze sie uda?

a ja lubie, jak facet wychodzi z inicjatywa kochania sie..... lubie, gdy daje mi sygnalki, ze ma ochote, albo.... jak podstepem dobiera sie do moich spodni.... jednak, tak jak doczyytalam sie w poprzednich wypowiedziach, to zawsze ja musze wychodzic z inicjatywa. ile mozna?? jakbym miala czekac na niego, az wpadnie na pomysl, abysmy sie kochali, to chyba bym nie doczekala sie tej chwili :(, a szkoda, bo lubie jak to on zaczyna....

Gość ew
rozmowa nic nie da a jak da to seks jednorazowy potem bedzie to samo -juz to przerabialam,ale dziekuje za porady jestes mila osobka kotek

Gość z 10
hmmmm, mam odwrotny problem,

Dziekuje Ew ze tak uwazasz. Jestem jednak zdania ze nie powinnas sie poddawac i walczyc,bo przeciez Go kochasz... A skoro rozmowy nic nie daja...hm pomysl z kolacja nie jest zly-naprawde,uwolnij swoje mysli i fantazje i Ty zacznij,uwodz Go,mow jaki jest wspanialy i jak bardzo chcialabys sie znalez z Nim w pokoju obok.... Sprobuj,nic nie tracisz:) pozdrawiam

Do Jola 007 : wiesz Faceci to juz chyba tak maja ze po jakims czasie bycia z jedna kobieta seks raz na tydzien Im wystarcza...tylko ze czasami mysla tylko o sobie a nie o swoich kobietach,przeciez my potrzebujemy czulosci ,milych slow a nie tylko pare ruchow raz na tydzien i \"po klopocie\" Nie wiem moze z Nimi to trzeba w ten sposob:nic nie inicjowac tylko poczekac az Jemu strasznie sie zachce to wtedy bedzie sie staral:)

do kotka19 dzieki.... tylko najgorsze jest to, ze ja musze pozniej to odczuwac... 3 dni sie nie kochalosmy.... on w pracy, a mnie energia rozwala, bo.... nie spozytkowalam jej w lozku... po prostu.... nie wyzylam sie..... Juz nie wnikam w to, ze nawet, gdy sie kochamy, to i tak... nie zdarze sie zmeczyc.... bo nie zdarze. on wczesnej zakonczy....

ja mam o tyle dobrze ze Moje Slonce nauczylo sie najpierw mnie doprowadzic a pozniej On:) czesto zdarza sie nam tez razem szczytowac przez co On ma pozniej problemy ze wzrokiem a ja przez dluzsza chwile nie moge sie z lozka podniesc hihi:):P

Jestem z facetem ponad sześć lat i seks jest ciągle super i codziennie , a czasami kilka razy dziennie. Ale to ja często wychodzę z inicjatywą pobudzam go , uwodzę. Kobiety mają swoje sposoby , czasami odgrywanie niedostępnej działa na nich. Czasami trzeba pozbyć się hamulców ..... och tysiące jest sposobów

Gość idź
ja mógłbym codziennie - tyle, że najlepiej za każdym razem z inną partnerką ;)